Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Mádi Zolika Retired Mozdonyvezető , Főimpilógus |
#1726 Előkerült egy régi fotó a múltból,2017-09-19 14:03izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött? |
évfolyamelső dániel IMPI péter , már agent provocateur sem , csak ELMEBETEG |
#1727 izraelben sem látták szívesen? Oszt visszajött?2017-09-19 14:05Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. |
Judit Lipp Sicc Főimpilógus |
#17282017-09-19 14:13Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter , Álrégiségboltos , Aláiráshamisitó és JÜK Áljogász ! 2016- ban azt állitottad , hogy AUGUSZTUS 01- ÉN 2017- ben pedig , hogy AUGUSZTUS 31- ÉN
LETTÉL ÉVFOLYAMELSŐ A JÜK -NÉL !
Döntsd már el ,hogy melyik időpontot szeretnéd , hogy elhigyjük neked ! |
Eximpiné Bogdán Gizike , Hajdani Főimpilógus |
#1729 IMPI családi Vállalkozásából : a Vörös Dániel Szopodából én is leléptem !2017-09-19 14:19dr Dobos Andrea 10 évet , én még 10 hónapot sem voltam az Elmebeteg dániel IMPI péter családi vállalkozásának , a VDSZ- nek az Oszlopos Tagja ! |
dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja , IMPI Édesanyja |
#17302017-09-19 14:22Elmebeteg peti fiam ! A Gizikét se sajnáld ! Itt van neked az NDK-s Kicsi Piros Traktor ! |
A Vörös Dániel Szopoda Dala |
#1731 amikor még Barb(a)rával együtt bazseváltam.2017-09-19 14:34Végig bazseváltam Asdódbasznádot Minden csinos gádzsi rajtam furulyázott
Hasznos Holmik Álrégiségbolt :
Stop (stop, stop) Hé kié ez a hang? Feltárom magam ki áll a mikrofon árnyékába A nevem asdódbasznádi IMPI , nem kell szalutálni Hasznos holmit osztok, kaphat belőle bárki Lehet az east coast vagy west coast, old school vagy new school A jelszó legyen hip hop, a jónép erre indul Hisz mindenki tudja ez a 20. Század Mindenki itt van, itt mindenki lázad |
Pál János Ex-impilógus , Smasszerjelölt |
#1732 A Vörös Dániel Szopoda Dala2017-09-20 14:47A Vörös Dániel Szopoda Dala tényleg nagyon szép ! De arra nagyon kiváncsi v`ok , hogy a Genetikai Mutáns dániel IMPI " család " , a VDSZ nevű családi vállalkozását dr Dobos Andrea , majd a Bogdán Gizike nevű RÁNYI felmondásait követően hogy fogja menedzseni ? Hiányukat hogy fogja pótolni ?
Hiszen még a Szent Elmebetegünk ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ VIZSGÁJÁNAK PONTOS IDŐPONTJÁNAK HAZUDOZÁSÁBAN is
eltérő nézetek vannak
ebben a Genetikai Alattvaló , dániel Impi névre hallgató " család" -ban |
dr. Dániel Péter , aki 2016 08 01 VAGY 31-től a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Sztárjogásza |
#1733 Izrael évek óta szenved attól, amitől a párizsiak tegnapelőtt megtanultak szenvedni.2017-09-21 15:29Európa most talán megérti végre, hogy Izrael jogosan próbálja megvédeni állampolgárait a gyilkos merénylők ellen. A Jobbik évek óta segíti az arab terrorszervezetek tevékenységét, oly módon, hogy jutalék fejében részt vesz a titkos terrorista pénzek tisztára mosásában és mozgatásában. A párizsi merényletekben tehát a jobbikos-neonáci csürhe is bűnös közvetett módon. |
dr Dobos Andrea |
#1734 dr. Dániel Péter , aki 2016 08 01 VAGY 31-től a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Sztárjogásza2017-09-21 15:41Az én ELMEBETEG EX "FÉRJEM" ,
bizonyos dániel donkihóté IMPI péter 2016 -ban úgy augusztus elsején , mint 31.-én ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ VIZSGÁT tett a JÜK- nél !
