Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok, Gyámhivatalok törvénysértései ellen!

Noé

#1 Egyes

2015-11-13 22:36

Nem csak váláskor lépnek be a gyerjók a képbe. Belépnek akkor is, ha valamelyik intézmény nem teljesíti a feladatát és a gyerek szülei a gyereket védve szeretnék, ha megilletné őt ugyanaz a bánásmód, ami a társainak, azok családjának alapból jár. A jegyző utasítására ilyen esetekben keményen odalépnek a család lábujjára, a gyerek kiemelésével fenyegetőzve és lemondatják a családot a gyereket is megillető jog igényevételéről. Innen már csak egyetlen lépés, hogy mikor jelentkeznek az autóért, házért egyforintos áron vagy bármi másért, ami nekik is kell.


Vendég

#2

2015-11-15 19:03

Mert a volt feleségem nyolc éve kénye kedve szerint biztosítja a láthatatlan . Jelenleg 17 hónapja nem láthattam őket és nem beszelhettem velük. A hivatal megkereseset követő azt a választ kaptam hogy mit akarok én !! Külföldön élek! !!

Vendég

#3 Re:

2015-11-16 09:55

#2: -  

 Mégis mit vársz? Esetleg vigye utánad őket? 

A gyerektartással hogy állsz? Rendesen fizeted? Születésnapok, ünnepek, stb?


Vendég

#4

2015-11-26 07:54

Mért írtam alá!? Mert akárhová fordultam, senki nem segített ott a környéken. Ha írtam valamit innen oda, ott valahogy el sikálódott. s mi ez ahol most vagyok? Tudnak nekem segíteni? Vagy csak beszélünk róla. A Kislányommal minden meg történt ami fel van sorolva.Éppen Tárgyalásom lesz a lányom anyjával Hétfőn, és szerdán. Más más ügy, egyik amit ajándékoztam birtokok, az anya el akarja adni, a másik utikölt.felezés,láthatás normalizálása. Megértésüket köszönöm.
Éva
Vendég

#5

2016-03-26 09:18

Örülök, hogy a norvég esetek kapcsán, mely az egész világon ezreket visz az utcára - én most ezzel foglalkozom - megtaláltam ezt az oldalt. Már közben is felmerült, hogy akik ebben dolgoznak, mert példa nélkül való és NYILVÁNVALÓ gonoszságuk, mi ezt tovább fogjuk folytatni, mert a magyarországi állapotok bújtatottan ugyan, de hasonlóan működnek,ahhoz képest kicsiben, de egyetlen család érintettsége sem kicsi hanem abszolút.
Szeretném felvenni a kapcsolatot a petíció indítójával, hogy CIVIL szervezetként működjünk, hiszen valóban nem megoldott, az intézményből nagy ritkán "kiadott" gyermekek nevelése, az ún "utógondozás" - a családba való visszahelyezés, a család végső gyógyítása - egyáltalán nincs még értelmezve sem, nemhogy megoldva.
Barátsággal küldöm üdvözletem
Beke Éva
STOP Barnevernet HUN ügyvivő

Megtalálhatóak vagyunk a facebookon, ahol két másik tagunk dolgozik, április 16-án 14 órakor tüntetést szervezünk - másodszorra - a Norvég Királyi Nagykövetség elé a budai Várba.

Éva

#6 Re: Egyes

2016-03-26 09:28

#1: Noé - Egyes 

 Üdvözlet! Írásodból süt a valóság! Érintett vagy, esetleg meséltek esetekről? Jó, ha elmondjuk egymásnak a történeteket, bár már nem ilyen nyílt oldalon, mert akinek még "nem volt szerencséje" úgysem hiszi el a gyermekrosszléti szolgálatok EGYES ALKALMAZOTTAINAK visszaéléseit. Persze, nem egymagukban csinálják, úgy nem is lehet. Éppen ideje, hogy ne "ők" lépjenek a családok lábujjára.

Különben is drága az államnak az intézményes gyermeknevelés, hasonlóan, mint a nevelőszülői hálózat! A szülő a legolcsóbb, érdemes volna megbecsülni. 

