Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Dr Dobos Andrea : a Jobbikos Pisti Felesége , Bilis Impi Exe |
#5126 Ez az Oldal ezután már a Remek Karrierem Egységes és Örök Oldala !2018-05-14 08:16
Hódoljunk mádizityant vörös piroska impilógus kékharisnya bakkkkmaszkafarmer ! Micsoda tehetség az én Bilis Exem ! |
Dr Dániel Vackorrrr : Impi Játékkutyája |
#5127 Bilis Impi : Ez az Oldal ezután már a Remek Karrierem Egységes és Örök Oldala !2018-05-14 08:21
Lökdösődés volt,
de ez abból fakadt, hogy Évfolyamelső Bilis Impi Gazdim mindenáron be akart jutni, nem nézve senkit és semmit.
.
. |
dániel Bableves ilona VK : Bilis Impi Nagybeteg Édesanyja |
#5128 Eurázsiai Génkoktél Vízió : Ma költöztetik át a Hasznos Holmik Álrégiségboltomat a Szökökút körül2018-05-14 08:31Drága Évfolyamelső , Hibbant Bilis Impi Fiacskám ! Felháborító és undorító, hogy az Aljas Kékharisnya Brigantik Szennyoldala a KÉK SZALAGGAL A DEMOKRÁCIÁNKÉRT azt közölte le a híradásban, hogy a Szökökút Bal - illetva a Jobb Oldalán összeverekedtek a költöztetés miatt ! naná, hogy a komcsi és liberális pribékmédiumok ezt követték. LASSAN MONDOM , HOGY MINDENKI ÉRTSE : NEM VOLT VEREKEDÉS. . |
Éva Sunykó Vérimpilógus |
#5129 dániel Bableves ilona VK : Felháborító és undorító, hogy összeverekedtek a költöztetés miatt !2018-05-15 07:01
És az a szörnyű az egészben, hogy ennyire hülyének néznek minket embereket. A nénit sajnálom, hiszen édes kincsem butácska , nem olvas, nem igazán tud a világ dolgairól, a Hibbant Fiacskája élősködik a nyakán , és ezek oda mennek ünnepelni a Nagy Költözést
ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűrött zakóban, ami alatt golyóálló mellény van, lenézve a nénit a saját bableveszabáló édesanyját is és még közreteszik ezt a videót. Ezen még röhögni sem lehet, csak sírni.
. |
Péter Szigeti eximpilógus |
#5130 ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűr2018-05-15 07:03nekem ő lophatta el a biciklimet kb. 30 évvel ezelőtt. |
Erika Huszár : Kékcicicitartó |
#5131 ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűr2018-05-15 07:07Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Hogy megy a Hasznos Holmik Álrégiségbót , most már a Szökökútnál Jobbra ? He ?
Valld be , hogy Tolonganak ! |
Dr Mády Zoltán : A Józan , Mérsékelt , a Társadalomra Hasznos Polgár |
#5132 Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Tudni kell Győri Péterről ...2018-05-15 07:12
Tudni kell Győri Péterről, hogy 1990-től a 2000-es évek elejéig a fővárosi közgyűlés " szabaddemokrata " " képviselője "volt, a legsötétebb Demszky-korszak egyik kiszolgálója. Így túl nagy csodát nem lehet várni tőle.
. |
Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető |
#5133 Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Tudni kell Győri Péterről ...2018-05-15 10:30Hát igen! Nem lennék meglepve, ha az elmebeteg Évfolyamelső dániel bilis hirtelen - egyik pillanatról a másikra - kinevezné magát Hódmezővásárhely és Józsefváros polgármesterének vagy legalább dandártábornoknak, jóllehet, soha nem volt katona. |
Katalin Djegula : Kékcicitartó |
#5134 Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya: elmebeteg Évfolyamelső dániel bilis hirtelen - egyik pillan2018-05-15 10:33Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke JÜK Áljogásznál és Álrégiségboltosnál Ez már kész elmebaj !!! . |
Jutka Kiss KÉKCICITARTÓ ÉS VÉRIMPILÓGUS |
#5135 bilis impi péter dányihell kinevezné magát Hódmezővásárhely és Józsefváros polgármesterének2018-05-15 10:37
Ezt az álpolgármesterkedést hogy találta ki
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke
JÜK Áljogász és Álrégiségboltos
?
Hogy pont ő. Uramgatya mi lesz itt?
. |
Boros Józsefné : Kékcicitartó |
#5136 Ezt az álpolgármesterkedést hogy találta ki Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke2018-05-15 10:41A libásrol csak annyit LiBajnai a saját pénzén bele ment a csődbe. A libás gazdák gondolták okosan rendbe tudják hozni a Libás Gordonkát nem sikerűlt részben az álat védők is ludasakvoltak a dologban és LiBajnai sok miliót loott nyavajgot . az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom. |
Évfolyamelső dániel IMPI péter Jük Áljogász : A BILIS |
#5137 az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom.2018-05-15 10:48
Boros Józsefné : Kékcicitartó !
Libás Libajnai Csele Csellő is veszett nagy Demokrata !
Mondjuk nem olyan Fennséges Karizmatikus Demokrata mint a Kigyózó Terép Csecső , vagy Rolex Szekkkfűvess Laca , vagy Bilis Impi Karácsonya ( vagyis az Én Karácsonyom )
de Demokrata !
. |
dániel Bableves ilona VK |
#5138 az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom2018-05-15 10:51
Hát még nekem ! ÉN IS TAPASZTALATBÓL TUDOM ! Igazam van Ütődött Fiacskám , Te Évfolyamelső Bilis Impótens Dilibogyó ? He ?