A Szerénységénél fogva a 2016MÁJUSNEGYVENEDIKEI , szintén ÉVFOLYAMELSŐ JOGÁSZ NYELVVIZSGÁJÁT elhallgatta ! Ez tényleg nagy Szerénységre vall ! Ellenben úgy aKICSI PIROS TRAKTOR , mint az exanyósom ( dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja )
nagyon örült az Elmebeteg peti világraszóló hőstettének ! |
Eximpiné dr Dobos Andrea |
#1735 IMPI és a Világvége2017-09-24 14:36Az én egykori , elmebeteg férjemnek , bizonyos dániel IMPI péternek már AKKOR elérkezett a VILÁGVÉGE , amikor az ashdódbasznádi migránstáborba bekérezkedett ! |
Kostantina Tomaiy Eximpilógus |
#17362017-09-24 14:49Szerencsétlen Évfolyamelső , Aláiráshamisitó dániel Donkihóté IMPI pétert olidhasmenéskor Eximpiné dr Dobos Andrea , majd Eximpiné Bogdán Gizike hagyta el A KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI- nak köszönhetően Ilyen NagyNevű FőImpilógusok , mint : Béla Kaktuszi , Pál Jancsika , Mádi Zolika , Kesztheji Zsuzsika , Moldován Túró Rudi , Andrea és Vilmoss Kardoss , Szegő Petike és Editke , Horváth Jancsika , Piroskáék , Hóhér Mariska, Gomba Gonda Szilly stb stb hagytak fel a Főimpilógusi tevékenységeikkel és már csak köpködnek a HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLT elmebeteg tulajára ! |
Tamás Ákos Biró : Kezdő Impilógus |
#1737 KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI ??????2017-09-24 14:53Én eddig úgy tudtam , hogy én intéztem el , hogy Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péternek ne legyen világvége ! |
Mary Lenkey : az impilógia agnosztikusa |
#1738 Kössziiiiiiiii ! Ügyes KEZDŐ IMPILÓGUS vagy Ákos !2017-09-24 14:59Jó hogy csatlakozol az 5778 .-ik év legelmebetegebb imposztorának rajongói táborába ! Kamelhatod azz Elmebeteg Impiségeket !
PS . shana kamel , shana teve |
Györfi Enikő : az impiségekben csupán érdeklődő |
#1739 dániel Donkihóté IMPI pétert o l i d h a s m e n é s -kor Eximpiné dr Dobos Andrea , majd2017-09-24 15:08Elmebeteg dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász !
Csak o l i d h a s m e n é s -kor vagy nagyon ügyes és bátor ? vagy a T e v e ü n n e p -en is ? |
Simicska Fostalicska |
#17402017-09-27 05:28Aláiráshamisitó , Elmebeteg dániel donkihóté IM PIPI péter JÜK Áljogász ! Te még az aláiráshamisitásban is leszerepeltél ! MÉG EGY ENNYIT SEM LEHET RÁDBIZNI ? Mit szól mindehhez az Áldottjó Gyuri Bácsi ? He ? És mikor tiltod már be a Pártomat ? He ?
2286Rátonyi Sándor Budapest 2017-06-10
2289János Szabó Dabas2017-09-24 |
Judit Lipp Sicc : impilógiából gyógyult |
#1741 ACHTUNG ! BOLOND PETI HONAPIG NEM HAMISITOTT !2017-09-27 05:30Aláiráshamisitó dániel IMPI hol lófráltál 3 kerek honapppigg ? Gyuri Bátyánk mérges és össze fog szidni ! Azám ! |
Elmebeteg dániel IMPI péter Évfolyamelső Főszakács |
#17422017-09-29 05:09Ma családi összefogással készült a sabbati ebédünk. A feleségeim Eximpiné dr Dobos Andrea ,és Eximpiné mpiné Bogdán Gizike Terry Black és Steiner Kristóf krumplifőzeléket készítettek, én főztem egy csirkepörköltet, anyukám : dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja pedig meglepett minket egy általa főzött csokipudinggal. Úgyhogy most nézem a tv-ben gyermekkorom egyik klasszikusát, a Tüskevár c. filmet és közben vidáman majszolom a banánszeletekkkettt . Az NDK-s Kicsi Piros Traktort is kifárasztottam Jó újra gyereknek lenni egy kicsit. :-)Szép napot minden kedves barátomnak! |
Ági Eisenberger Szépségkirájnő , Eximpilógus |
#1743 Ma családi összefogással készült a sabbati ebédünk.2017-09-29 05:20Elmebeteg Aláiráshamisitó dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász Álrégiségboltos ( röviden : BOLOND PETI ) , az NDK- Kicsi Piros Traktor boldog tulajdonosa ! Ma még csak péntek ! Nem tudtad ? He ? PS. AZ ALÁIRÁSHAMISITÁSOK HAMISITÁSA szempontjából elég gyengére sikeredett az elmúnt három hónap ! Az NDK-s Kicsi Piros Traktor a hibás ! 2286 Rátonyi Sándor Budapest 2017-06-10
2289 János Szabó Dabas 2017-09-24 |
Tót Bea Trix Szépségkirájnő , Eximpilógus |
#1744 Ági Eisenberger Szépségkirájnő , Eximpilógus !2017-09-29 05:33Ellemben októberben fogjuk ünnepelni Évfolyamelső dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász és Eximpiné dr Dobos Andrea Terry Black házasságának 11-ik évfordulóját !
Hadd dübörögjön a Képmegosztos Tolcsi , Bolond Peti vadiúj Rajongói Oldalaival !
És rövidesen itt a MÁLNAÜNNEP , aminek a fő ünnepeltje dániel BABLEVES ilona VK : a JRPK-ja , a JÜK Áljogászunk Édesanyja lesz !
