Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Uszkár..Uhász Péter Botanikus és Füttymester |
#1876 Szarjuk le EGYÜTT ! ( Baloldali Összefosás Rolex Lász Ló És Karizmatikus Gyúrcsótány vezényletével )2017-11-06 21:39Túl sokat Tátog ez az Elmebajos IMPI Druszám ! Szarjuk le EGYÜTT , a Baloldali Összefosás és a Kékharisnya Zászlaja alatt ezt az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt ! |
Pál János Smasszerjelölt és Eximpilógus |
#1877 Bartus Lász Ló is szidta az IMPIT : Oszt letiltotta !2017-11-06 21:44nem szabad szidni az Évfolyamelső dániel IMPI péter névre hallgató Patkányt !, mert letíltat ! |
Eszter Horváth Kezdő Impilógus |
#1878 Help ! Sükségem van egy Nuna és egy Képmegosztós Beöntésre !2017-11-06 21:50KI ÍRJA KI HOGY UTÁLJUK ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER JÜK ÁLJOGÁSZT????? ÉN NEM UTÁLOM!!!!!!! AZ ENYÉMÉT SOHA NEM BÁNTOTTA , CSAK AZ ÖCSÉM PÖCSÉT!!!! |
Mádi Migráncs ( Kékharisnya Zoli Tata unokája ) |
#18792017-11-07 19:20Közvetlenül a börtönbevonulás előtt "Pufajkás gyilkos" táblát akasztott Horn szobrára ALÁIRÁSHAMISITÓ Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász , a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara MUNKANÉLKÜLI WC Pucoló Nagymestere ! Ma Magyarországon és Budapesten számtalan közterület és szobor őrzi a kommunista emlékeket minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben. Így fordulhat elő, hogy néhány éve szobrot avathattak annak a Horn Gyulának, akiről köztudott ( dániel BABLEVES ilona VK előtt mindenként ),
hogy tevékenyen részt vett az ’56-os szabadságharc leverésében,
majd az azt követő megtorlásokban, később pedig politikai pályafutását is végig a gyilkos eszmerendszer kötelékében töltötte.
Aláiráshamisitó , Évfolyamelső dániel IMPI péter pedig úgy gondolta, sehol nincs helye ennek a szobornak,
ezért fekete lepellel borította be, emellett pedig gondoskodott róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt. |
Remek ! |
#1880 Akinek kiskorában fitymaszűkülete volt és most a fejére rak egy kistányért .....2017-11-07 19:27Azért elgondolkodtató hogy amikor nyáron ezt a nagy kóser petit kiadták , kirúgták a csodaországi ashdódbasznádiak .... |
Glázer Éva Megrözött Gyúrcsótanyista és Eximpilógus |
#1881 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata2017-11-08 06:45Heller: Gyurcsótány szakdolgozata Guinness-rekord kellene, hogy legyen"A filozófus " az ATV Civil a pályán című műsorában beszélt a volt " miniszterelnök "szakdolgozata körüli botrányról.A vitában Heller elmondta, hogy ő 1951-ben védte meg a szakdolgozatát. Ezt követően a műsorvezetőhöz fordult és azt mondta: „ha megkérdezi most tőlem, hogy mit írtam benne, el tudom mondani. Azt is, hogy mit kutattam, és hol olvastam”- magyarázta Heller, aki szerint, ha „Gyurcsány lekoppintotta sógora szakdolgozatát, akkor a Guinness-rekordok könyvébe kell betenni,
mert ő lesz az egyetlen plagizátor, aki úgy plagizál, hogy megtartja a plagizált munkának a címét is”. „Ilyet én még nem láttam”- tette hozzá Heller Ágnes. Gyurcsótány Fegyentz szó szerint ugyanolyan címmel adott le szakdolgozatot 1984-ben a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem tanárképző karán, mint akkori sógora négy évvel korábban – derítette ki a Hír TV.
A különbség annyi, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke
technika,
míg Rozs Szabolcs 1980-ban
földrajz szakon adott le diplomamunkát A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel. |
A DK Közleménye |
#18822017-11-08 06:56A Balaton-felvidék szőlészete és borászata című szakdolgozat lopta Gyurcsótány Fegyenczet
- fogalmazta meg gyanúját a " Demokratikus Koalíció " Szineinben Grétzy Főpap .
A nyomozóknak az szúrt szemet, hogy egy másik pécsi szakdolgozat is valószínűsíthetően ugyanolyan Gyurcsótány Fegyentztzel rendelkezik, mint amilyennel a Balaton-felvidék szőlészete és borászata. A szakdolgozat egyelőre tagad, a másik szakdolgozat Gyurcsótány Fegyencze pedig eltűnt a Pécsi Egyetemről. Mégis következtetni enged az egyezésre az a tény, hogy a Balaton-felvidék szőlészete és borászata szakdolgozat Gyurcsótány Fegyence ugyanakkora cipőt és zakót hord, mint amekkorát a másik szakdolgozat mellett találtak. |
Banános dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#1883 A Balaton-felvidék szőlészete és borászata... írta : Karizmatikus Gyúrcsótány és Rozs Szabolcs2017-11-08 07:20A TECHNIKA SZAK legjobb Szakdogája ! Kár hogy Rozs Lenyúlta ! |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék |
#18842017-11-08 07:44A feleségem ( XXXXX ) is köszöni a sok kedves bejegyzést és gratulátziót ! PS : Az 554 Tolongóm is megérdemelne egy Igazi KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI-t ! |
Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető |
#18852017-11-08 08:00Verekedés lett a vége egy tüntetésnek Jeruzsálemben, ortodox zsidók amiatt tiltakoztak, hogy a város vezetése engedélyezte, hogy kinyisson egy parkoló szombaton, azaz azon a napon, amikor a zsidó vallás szabályai szerint semmit nem lehet csinálni, még utazni sem. |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és Börtöntöltelék |
#1886 de végül a rendõrökkel találták szembe magukat, akikkel össze is verekedtek.2017-11-08 08:03Mádi Zolika Kékharisnya Főimpilógus és Retired Mozdonyvezető !
