Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások

Jeremias Izsak-Bacs

#401

2016-12-17 15:17


Vendég

#402

2016-12-17 15:19

Judit Cohen is Tolcsizott !

Jerusalem

József Rézműves

#403

2016-12-17 15:22

jános söveges

#404

2016-12-17 15:24

katalin nagy

#405

2016-12-17 15:27

LUTHER MÁRTON,

#407

2016-12-17 17:19

..

Ők valóságos hazugok és vérebek, akik nemcsak kiforgatták és meghamisították az egész szentírást elejétől a végéig anélkül, hogy saját magyarázatukat valaha is abbahagyják. Szívük minden aggodalmas sóhaja,vágya és reménye azok az idők, amikor úgy bánhatnak velünk, pogányokkal, ahogy a Perzsiai pogányokkal bántak Eszter idejében. Óh, hogy szeretik Eszter könyvét, amely olyan szépen egyezik az ő vérszomjas, bosszúálló és gyilkos vágyaikkal. A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni. Újra és újra megpróbálták és többször orra estek.
Lehelletük bűzös a pogányok aranyától és ezüstjétől, mivel egy nép a nap alatt sem volt, ma nem olyan és nem is lesz kapzsibb mint ők átkozott uzsorájuk közepette.Azzal erősítik magukat, hogy: 'Ha a Messiás megjön, akkor ő a világ aranyát és ezüstjét el fogja venni és fel fogja osztani a zsidók között.'. Bármikor lehetőség nyílik arra, hogy a szentírás az ő kielégíthetetlen kapzsiságukat támogassa, akkor ezt rögtön gonosz módon megteszik.
Ezert, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.
A történelemben gyakran vádolták őket azzal, hogy kutakat mérgeztek meg, gyermekeket raboltak el és csonkítottak meg. Úgy mint Trentben, Weszenseen és más helyeken. Ők természetesen tagadják ezt. Biztosan tudom, hogy az ilyen akarat nem hiányzik belőlük, hogy ilyesmit titokban vagy nyíltan cselekedjenek.
Aki az ördögöt nem ismeri, az csodálkozhat, hogy miért gyűlölik mindenek előtt a keresztényeket, mivel erre nincs okuk, hiszen azok csak jót tesznek velük. Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzesládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy sajátmagukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek.
Ha egy tolvaj 10 guldent lop, akkor azt felakasztják. Ha az úton rabol ki embereket, akkor lefejezik.De ha egy zsidó rabol el 10 tonna aranyat uzsoraként, akkor őt nagyobb becsben tartják, mint Istent. Nem írja TALMUDJUK és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennélfogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk- sőt jószágaik! Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni. Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban.Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk...Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja.
Burgensis, egy nagyon művelt rabbijuk, aki Isten kegyelméből keresztény lett (ez nagyon ritka náluk), aggódik amiatt, hogy iskoláikban hogyan átkoznak minket keresztényeket (Amit Lyra is ír), és ebből azt a következtetést vonja le, hogy ők nem lehetnek Isten népe. Most vegyük észre, hogy milyen szép kövér vastag hazugság az, amikor arról panaszkodnak, hogy ők rabok közöttünk! Jeruzsálemet több mint 1400 évvel ezelőtt rombolták le és azóta a zsidók kínoznak és üldöznek minket mindenütt a világon. Amellett nem tudjuk, melyik ördög hozta őket a mi országunkba. Mi nem hoztuk őket Jeruzsálemből ide! Igen, úgy tartjuk őket fogva, mint én szeretném a reumámat fogva tartani és minden más betegséget és szerencsétlenséget, hogy szolgáljak nekik mint szegény szolga minden pénzemmel és tulajdonommal és mindennel, amim van.
Mit tegyünk ezekkel az elutasított, megbélyegzett zsidó emberekkel? Alkalmazzuk rájuk más országok bölcsességét, mit pl. Franciaországét, Csehországét, Spanyolországét, stb.., akik először benyújtották nekik a számlát a kiuzsorázott javakról, aztán kiutasították őket az országból. Mint előbb hallottuk, Isten annyira haragszik rájuk, hogy lágy könyörületesség csak bűnösebbé teszi őket, míg kemény bánásmód csak kevéssé javítja meg őket. Ezért: el velük! Mennyivel kibírhatatlanabb az, ha megengedjük nekik, hogy az egész kereszténységet minket beleértve megvegyenek a saját pénzünkért, rágalmazzanak és átkozzanak bennünket, gazdag uraink legyenek és gúnyosan kacagnak rajtunk, szórakozva saját pimaszságukon. Milyen örömteli esemény lenne az az ördögnek, és az ő angyalainak, az orrán át nevető koca kismalacaira vigyorogva, valóságos haragját Istennek tartogatva. (A ZSIDÓK ÉS HAZUGSÁGAIK). Lehet hogy lágyszívű és finomérzésű keresztények azt hiszik, hogy én túl szigorú és drasztikus vagyok a szegény elnyomott zsidókkal szemben, hogy kifigurázom és kigúnyolom őket. Szavamra, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy ezt a sátanfajzatot kigúnyoljam. Szívesen megtenném, de ők sokkal nagyobb szakértői a gúnynak, mint én vagyok, és nekik van egy Istenük, aki ennek legnagyobb mestere. Az pedig maga az ördög.