A Fogatlanunk annyira - de annyira beteg , hogy a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Tulajdonosa inkább lemondott az ashdódbasznádi bizniszről , és Budapesten kezelgeti Szegényt ! |
Gombafejű Gonda Szilly Eximpilógus |
#17452017-09-29 05:41Nagyon várom már a MÁLNAÜNNEPET ! Vajjj ! Jajj -jajj ! Ajjj- Vajjj ! Micsoda dudái vannak dániel BABLEVES ilona VK- nak ! Remélem , hogy a bulira felépül és donkihóté peti visszamehet a jeruzsálemi ügyvédi kamarához , mint fő - fő áljogász és illemhelytakaritó ! |
dániel IMPI péter JÜK Áljogász |
#1746 donkihóté peti visszamehet a jeruzsálemi ügyvédi kamarához , mint fő - fő áljogász és illemhelytakar2017-09-29 05:47Életem egyik legnehezebb, de ugyanakkor az egyik legjobb és legtisztességesebb döntése is volt, amikorÉdesanyám betegsége miatt visszatértem Magyarországra. Nem támadok én sem senkit. Nem vagyok én most sem " forradalmár " , sem " közszereplő " , sem " demokrata " " hartzos ".
Most csak Anyám fia vagyok és kizárólag miatta vagyok Magyarországon. Köszönöm a megértést! |
Marietta Streit , Impi asdódbasznádi szomszédnénije |
#17472017-09-29 05:52KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!❤❤❤❤KIHASZNALJATOK AZ EGYUTT LETET ES A BOGRSCSOZAS IS VELE BIZTOS IZLETESEBB!!!! KIVANOK BOLDOG NAPOKAT SHABBAT SHALOM HARBE NESIKA!!!! |
Edit Kiss Eximpilógus |
#1748 KEDVES IMPOTENS PETER, REMELEM EDES ANYADEROSODIK JOBB EGESZSEGNEK ORVEND!!!!2017-09-29 05:53Es ha magaval vinne ashdodbasnadba ....vegig egyutt lehetnenek ....!udv. |
Fekete Pákó |
#1749 dániel BABLEVES ilona VK meglepett minket egy általa főzött csokipudinggal.2017-09-29 07:22A CSOKIPUDINGOT én szolgáltatam ! Az elmebeteg dániel IMPI család VDSZ nevú úrállomásán úgy nyelték ám a csokipudingomat , hogy ajjjajjj vajjj ! Vágó Ist`án is ott volt ám a csokipudingom próbáján a Karizmatikus Gyuuuurrrcsótány Párt szineiben , ő is jól nyelte , de a legjobb Beteg dániel impi peti és a Bablevest Imádó Édesanyja volt ! Úgy biz ám !
A MÁLNA UNNEPÉN megismétejuk a csokipudingom próbáját a voros dániel szopoda nevú úrállomáson ,
ha pedig Bolond Peti visszamegy a J-i Ugyvédi Kamarához áljogászkodni és illemhelyet takaritani , akkor ott ! |
Glázer Évike Ősgyúrcsótanyista Eximpilógus |
#17502017-09-29 07:30Vágó Ist`án balján , a Karizmatikus Gyúrcstány Pártot erősitettem a Vörös Dániel SZopoda Úrállomáson rendezett , FEKETE PÁKÓ CSOKIFARKÁT IZLELGETŐ Baloldali Tömörülés rendezvényén !
Errél ne tessenek megfeledkezni ! Köszönöm ! |
|
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3335 Létrehozva: 2025-07-11
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
706 Létrehozva: 2025-07-18
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
648 Létrehozva: 2025-07-16
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
2023 Létrehozva: 2025-07-10
‘Kuss’nál kuss!
1272 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
296 Létrehozva: 2025-07-16
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
421 Létrehozva: 2025-07-10
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1774 Létrehozva: 2025-06-30
Tisztességes sportfogadást a TippmixPro-n – Tiltsák el az értelmetlen korlátozásokat
150 Létrehozva: 2025-07-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
462 Létrehozva: 2025-07-08
A kassai magyar oktatás jövője
761 Létrehozva: 2025-07-04
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
333 Létrehozva: 2025-06-30
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
151 Létrehozva: 2025-07-09
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4789 Létrehozva: 2025-06-09
Védjük meg falunk élővilágát – kérjük a kémiai szúnyogirtás leállítását és a biológiai módszerek bevezetését Nyúl községben!
88 Létrehozva: 2025-07-11
Füstmentes koncerteket akarunk!
41 Létrehozva: 2025-07-14
Petíció a Ferencváros Angyal utca és környezetének forgalmi túlterhelése ellen
94 Létrehozva: 2025-07-02
Tiszta levegőt Százhalombattán és környékén! Átlátható tájékoztatást és valódi intézkedéseket kérünk az olajfinomító ügyében!
121 Létrehozva: 2025-07-04
Legyen ivókút a József téren!
152 Létrehozva: 2025-07-01
Teyföl Teybegríz
101 Létrehozva: 2025-06-17