Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

az igazság hangja#26 Dec 06, 2015, 20:04

azért jól megdugtuk Rátyiel Petyák szennyoldalát Rátyiel Petyák Régiségboltos Miniszterrel karöltve   .....hihihi

dr Dániel Péter#27 Dec 06, 2015, 21:32

Megszoptam ma este a somogyi ratyi pistát. Egész jól nyeltem . Jobban , mint   a vén kurva anyám! :-)

Nagy Fehér Cápa#28 Dec 23, 2015, 21:53

A magyar pina a gejobb a világon

rátyiel petyák kezelőorvosa#29 Dec 24, 2015, 20:03

drága petyák , a kimaradt elmekezelésedet a következő napokban  pótolom.

Pont úgy , ahogy az elmúlt időszakban tettem.

Mach Gáborné Katócsa#30 Dec 24, 2015, 20:11

rátyiel petyák és az Aláirás-hamisitó Bajnokság Tolongója

Petyák

Az utóbbi időben nem mozdult előre az Aláirás-hamisitó Bajnokságod.

Csak nincs valami baj?

Remélem , hogy a Hasznos Holmik Régiségboltod

( ami a Szökőkútnál Balra , Dizzengoff 124 , 24 , 224 alatt  található és a nyáron még  "MÁR TOLONGANAK " )

azért  állja a sarat

Molnár "Csaba"#31 Dec 24, 2015, 20:46

petyónak még a karizmatikusok gyúrcsótanyista pártjában sincs hely.

pedig mennyit csüngött el qúró pöcsén

balegyenes#32 Dec 26, 2015, 10:13

ezt a zwinglit sem tudja rendesen hamisitani az álrégiségboltos ratyipeti

egy hazudozótól mit vár balegyenes elvtárs ?#33 Dec 26, 2015, 10:14

he ? ................

dr. Dániel Péter#34 Dec 27, 2015, 07:36

habzott a szájacskája

......

minden kedves demokratákoknak

felajánlom az édesanyám szája körüli Tolongás lehetőségét!

Ratyipeti Anyó#35 Dec 27, 2015, 07:42

Imádok faszt szopni!

Imre Markó#36 Dec 27, 2015, 11:36

aláiráshamisitó- bajnokság Petya TOLONGÓ-jában

KATTINTS RÁ ÉS NÉZD MEG  , HOGY MILYEN EREDMÉNYES VAGYOK

Tab

Tab

Tab

Tab

Tab

Tab

Tab

Tab

Nem győzöm hangsúlyozni,#37 Dec 27, 2015, 13:30

Nem győzöm hangsúlyozni,hogy rövidesen az ál- régiségboltost ( TINTORETTO Ratyó Petyó  aláiráshamisitó bajnokság föszervezőt) szarás közben fülöncsípem , és még az ashdódi bokrokat sem engedem , hogy összefossa , hanem elvezetem a szökökútnál balra levő illemhelyre és ott fossa ki a gyomrát megterhelő sertéskarajt.

Mach Gáborné Katócsa#38 Dec 27, 2015, 13:53

rátyiel petyó , csak nem menekülsz a saját pályádról ? állj ki a farbáddal , mert kihivód van ...

Wittner Mária#39 Dec 27, 2015, 13:59

rátyiel petyó előbújt az összeszart ashdódi bokrokból .... eddig az ashdódi fémhulladékgyűjtőben melózott , de már ráér

egy ashdódi csatornatöltelék#40 Dec 27, 2015, 14:06

ratyi tintorettó pötyinek lejárt a műszakja az ashdódi fémguberálóban   .... ha nem fossa épp a park bokrait , akkor ráér ...

zwingli#41 Dec 27, 2015, 14:14

Karácsony ide-vagy oda , de azért az elmebeteg  tintoretto régiségboltost móresre tanitjuk és leválasztjuk Drága Hazánkról , Magyarországról.... azért , mert  a saját nevemet sem képes rendesen hamisitani  az aláiráshamisitó bajnokság tologójában

szajhászi fajkas tivadaj#42 Dec 27, 2015, 14:37

tintojetto játyieel pétyej , magácska vajamit natyon beszopott . de ha engedi , hoty a fos tvábbja is csipje a becses ajfejét , akkoj még ejöjköggyön

Wittner Mária#43 Dec 27, 2015, 14:48

rátyiel petyó a pesti szopós ribancz kölke  továbbra is megpróbál erősködni ..... hihihihi ... a pufajkás fattya ...

Mara#44 Dec 27, 2015, 14:53

rátyiel petyó , nem csak az ashdódi bokorszaró bakkmaszka körme , hanem a szemlőhegyi karizmatikusé ( étsd Szemkilövető Pápai Proli ) is átlyuggatja a csalánzsákot

szemlőhegyi karizmatikus gyurcsótány a szemkilövető pápai proli#45 Dec 27, 2015, 14:58

....

rátyiel petyó szobafestönek továbbra is csipi a fos a seggét , bár fejbekólintotta az operatőröm és SZAVAMAT ADTAM , HOGY NEM DK-TAG ?

Miriam Hirsch#46 Dec 27, 2015, 15:12

rátyiel petyó  :  Nagy Tamás mesélte ,hogy igazából akkor buktál le , amikor a Hasznos Holmikat hazudtad a megmaradt rajongóknak. Te még  most elhiszed  azt  , hogy a facebookod nem elérhető ?  .... hihihi

Dr. Dániel Péter ügyvéd úrnak igaza van!#47 Dec 27, 2015, 15:38

Egy szopós buzi vagyok!Imádok faszt szopni! Az anyám is egy ócska szopós ribanc.Ja és ma lefostam a nagyszüleim sírját. Szerencsétlen nagyanyám úgyis csak egy ócska ribanc volt, nagyapó meg egy szopós hímringyó. Szerencsére már megdöglöttek.

dr Dániel Péter#48 Dec 27, 2015, 17:25

Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek.

Teljesen jogos ez az aláiráshamisitó tolongó , hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk!

Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és az ashdódi bokorlakó  társadalom alja!

Nagy Huszein Tibor - Balástya#49 Dec 27, 2015, 17:39

peti , anyádat helyetesitve , te is leszophatnál. Persze , ha Orbán Viktor miniszterelnök úr beenged Magyarországra. Mert én a te teleszart  ashdódi bokraidba  be nem teszem a lábam , pöcsöm

Rottenbiller Robert Révfülöp#50 Dec 27, 2015, 18:10

Tudod pet , hogy jobb az anyád mandulája , mint a csiklója ? Persze én hűlye , neked , pont neked magyarázzam ?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.