Ha az ótestamentumon kívül más tényt nem ismernék ,akkor is azt állítanám, és a világon senki sem tudná ezt a véleményemet megváltoztatni, hogy a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz, a tatárokhoz és hasonló népekhez."

dániel IMPI peti FB rajongói

#408

2016-12-18 07:06

...

Bár elméletileg ma IMPINEK munkanap kellene legyen , de inkább főzünk- sütünk ,

IMPI  " jeruzsálemi jogász diplomájáról "  beszélgetünk ,

amit továbbra sem akar megmutatni nekünk !

Van egy új , csodálatos képünk : IMPI A DAGADT ORRÁVAL A JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI KAMARA BEJÁRATA ELÖTT "

IMPI ORRA  itt még szebb , mint amilyen a HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLT BEJÁRATA ELŐTT VOLT!

 

PS . A JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI KAMARA BEJÁRATÁRA is fel van tüntetve : DANIEL`S


Vendég

#409

2016-12-20 07:38

Ha tudta volna , hogy milyen  

Aláíráshamisító,

Jogászdiplomát hazudozó ,

Álrégiségboltos ,

Élősködő

Kétbalkezes

 

lesz

az elmebeteg , idióta cukibaba petikéből ! Szegény dániel bableves ilona vk !

 

Judit Lipschitz

#410 Mi a fasztól félsz IMPI? Ami megvan írva azt nem lehet kikierülni,de a szart magadnak csináltad.

2016-12-20 08:11

a "jeruzsálemi jogász diplomádat '" LESZAROM IMPI  !


Pontosabban leszarnám !


Mert olyan neked nincs !


Kiköpött karizmatikus gyúrcsótány vagy !

Élősködő dániel IMPI peti rajongói tábora

#411 Bevalljuk az Igazságot !

2016-12-21 08:57

A börtönben és a szemétdombon van a helyünk. Ostoba, tisztességtelen  disznók vagyunk.

A legnagyobb kretén közöttünk  maga Elmebeteg Élősködő Dániel IMPI peti ,

aki pénzért terjeszt Magyarországról szemenszedett ,  aljas hazugságokat.

,

#412 Szélsőjobbos, antiszemita támadás elmebeteg Dániel ALÁIRÁSHAMISITÓ Péter ellen…

2016-12-27 11:36

 

 

Ha dániel IMPI elmebeteg pétertől azt kéred ,

hogy mutassa meg a jeruzsálemi ügyvédi diplomáját,

 

szerencsétlen IMPI !

#413

2016-12-27 18:40

izraelben és magyarországon is megirták az ujságok,

hogy  Dániel IMPI  Péter a jeruzsálemi ügyvédi kamara diplomáját hazudó elmebeteg 

elküldte a pitsába a barack obama nevezetű, muszlimbérenc szarházit! :-)

 

Péterünk már világpolitikai tényező! ( de nehogy elröhögd magad ! )

szerencsétlen IMPI !

