Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
JE SUIS : Molesztált Kölni Német Nő
A filmrendező úrnak akkor lenne igazán nagy a KÖVETKEZŐ alkotása ,
ha a Szökökútnál Balra levő Hasznos Holmik Régiségboltod (ahol egyébként Már Tolonganak )
hétköznapjairól forgatna. Pl. A Dizzengoff 124 alatti boltod hogy és miért repült a levegőbe.
Dr. Dániel Péter ügyvéd úrnak igaza van! Az anyám is egy ócska szopós ribanc.Szopassátok a vén kurvát, jól nyeli!kellene a pénz nagyon.
fedezzük fel az ősi magyar rigmusokat
hengergumizó gyúrcsótány
a régészbolt körül táncot jár
ismét becsusszant az ashdódi szennycsatornába , árván hagyva az Aláiráshamisitó Tolongót
......
a bátor , karizmatikus-demokrata rátyiel petya , az aláiráshamisitó álrégiségboltos ismét becsusszant az ashdódi szennycsatornába , árván hagyva az Aláiráshamisitó Tolongót
tolongó
Hengergumizó Karizmatikus Gyúrcsótány= nemzethalál!
Szavazz a Jobbikra, ha primitív karizmatikus hengergumizó gyúrcsótanyista neonácikat NEM akarsz hatalomra juttatni!
Szavazz a jobbikra, ha az államcsődöt, a polgárháborút vagy a háborút el akarod kerülni !
NE szavazz a karizmatikus hengergumizó szemkilövető gyúrcsótanyista csürhére, mert iszlám terrort , rablást szemkilövést , lárizást , hazudozást hoznának Magyarországra ismét
! Szavazz a jobbikra, ha nyomorban nem akarsz élni!
Ne szavazz azokra az aljas, degenerált hengergumizós + szemkilövető operettnyilasokra , mert biztos a nemzethalál!
Börtönbe és a pokolba azokkal a mocskos, aljas, degenerált El Qúró Álszőlész * Álborász Hengergumizó neonáci disznókkal!
Boldog, sikeres, no és persze gyúrcsótány-mentes új évet minden kedves demokratának! BUÉK!!!
gyere vissza petya. Kényezteni fogunk
gyere vissza petya. Kényezteni fogunk
Re: gyere vissza petya. Kényezteni fogunk
#85: szegedi Csillag - gyere vissza petya. Kényezteni fogunk
.....
rátyiel petya a miénk.
rátyiel petyát nem adjuk.
jó neki itt nálunk
jaj , szegény Ősatyánknak
új hét. a patkányunknak melóznia kell
Bolond petinek mindjárt kezdődik a csatornatisztitó-műszakja.
A jóérzésű emberek addig , mig ez az ágrólszakadt menekült melózik,
kidekorálhatják ezt a szennyoldalt.... hihihi
ps . nálunk melóznia kell a Patkánynak. mi nem engedjük , hogy verje a nyálát , mint a budapestiek
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy idejében hazatértem Izraelbe.
rátyiel petya tehetséges poéta
megy az anyám haza felé
lóg a csicse ezer felé
hipp hopp Gordonom
tied már a LIBA fos
nagyon jó itt a bátor karizmatikus
Aláiráshamisitó Tolongóban
KATTINTS EGYET A KUPECZIK TOLONGÓ HONLAPJÁRA
ratyipeti még ránk nézve is bukás és szégyen. Elzavartuk a Bűnbandánkból
gyengeelméjű rátyiel aláiráshamisitó petya a végső stádiumban van .
Teljes idegösszeroppanás ... reszketés ...remegés...önfelszámolás...
ps. kérünk egy-egy kávét ...
pezsgőbontás ...
várjuk a végkifejletet ( hihihi )
Micsoda egy ocsmány kisköcsög a hisztis , elmebeteg rátyiel petyúk péter álrégiségboltos aláiráshamisitó! :-)
Ilyen pofával már érthető, hogy itt cirkuszolsz egész nap , és Aláiráshamisitó Tolongót vezetsz ! :-))
pompás az idő Fosnyánszky - Szarfalvy Rátyiel Péter Aláiráshamisitó Tolongójában
... .... ....
pompás az idő Fosnyánszky - Szarfalvy Rátyiel Péter Aláiráshamisitó Tolongójában
KATTINTS EGYET FOSNYÁNSZKY - SZARFALVY RÁTYIEL PETYA TOLONGÓ HONLAPJÁRA
nagyon ronda vagy rátyiel petyák.
Annyira , hogy még a Sivatagi Oroszlán is sirva enne meg,
a Tolongókat pedig elriasztod.
Mi is felzokogtunk az éjjel , rád gondolván , hogy milyen hizott Patkány voltál Bp.-en ,
Asdódban pedig tönkrementél. Ezt a zakót is segiijbű kaptad
nem tudok Szarfalvy elvtárs Tolongója nélkül élni.
köszönöm drága mara. egyre jobban nézek ki. tudom . puszi a megmaradt zacsidra és a vadonatúj puncidra . Fájt a műtét ? Nekem jobb voltál a zacsis korodban , mint most.
rátyiel péter megmondja az igazat
... ....
„A Klubrádióban bocsánatot kértem , hogy Wittner Máriát összetévesztettem az édesanyámmal ,
és tisztáztuk, hogy már semmi közöm
Karizmatikus Hengergumizó Gyurcsótány Fegyenczhez és a Demagógikus Karizmatikus Koalícióhoz.”
Re: rátyiel péter megmondja az igazat
#99: dr Bársony Atilla Monor - rátyiel péter megmondja az igazat
nagyon helyes és bátor tett volt ez rátyiel aláiráshamisitó petya barátnőnk részéről
Zűr - Űr - a rátyiel petya fejében
szépséges heller ágikám , kösz hogy irtál..... az a lényeg , hogy STAND BY- ban tartsuk rátyiel peti Aláirás Hamisitó Tolongóját , hogy a kelekótya pszichopata ...... szóval
kettyints egyet szépséges ágikám