Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
drága peti , érdekelne az A RENDEZŐELV ami alapjén hamisitani szoktad a Pajtásokat
Nyúzzuk meg vagy csak leplezzük le Petit ?
Szerintem annak a Ratyi Pistának van igaza , aki megakarja nyúzni Petit , és nem annak aki már bebizonyitotta , hogy Peti visszaélt néhány ember nevével , jóhirével
...
Dániel Péter édesanyja a Málna ünnepén úgy lecumizott , hogy elájúltam
...
A kezemben egy kis bor és némi macesz a gatyámban , a maceszen Kristóf Keze , ahogy az ilyenkor dukál.
Wittner Máriát már nem tudom túlszopni. Kell a petyának úgy a az Álrégiségbolt ,mint a Tolongó
ÉN MÉG EGY ILYEN SZÉP ORROT NEM LÁTTAM TENGEBEN FÜRDENI. GRATULA EZÉRT PETI
ÉN MÉG EGY ILYEN SZÉP ORROT NEM LÁTTAM TENGEBEN FÜRDENI. GRATULA EZÉRT PETI
idegbajost varázsolok az aláiráshamisitóból
az elmebeteg petike már nagyon fosik. Nyerésre állok. Ha a a vörös kúrvákra állna a faszom , akkor megszopatnám dániel péter édesanyját. De nem kell nekem a vörös kúrva , inkább baszogatom az elmebeteg fiát ... hihihi
..
A bölcs Ashdódi Dagadt Bakkmaszkának lenni kemény macesz gatyában , komoly tudomány fejben és egy értékes régiségbolt
Re:
kedves anita , ezeket én mind tudni , ezeket én mind összeszopni a Maszáka Fiamhoz
a részleteket itt olvasni
Re: Re: kedves anita , ezeket én mind tudni , ezeket én mind összeszopni a Maszáka Fiamhoz
megköszönniAnita Haraszti-Kádár megtisztelni tolongani
...
Anita Haraszti-Kádár szerintem kamu lenni
Dicső Tolongónkak már több mint 9500 követője lenni
Dicső Tolongónkak már több mint 9500 követője lenni Magyar Népköztársaságban és Magyar Királyságban ! Bölcs , évfolyamelső vezérünk lenni elégedett, 10.000-nél tenni baráti látogatást!
Re: Dicső Tolongónkak már több mint 9500 követője lenni
#163: magyar karizmatikusok és demokratákok - Dicső Tolongónkak már több mint 9500 követője lenni
Bölcs , évfolyamelső vezérünket szeretettel várni.
Szeretni tekintélyt?
Szeretni lenni megbecsült?
Szeretni lenni Bölcs?
Jelentkezni játékosnak Legyen ön is Tolongó kvízjátékba, Dicsőséges Klubrádió és ATV nagy sikerű műsorába!
kisköcsögök , hogy szopjam ki a pöcsötökböl a gecit , hát nincs egy rendes tologó köztetek ? He ?
Éljen a Kenő , aki már életében a magyar történelem része lett!
..
Éljen a Kenő , aki már életében a magyar történelem része lett!
mától az aláiráshamistó elmebeteg peti fiam neve legyenÉvfolyamelső Kenő Benő ... Jó ?
..
PEPIBOHÓCZ , kár az erölködésért ,
mert úgy az Aláiráshamisitó Tolongó ,
mint a maczeszgobóczkáid ,
v.mint a "becsületed" TOLONGÓTOLVAJ ÚR MARKÁNAK KEMÉNY SZORITÁSÁBAN VAN.
Győzelem!
Megköszönöm a vörös kúrva fiának , hogy az Aláiráshamisitó Tolongójába behamisitott
én még egy ilyen szép Orral nem dugtam , mint amilyen a tied , drága Bakkmaszka
én még egy ilyen szép Orral nem dugtam , mint amilyen a tied , drága Bakkmaszka
elmebeteg peti a komlói karizmatikus demokratákok fellegvárát is bevette Gratuláljunk neki és kattintsunkKomló
drága petyák , ügyes vagy. Négyet hamisitottál egy fél óra alatt.
peti fiam , végre magadra találtál az Aláiráshamisitásban . Csak igy tovább. Szoritok neked
nekkem nagyon teccel peti .milio pusszika a pucidra. éniss jövok tolongani. jó? te egy szaross shármoss passi vagy. mégegysszer pusszika a rucidra , mutas magadróll fény pépeket. jó ? teccik az orodis
ojan képpeket mutas magaddról , aholl bene van móricka iss. és azt a szépp piross csodaszobrot acéllbóll . és hogy fürdöll a Dunában , bocssánatt a tengerbenn azal a szép orodal.