.
|
Mária Márton : Kékcicitartó |
#5139 Igazam van Ütődött Fiacskám , Te Évfolyamelső Bilis Impótens Dilibogyó ?2018-05-15 10:57
dániel Bableves ilona VK ! Elmebeteg , Kékharisnya Demokrata péter Fiacskád Megjelenése, látványa, nyilatkozatai az idegbajt hozták rám !
A Képmegosztó Tolcsiból is látható : Impi péter fiad MEGRÖGZÖTT HAZUDOZÓ ! . |
Dr Mády Zoltán Bolsewikk Oboahangszerelő |
#5140 A Képmegosztó Tolcsiból is látható : Bilis Impi péter fiad MEGRÖGZÖTT HAZUDOZÓ !2018-05-15 11:04
Én is szeretném megérni Bilis Impi " működését " , naponta imádkozom ezért a Nagyságos Sztálin Aczélhoz + Kopaszkához : a rákos Matyeshoz !!. És HISZEK bennük, mert én valódi BOLSEWIKK vagyok, nem pedig JÜKbetyár, mint ez az istentelen Dániel Bableves iluska petibarma !
. |
Anna Mátrai : Kékcicitartó |
#5141 Nem. Évfolyamelső dániel Bilis Elftásnak semmi esélye.2018-05-15 19:41
Évfolyamelső dániel donkihóté bilis impi péter hadvezér a szegedi Csillagba látogatott, mert a Rend ott nem kicsit erős, így Dr Mády " Zoltán " volt bokszoló, meg volt AVH harcos, meg Kékharisnya -alelnök támogatásra szorult.
. |
Citromos Tila Pia |
#5142 dániel donkihóté bilis impi péter hadvezér Dr Mády " Zoltán " volt bokszoló,AVH harcos, meg Kékhar2018-05-15 19:49
Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával " az " Eurovíziós " "Dalfesztivált ", amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. Szabót Szalon ! Tódi Rab ! A ! ,,, A Csillagban ! Betta Cosmetics Avon !
. |
Dr Mády Lámpavasas " Zoltán " volt bokszoló, AVH harcos, Kékharisnya -alelnök |
#5143 Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával "2018-05-15 19:52EZ tisztára olyan, mintha Ausztrália nyerné az Afrika-kupát. |
Jutka Kiss : ) kisjucus ( |
#5144 Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával "2018-05-15 19:55Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője??? |
Tojj Bilis Impi Brazilia |
#5145 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 19:59Sosem nyert Eurovíziót Ausztrália. |
Dr Mády Lámpavasas " Zoltán " volt bokszoló, AVH harcos, Kékharisnya -alelnök |
#5146 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:00Ki nem szarja ezt le? |
Judit Lipp Sicc eximpilógus |
#5147 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:06
Ha valakinek szemléltetni akarnám, hogy Európa ma mekkora pácban van a saját hülyesége miatt, csak megkérném, hogy nézzen bele ebbe a műsorocskába. Négy éve szakállas punci, tavaly portugál szellemi fogyi, idén elhájasodott brazil tyúk. Felkészül: kerekesszékes ében herm " afrodité ". |
Andrea Kardos eximpilógus |
#5148 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:08Mikor először megláttam ezt a torzszülöttet, egyből tudtam, hogy Brazilia nyeri az EUROvíziós Szarfesztivált. Ha fogadtam volna, most milliárdos lehetnék basszameg |
Bilis Impi : Kék Szalagos Demokrata és a JÜK Legjobb Áljogásza |
#5149 egyből tudtam, hogy Brazilia nyeri az EUROvíziós Szarfesztivált.2018-05-15 20:17Andrea Kardos eximpilógus ! A lengyel külügyi tárca a gázai övezeti fejlemények kapcsán arra hívta fel kedden Izraelt, hogy tartsa tiszteletben a palesztinok jogát a békés tüntetésekre. Aláhúzták egyúttal, hogy ezt a jogot a palesztinok nem használhatják ürügyként az erőszak alkalmazására.
Mint azt a varsói külügyminisztérium honlapján olvasható nyilatkozatban leszögezik, Izrael jogosult saját határainak védelmére, szorgalmazzák viszont e tekintetben az “arányos erő alkalmazását”.
Varsó a dokumentumban a kétállami megoldás mellett áll ki,
ezt tarja az izraeli-palesztin konfliktusban egyedüli lehetséges eszköznek “az igazságos és állandó béke” elérésére. |
Gábor Komondi : Kékharisnyálkodó |
#5150 Lökdösődés volt, de ez abból fakadt, hogy Évfolyamelső Bilis Impi mindenáron be akart jutni, n2018-05-16 08:08
Amúgy is a leggonoszabb állatfajta a Kékharisnya barmok közül Évfolyamelső dániel IMPI péter Barom ill. Mády Barom ! ha erre még muníciót is kapnak odafentről kékharisnya formájában, akkor tort ül a hülyeségbe ojtott barbárság.
. |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3705 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
799 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1274 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
392 Létrehozva: 2025-04-17
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
384 Létrehozva: 2025-04-18
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
378 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
315 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
172 Létrehozva: 2025-04-21
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
149 Létrehozva: 2025-04-30
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
139 Létrehozva: 2025-04-28
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2307 Létrehozva: 2025-03-04
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6954 Létrehozva: 2023-07-26
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
67 Létrehozva: 2025-05-02
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
64 Létrehozva: 2025-04-14
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
798 Létrehozva: 2025-01-19
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
59 Létrehozva: 2025-04-15
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
52 Létrehozva: 2025-04-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
52 Létrehozva: 2025-04-25