MCR

#7 gyermekbántalmazás - elfogultság

2016-04-22 09:18

Kis településen történt szexuális gyermekmolesztálás / gyermek megverése ügyében kerestük meg a családsegítő központot. Bántalmazó ismerősi körébe tartózó ügyintézők semmit nem tettek az ügyben, hazugságnak minősítették az esetet, annak ellenére, hogy több tanú jelezte az esetet, és a gyermek is beszámolt az ellene történtekről. Két érintett település ügyintézői teljes mértékben figyelmen kívül hagyták a sértett és tanúk beszámolóit, jelentéseikben valótlanságot állapítottak meg, a gyermek életkörülményeit vizsgálva minden rendben találtak, (víz, fürdőszoba, wc nélküli 22m2-es présházban lakott a gyermek, 5 másik személlyel) jelentéseiket az eljáró bíró részére megküldték, a gyermeket vissza akarják abba a közegbe küldeni, ahol szexuális zaklatása megtörtént. Az anya tudott a zaklatásról, kislányát hibáztatja, őt okolja a zaklatásért, melyet le is nyilatkozott a családsegítőben történt meghallgatás során, ezt jegyzőkönyvbe vették.

Mit tehetünk ez ügyben? Kihez fordulhatunk panaszt tenni?


Vendég

#8 Re: Re:

2016-08-02 16:49

#3: - Re:  

 a kulfoldon elo szulonek is jar a lathatas joga! Es neked kell menni haza latogatni! Amit vmelyik szerv meghatarozott kapcstartast, azt kell betartani, ahogy tudod. En pl csak AZ iskolaszunetekben tudok hazamenni latogatni. De akkor megyek! Ha azt apa nem tartja be, akkor azt vegrehajtani kell.

a gyertartas fizerese/nem fizetese nem aranyos a kapcsolattartassal! Szoval kapcstartas a gyerek joga es a szuloe is! Ez a minimum amit be kell tsrtani, tartattni es vegrehajtani, ha nem valosul meg!


Vendég

#9

2016-09-08 18:04

Mert en is kapcsolatba kerultem a csaladsegitokkel es szerintem visszaeltek a hatalmukkal.

Vendég

#10

2016-10-01 12:43

Érint és felháborít a Gyerekjóléti Szolgálat eszetlen és jogszerűtlen működése.
Csüszke

#11 visszaélések

2017-03-31 04:57

Teljesen egyet értek azzal, hogy a Gyermekjóléti szolgálatok visszaélnek ahivatásukkal. Ez velem és a caládommal történt meg. Teljesen ellehetetlenítettek minket. A törvényt alkalmazva a saját hamis verziójukban adják elő áldozataik körülményeit olyan ember csoportok hasznára akik az önkormányzati lakások megszerzésére törekednek az áldozataik befeketitésével. Olyan tevékenységet folytatnak egyes családokkal szemben mely a lakóhelyükön mely élet ellenes. Ezen tevékenységben segítik öket, a gyermekjóléti szolgálatnál, a gyermekvédelmen, a városüzemeltetöi kirendeltségen és a gyàmhivatalban. Azzal élnek vissza, hogy sok disznó ludT győz. Minket a simlis lakásmutyisoknak kiszolgáltattnak. 

 

üldözöt

#12 Re: visszaélések

2017-04-14 08:04

#11: Csüszke - visszaélések 

 Szia.

Mennyire ismerős ez a lakás téma!

Nálunk "névtelen betelefonálóra" hívatkozásal járt ki a családseg-ítő.Hiába állitottam öket a falhoz,azt közölték hogy kötelesek eljárni.Jártam a Rendörségen is annak idején,és elmondtam az okait és hogy kik a névtelen betelefonálok,és tudom bizonyítani.Azt mondták mondjam el nekik,és kőtelesek leállni.Hát nem tették....Az a személy aki mőgé bulytak már meghalt,mivel az ö nevén volt a lakás szerzödés.

Sok egyebbet lehetne még írni,mik történtek.....

Ezek mihelyt az ember életébe lépnek,és szimpi nem szimpi alapon segitenek,de inkább nem alapon,máris az ember hátamögött intézve(törvéényre hívatkozva) a dolgokat,érdekes események veszik kezdetüket.


Vendég

#13 Re:

2017-04-14 08:46

#4: -  

 Tapasztalatból:

Eröltesd és légy tisztábban a jogaiddal,és értesd meg velük.Másképpen nem megy, csak ha érzik nem "hülye a másik".




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...