Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
#322: Vendég, aki szereti aállatokat, de az embereket is - Re:
Több környező országban is élnek farkasok szabadon, sőt újra megjelentek a Bükkben is. Az ilyen barmokat kellene ketrecbe zárni, míg halomra nem lövöldözik őket. Méghogy, a nagymama.... Sokkal több részeg vadász lőtte agyon a társát, a hajtóját, mert vadnak nézte, mint amennyi vadállat emberre támadt. Lőjük halomra akkor az összes vadászt? (Mondjuk, én szívem szerint benne lennék!...:-))
Elítélem az állatokat bántó embereket!
De vajon,ha a Te gyereked,anyád,feleséged,férjed, stb megtámadja,hogy vélekedsz a kérdésről??
Akkor azért kellene lemondania,miért nem lőtték ki...
Érdekesek vagyunk mi emberek...
Az állat 50-60 méterre volt tőle és amikor Ő FELÉ MENT elkezdett támadó tartást felvenni majd morgott! MAJD A FARKAS MEGFORDULT ÉS ELINDULT!!!
Erre a "tisztelt igazgató úr" a nála lévő éles lőfegyverrel kilőtte!
Kérdem én mit kellett volna csinálni ennek a farkasnak hogy ne öljék meg? Mert ha farcsóválva igazgató "úr" felé ment volna akkor veszettségre gyanújára hivatkozva kövi ki! Ez a farkas ennél az embernél semmi körülmények között sem menekülhetett!
Ami még felháborított, szó sem volt altató lövedékről, semmi magyarázata annak sajnálatosan miért történt mindez!
Sajnálom a farkast! Ennek az embernek mennie kell mert egy állatokkal foglalkozó intézményben ilyen ember még a trágyás kocsit sem vezetheti nem hogy az intézményt!
Ha ezt teszi egy allatkert igazgatoja, milyen peldat mutat az embereknek?! Felhaborito! Tavoznia kell!
gyilkosok
Több esetben előfordult korábban, hogy főként Szlovákia területéről hozzánk tévedt egy-két medve vagy farkas. Ilyen eseteket követően néhány nappal legtöbbször akadt vadász vagy vadőr, aki büszkén puskavégre kapta az eltévedt és éhes állatot.
Amikor ilyen esetek történtek mindig próbáltam magam az elejtő lelkivilágába képzelni, mert tudni akartam, mit érezhetnek...hála Istennek sosem sikerült.
Szatyor elmondása szerint ekkor a farkas "bevadult" és átmászott a jogszabály méretű kerítésen.
Re:
Ez a lehető legprimitívebb megoldás volt!
Egyáltalán: MIÉRT volt náluk éles lőszer ???????? Állatbefogásra altatólövedékkel szoktak elindulni...
Szatyor csak éles lőszert vitt magával...
Re:
Szerintem meg csak egy troll vagy, vagy egy kisgyerek. A döntésén változtatni nem lehet, de úgy általában az embereknek a döntéseikért felelősséget kell vállalniuk
Az első nem sikerült jól. Még életben maradt.
Ekkor közelebb ment és kivégezte.
Ez az ember nem való ilyen posztra véleményem szerint, de még állatok közelébe sem!
Az ilyen inkompetens és etikátlan embernek a lőtéren a helye és nem A Pécsi állatkert élén!
| This discussion has been closed. |