Hát ebben van valami izgalmas ! |
dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" |
#1887 Hát ebben van valami izgalmas !És ha nem lehet utazni, akkor parkoló sem kell, hiszen úgysem ül senk2017-11-08 08:07Mindent bele fiúk ! Hulljon a férgese ! |
Ica Müller Főimpilógus |
#18882017-11-08 08:13dr Dobos Andrea : Elmebeteg dániel IMPI péter Ex"felesége" ! A Mi Elmebetegünk Nélkül azért elleszel valahogy !
PS : Sajnos IMPI-nek a JÜK-ös WC Pucolás 400000 minimálért kevés ! Inkább Száraz Kenyéren a Börtön ! |
Sashegyiné Torma Lenke Kezdő Impilógus |
#1889 Összeverekedtek Jeruzsálemben ortodox zsidók a rendõrökkel, mert meg akarták akadályozni, hogy kinyi2017-11-08 08:18A felnőttek 94 százaléka megbukik ezen a teszten ! Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Te átmész ? |
Impi Figyelmébe |
#1890 FB : Kiállunk Orbán Viktor mellett2017-11-08 08:28560 ezer ember követi |
Impi Figyelmébe |
#18912017-11-08 08:30és hányan követik a Kékharisnya Oldalt ? He ? |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász és WC Pucoló Mester |
#18922017-11-08 08:32A Miniszterelnük Úr a helyén kezeli a dolgokat ! |
Tolongótolvaj Úr |
#18932017-11-08 09:25Bizony ! Legyőzöm az Elmebeteg dániel IMPI péter nevű Orrrrmányos Szörnyeteget ! De ez nem jelenti azt , hogy lesűlyedtem az ÉLŐSKÖDŐ ELMEBETEG SZÖRNYETEG szintjére ! Hanem azt , hogy kemény és jogos hartzban legyőztem az Elmebeteg Orrrrmányos Szörnyeteget ! |
dr Dobos Andrea |
#1894 IMPI NE SZÜNETELTESSE A HAZUDOZÁST ! Mert a Hazudozás nagyon passzol a génjeihez !2017-11-08 09:28Ne hagyd abba az aláiráshamisitások hamisitását Hibbant Impi ! A " Jobbikot " be kell tiltani ! Még ha a Simicska Fostalicska és a Szemöldök Vónya össze is fossák magukat ! |
József Piroska Főimpilógus Betanított kőműves vagyok, nem jártam semmilyen iskolába. ! |
#1895 Játékkutyája a Kicsi Piros Járgánya a Hasznos Holmik Álrégiségboltja a JÜK-ön "szerzett" Áldipl2017-11-08 09:34Metan Miáuval kapcsolatba hozható ügyben nyomoz hónapok óta a rendőrség. Évfolyamelső dániel IMPI péter ! Elkezdtem a Nagy Ház Átalakitást ! Melyik vakolókanállal szállsz be ? He ? |
Mikroszkóp |
#1896 Hanta Panta Handa Banda !2017-11-08 09:37Egy kis nosztalgia, avagy kedves feleségemmel az esküvőnk napján, majdnem 11 évvel ezelőtt. Azóta is együtt vagyunk jóban-rosszban, Főleg rosszban ..... |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#18972017-11-08 09:39Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikor Édesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. |
Marietta Streit , Impi asdódbasznádi szomszédnénije |
#1898 Gyere vissza IMPI ! Kényeztetni fogunk !2017-11-08 09:41KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!! |
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#18992017-11-08 09:43Nem támadok én senkit. Nem vagyok én most sem " forradalmár " , sem " közszereplő " , sem " demokrata " " hartzos ".
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést! |
Edit Kiss Eximpilógus |
#1900 Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést!2017-11-08 09:44Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv. |
|
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3344 Létrehozva: 2025-07-11
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
911 Létrehozva: 2025-07-18
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
665 Létrehozva: 2025-07-16
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2024 Létrehozva: 2025-07-10
‘Kuss’nál kuss!
1279 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
321 Létrehozva: 2025-07-16
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
422 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1778 Létrehozva: 2025-06-30
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
462 Létrehozva: 2025-07-08
A kassai magyar oktatás jövője
761 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
152 Létrehozva: 2025-07-09
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4789 Létrehozva: 2025-06-09
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
97 Létrehozva: 2025-07-02
Füstmentes koncerteket akarunk!
42 Létrehozva: 2025-07-14
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
88 Létrehozva: 2025-07-11
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
122 Létrehozva: 2025-07-04
Ellenpetíció - A kulturális öngyarmatosítás dicséretére – avagy Kneecap és a walesi bárdok
37 Létrehozva: 2025-07-18
Legyen ivókút a József téren!
152 Létrehozva: 2025-07-01