#414

2016-12-27 19:26

Ahhoz pedig külön gratulálok, hogy 3 év alatt sikeresen letette már Izraelben az alap-közép és felsőfokú ivrit nyelvvizsgákat, valamint az ügyvédi különbözeti vizsgát is!


Vendég

#415

2016-12-29 14:41

vege a forumodnak?

:D

sajnallak, hogy megint elbuktal...

Eljen a JOBBIK :)

Én vagyok én.
Vendég

#416

2016-12-29 16:26

Hülye egy szöveg!

Mármint az, amire ezt válaszoltam a "doktor úr" -nak. (az viszont itt nem jelenik meg)

 

Szóval:

A Jobbik meg csak ne éljen! Vége! Behódoltak!

Váltogatják az elveiket, mint más az alsónadrágot. Legalábbis a Vona, meg a köre.

Én már 2015. áprilisában eltávolodtam tőlük, pontosabban ők tőlem, azzal, mikor Vona kijelentette, aki antiszemita és rasszista az keressen másik pártot magának.

 

Jelentem én most is keresem. Lehet, hogy meg is találtam, de óvatos vagyok, nem kajolom most olyan könnyen be a szöveget, nehogy megint csalódjak!


Vendég

#417

2016-12-29 16:48

Szóval megszűnt a fórum?
Akkor most mi lesz????
Tolongótolvaj Úr

#418

2016-12-29 18:22

IMPI : jelentem : a "rajongóidnak" tetszik az új rajongói oldalam ! Szóval az aláiráshamisitásaidnak is meg lesz a gazdija !

ps. olyan jól nézett ki tiz évvel ezelőtt a meddő és az impi ! Miért vetted le ? Szégyeled ? És a CUKIBABÁT ? He ?

DÁNIEL PÉTER MUTASSA MEG A JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI DIPLOMÁJÁT !

#419 DÁNIEL PÉTER MUTASSA MEG A JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI DIPLOMÁJÁT !

2016-12-29 18:30

DÁNIEL PÉTER MUTASSA MEG A JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI DIPLOMÁJÁT !

HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLT

#420 Nézd meg hogy "beszél " ez az ÉVFOLYAMELSŐ álügyvédgyvéd

2016-12-29 18:32

HÁT IMPIKÉM , EZEKET HOGY FOGOD TÖRÖLNI ?

 

http://server3.peticiok.com/forum/new/start/10250

ÁGI Kallóné

#421 TT U TAJONGÓI !

2016-12-29 19:29

Ügyvéd Úr! Legyenszíves körülnézni: azt az üzenetet kaptam, hogy Dániel péter mutassa meg a Jeruzsálemi diplomáját , és megosztották az én kiskoruképemet.

Kedves Ági Kalóné !

#422

2016-12-29 19:35

Péter csak egy hazudozó ! Nem szerzett diplomát a jeruzsálemi üdyvédi kamaránál ! Továbbá 200 embert több mint tizszer hamisitott Kérdezze meg tőle : miért tette ?

balogh tibor

#423

2016-12-30 08:29

ALÁIRÁSHAMISITÓ dániel IMPI : a Meddikének nagyon bejön az új tolcsizási forma ?

ÁGI Kallóné

#424 Péter csak egy hazudozó ! Nem szerzett diplomát a jeruzsálemi ügyvédi kamaránál ! Továbbá 200 embert

2016-12-30 10:42

 

 

Drága hajdani CUKIBABA , jelenlegi ALÁIRÁSHAMISITÓ IMPI peti !

Miért törölted a  "Dániel péter mutassa meg a Jeruzsálemi  ügyvédi diplomáját" RAJONGÓI TÁBOR apropóján irt üzeneteimet

 

Rájöttem : Valami nem stimmmel ! Ha lenne neked ilyened , rég felraktad volna a FB-ra ! De nincs !

 

Pontosan hány embert hamisitottál , hányszor ?

 

Hova lett az IP számláló ? Már rég eltüntetted azt is ! Csak nincs az IP-kkel is valamilyen baj ?

Mara

#425

2016-12-30 18:07

IMPI Péter, te egyre dögösebb pasi vagy! :-) Jót tesz neked Izrael! :-) Millió puszi!