Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Dr Dániel Péter ( simán csak : Elmebeteg )#126 Feb 13, 2016, 21:38

Vallomás az Édesanyám viselTes Dolgairól

Vazze, ipari mértékben nyeli a  vén kurva a gecit! :-) Próbáljátok ki  a kúrva anyámat , a nagy ÚSZÓBAJNOK  VÉNTRÓGER MENYÉT.  ez a mélytorkos pipa lenyeléssel simán megér egy sört! :-)

Ferenc Lipót#127 Feb 14, 2016, 07:07

....

Rátyiel Petyák , te elég hűlye hamisitó vagy . Kattints rá , ha nem hiszed

Szigetszentmiklós

Ferenc Lipót#128 Feb 14, 2016, 10:45

Rátyiel Petyák , te elég hűlye hamisitó vagy . Kattints rá , ha nem hiszed Szigetszentmiklós Vál

Szigetszentmiklós

rottenbiller róbert révfülöp#129 Feb 15, 2016, 06:08

szeva petya ... anyukád most csörömpölt rám , hogy mehet a málytorok , kiszivja a faszomból a gecit .

De nincs pénzem.

Sajnos csak MEGADOMRA fogom szopatni a kúrva anyádat. Nem baj ez , ugye ? Hitelem csak van az AVH-s Dánieléknél , nemde ?

dr Dániel Péter szopóskúrva anyja#130 Feb 15, 2016, 06:12

Re:

#129: rottenbiller róbert révfülöp -  

szeva robi , mehet a szopi hitelben is.

még az sem baj , ha nem adod meg , mert a dánieléknél a szopás az élvezet.

még lehet , hogy én tartozok ?

Ferenc Lipót#131 Feb 15, 2016, 07:07

Szigetszentmiklós

dr Dániel Péter szopósszájú Édesanyja#132 Mar 06, 2016, 17:18

a vörösre festett , feltáblázott szobor tövében fejlődött igazán az Oboaművészetem

..

a vörösre festett , feltáblázott szobor tövében fejlődött igazán az Oboaművészetem

dániel péter szopósszájú édesanyja#133 Mar 06, 2016, 19:17

Várok minden kemény farkú legényt a Blaha Lujza téri nyivános wc-ben! Már egy sörért is szopnék! A túrós faszt is örömmel szopom! A mélytorok és a lenyelés az alapárban van! Gyertek és szopassatok!!! Puszika a zacsitokra!

dányijej pétyej szopósszájú annya#134 Mar 13, 2016, 08:43

z én ejmebeteg fijam két szájszói szajhászi fajkas tivadajt is idehamisitott. ha nem hiszed , akkoj kattincs já . Igasz hoty eszek nem tunak beszéjni , de aszért utyis kattincs já

Szárszó

Nagy Huszein Tibor - Balástya#135 Mar 13, 2016, 08:59

Peti , én már nem birom geckóval a hűlyeségeidet. Faszra Éhes Anyád folyamatosan molesztál. Majd adok én nektek aláiráshamisitó Homokozót

Ibolya Izsak-Bacs#136 Mar 27, 2016, 17:31

Vörös Kúrva , te jirmijáhumat szopod ? he ?

Albertirsa

Albertirsa

Albertirsa

elmebeteg dániel péter faszszopó édesanyja , a Vörös Kúrva#137 Apr 03, 2016, 11:49

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden jobbikos és gárdista csak a mocskos, aljas, degenerált hazaáruló mélytorkomat lesi

Ashdódi Dagadt Bakkmaszka#138 Apr 03, 2016, 13:00

borzasztóan jó ez az Aláiráshamisitó Tolongó .

Sokan élvezik , hogy Már Remegek ... hihihi

Már Előre Fosok , ha az Aláiráshamisitó Tolongómra gondolok .

És mindez csak a Felszin . Ha megkaparják jobban az Ashdódi Dagadt Bosszantót , hát ... ki tudja , hogy mi fog a felszinre kerülni.

PS. Csak semmi pánik. a vörös kúrva tudja a teendőjét

a vörös kúrva#139 Apr 10, 2016, 19:28

kemény farkú legénykék!!! én vagyok a Vörös Kúrva

az Elmebeteg Dániel Péter Aláiráshamisitó Álrégiségboltos Édesanyja .

A  kecsöpös torkom egész éjszaka a rendelkezésetekre áll

Móriczka#140 Apr 20, 2016, 13:27

ha hiszed , ha nem ,

de ha nem hiszed , akkor bebizonyitom , hogy az Elmebeteg Álrégiségboltos Peti Édesanyja , a VÖRÖS KÚRRRRVA a makkomon csámcsog

dániel péter aláiráshamisitó , álrégiségboltos#141 Apr 20, 2016, 13:38

Lajos bácsi! Már beszéltem anyámmal, hogy lelkesebben szopjon! Próbáljátok ki bátran a torkunkat!

Az anyám és én sokkal jobban szopnánk a Blaha Lujza téri nyilvános wc-ben! Ipari mennyiségben nyelnénka gecit , ha Móriczka hagyná!

Aláirásamisitó Tolongó#142 Apr 20, 2016, 13:46

....

elmebeteg petyákot kivonjjuk az ashdódi szennycsatornából , hogy az Aláiráshamisitó Tolongóját felügyelje. Móriczka is egyet értett.

Áprilisi Tolongók#143 Apr 20, 2016, 13:58

2016

Egyszóval , április havában is jól kitolongjuk magunkat   ... hihihi

a vörös kúrva#144 Apr 20, 2016, 14:04

szép tolongás elé nézek. nagyon várja már a kecsöpös torkom az igazi tolongást. móriczka te ne röhögj , hanem csak figyelj

Móriczka#145 Apr 20, 2016, 14:22

igazi cirkuszi mutatvány lett ez az elmebeteg álrégiségboltos asdódi dagadt bakkmaszka, a Sápadt Sasorr. röhögjünk rajta és köpködjük le

Karizmatikus Móriczka#146 Apr 20, 2016, 14:28

A balatonfelvidék szőlészete és borászata / eltúnt szakdolgozat

Nagy példaképem ezért és a felsőfokú héber nyelvvizsgám záródolgozatát is róla írtam. Amúgy kiváló eredménnyel, évfolyamelsőként.

ashdódi sápadt sasorr#147 Apr 20, 2016, 14:44

marának teccek

hát gondold el ,,, milyen jól nézek ki  .... aszonyák , hogy én vagyok az ashdódi dagadt bakkmaszka , a vörös kúrva fia  ... hát az orrom piskóta ?

mórickának teccik ,nektek nem , HE ?

Mach Gáborné Katócsa#148 Apr 20, 2016, 14:51

elmebeteg péter álrégiségboltos ezután még kimossa magát  a békés állampolgárok idehamisitásának vádja alól : és mindezt móriczka tűri ? HE ?

Móriczka Ilan#149 Apr 20, 2016, 15:51

az aláiráshamisitó dagadt bakkmaszka , nem tengeri medve édesanyjának a mélytorka

én megelégszek a SOVÁNY MÉLYTOROKKAL ,

péterünk édesanyja ha nincs velem megelégedve , akkor keressen mást. én nagyon elégedett vagyzok dr. dániel péter elmebeteg édesanyjának a mélytorkával.

móriczka vagy baszod az anyámat , vagy pofa be

MÓRICZKA#150 Apr 20, 2016, 16:19

SZERINTEM MÉG HIZLALJUK A BÚVÖS CICÁT

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.