Mondj NEM-et a százhalombattai gumiégetőre
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Kedves Asszonyom!
Egyértek Önnel és harcolni fogunk addig, amíg be nem látják, hogy ide nem tehetnek gumifeldolgozót.
Tisztelettel:
Szabó Attila
Sanyi bácsi telepítse a halálgyárát a saját háza mellé!!!
Mert féltem gyermekem unokám egészségét. Nem elég Battának a hőerőmű, és finomító bűze még ezt is ott akarják megépíteni. Már az elmúlt évtizedekben is nagyon sok egészségügyi problémát okozott az említett két óriás. Javaslatom hova építsék Felcsútra az új sport pálya helyett. Vagy az építtető háza közelébe. Az alaptörvény szerint joga van a magyar állampolgárnak az egészséges életmódhoz szeretném ha a jogaimat betartanák.
A miniszterelnök úr adhatna földet a sajátjából ehhez a projekthez is. Nekik van elég. Vagy akár a gázszerelő is....
Emberek lakta település "közepébe" ilyen egészség és környezetkárosító technológiát használó létesítményt létrehozni nem szabad!!!!!!
A szélirány bizonyítottan sok káros anyagot hoz Halásztelekre Százhalombatta irányából. NEM KELL MÉG EZ IS!!!!!! Szép nagy földterületet vásároltak az új FÖLDBIRTOKOSOK, találjanak ott helyet a gumifeldolgozónak.!!!
Mert 26 évig ott éltem !!DE a gyrmekeim továbbra isott élnek !!! ELEGET SZENNYEZTÉK MÁR A TÜDÖNKET VÉRÜNKET ÉSEGYÁLLTALÁN A LELKÜNKET !!
Szigetszentmiklósiként és Buckaiként sem kérem!
Kedves Százhalombattaiak!
Önmagában véve felháborítónak tartom, hogy valaki / az érintettek megkérdezése nélkül egy ilyen szörnyű beruházást akarnak bárhova! Még akkor is támogatnám a tiltakozás, ha nem lennék érintett! Csakhogy még érintet is vagyok, hiszen Csepel-sziget fele fúj a szél!
Ahogy ti a hőerőmű és az olajfinomító miatt akadtatok ki már régen is, addig mi nekünk alkotott például a Csepel Autógyár (2001-es botrány: 10.000 db itt hagyott sérült cián hordó, ami szivárgott bele a talajba), a Bucka-tó (40-szeres króm mérték; ívásra, fürdésre, locsolásra alkamatlan talajvíz, amely a 6 éven alúli gyermekekre életveszélyes; kohó salakkal és egyéb veszélyes ipari hulladékkal feltöltött élő víz felszín) stb... Több meglepit már mi sem kérünk!
Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület
Szigetszentmiklós
Inkább kisvasutat szeretnénk Százhalombattára.
| This discussion has been closed. |