Provokátor Figyelő!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Provokátor Figyelő! petíció automatikusan generált fórumtémája

Róbert.Studniczky

#126 Re: Re: Nagy Blanka provokátor

2019-01-17 14:59

#125: Péleusz Oktatási Központ - Re: Nagy Blanka provokátor 

Jaj a Csík Renáta!

Csúnya ügy volt. Ő is egy túlkóros többször bukott diák volt, lehet rokona Blankának?
Anno azt állította, hogy magnókazettáról játszották le az érettségi hanganyagát, és recsegett ezért nem sikerült jól az érettségije. 
Én akkor mint technikai felügyelő vettem részt az érettségi lebonyolításán. Majdnem az állásomba és a jó hírembe került az a kis akciója. Szerencsére senki nem ült fel a provokációjának, de így is okozott pár kellemetlen napot meg némi anyagi kárt. Gondolkoztam rajta, hogy feljelentem, de az csak olaj lett volna  tűzre és anyagi hasznom se let volna belőle. 
Ezzel a jelenséggel visziont mindenféleképpen kezdeni kell valamit. Már az is egy tragédia, hogy ilyen emberek az érettségiig eljuthatnak! És ezzel csak a magyar oktatás hírét és színvonalát rontják. És ez mindenkinek a hibája- tanárok, diákok, szülők, igazgatók, illetékes miniszterek...
Ezeknek az embereknek az általános felső tagozatáig sem kellene eljutniuk- de sajnos nem én vagyok ebben az illetékes. 
Sok ilyen arccal találkoztam az egyetemen is! Van aki egész sokra vitte- persze nem önerejéből, de úgy látszik ez kell a többségnek- szánalom.
Legalább a CEUtól megszabadultunk! 

Egres Béla

#127 Nyirati Klára

2019-01-31 12:45

Ha a 444 nem csinált volna belőle címlapot akkor én se fújtam volna országos jellegűvé az ügyet.
Meghagytam volna helyi jellegűvé. Bőven elég Nyirati Klárának Baján szégyenkeznie. A Bajai Nemzeti Oldal bőven leleplezte, de ha már így esett tudja meg ország világ, hogy Nyirati Klára a bajai katolikus Szent László ÁMK-ban tanít. Egy olyan iskolában ami sokat kap a Magyar Államtól. Elvárható lenne egy itt tanító pedagógustól, hogy ne a gyűlöletet közvetítse, hanem a keresztény béke szellemét. Elvárható lenne alapjáraton egy pedagógustól, hogy az oktatással foglalkozzon és ne a politikával. A politika egy szakma, csak úgy mint a pedagógia. A politikusok sem tanítanak- egy pedagógus se politizáljon. Foglalkozzon azzal, hogy a következő generációt felkészítse az élet kihívásaira. Nyitrai Klára nem ezt teszi! Politizálásáséval olyan értékekeket közvetít amivel csak hátráltatja diákjai fejlődését- ráadásul olyanok ellen fordul gyűlölettel akiki munkáját segítik, támogatják és ezzel iskoláját, kollégáit és saját diákjait is lejáratja!


Nyirati Klára méltán lehet arra büszke, hogy erre az oldalra a neve felkerült. Bízzunk benne, hogy országis ismertsége hátrányára és szégyenére fog válni, így talán végre jobb belátásra tér és megtanulja hol a helye!

Hosszú szőke hajának köszönhetően esélyes arra is, hogy a Kopasz Lányok facebook oldalán is ismert legyen akár tanítványaival egy lapon említve!  

Egres Béla
Bajai Nemzeti Oldal

Katalin

#128 Re: Nyirati Klára

2019-01-31 14:19

#127: Egres Béla - Nyirati Klára 

Béla bá! Maga soha nem hazudtolja meg magát- csodálom, hogy még életben van! 
Pécsi Nemzeti Oldalra még emlékszem- mind a hatra- remélem ezt is törölni fogják.

Bajai Nemzeti Oldal

#129 Soros György darabokra szedi Magyarországot!

2019-02-05 09:55

Provokátor Figyelő

#130 Re: Soros György darabokra szedi Magyarországot!

2019-02-05 10:12

#129: Bajai Nemzeti Oldal - Soros György darabokra szedi Magyarországot! 

Magyarországot egy új trianon és egy polgárháború fenyegeti. Az egész mögött Soros György és gyermekei és háttér intézményei állnak!
Az amazonok hiába tagadják azzal, hogy az LMBT szervezetek támogatását meghirdették egyértelművé tették, hogy Soros György támogatói, hisz az LMBT Soros György Nyílt Társadalom Alapítványának a támogatását élvezik.
Soros György az LMBT szervezeteket azzal a céllal hozta létre, hogy európában elősegítse a népességfogyást- így csinálva helyet a kultúra és vallásidegen menekültek tömeges betelepítésének! Az LMBT mozgalmak számlájára írható az aszexuális mozgalmak létrejötte, melyeknek melléktermékeként létre jött az incel mozgalom. 

A roma és amazon közösségek életrehívása hazánk megosztását szolgálja, mely Soros Györgynek és őrült elképzelésének kedvez! Ne hagyjuk!

Felszólítjuk a Magyar Kormányt, hogy rendeljen el hadi állapotot, rendkívüli mozgósítást és tegye meg a szükséges lépéseket az ország darabokra szakadásának a megakadályozása érdekében! 

Provokátor Figyelő szerkesztőség

Szerencsi Fidelitas

Sárospataki CÖF Klub

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2019-02-05 10:34


Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2019-02-05 10:37


Minisztériumi dolgozó

#133 Re: Re: Soros György darabokra szedi Magyarországot!

2019-02-05 10:49

#130: Jövő Generációja Egyesület - Re: Soros György darabokra szedi Magyarországot! 

2011. évi CXXVIII. törvény a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról:

VI. fejezet 26. A polgári védelmi kötelezettség!

- ez a honvédelmi kötelezettség alapja is ami minden ötven év alattira kiterjed.
Itt lenne az ideje kicsit megregulázni az ország lakosságát.
Aki el akar szakadi az országtól az azért, aki meg nem kíván ez ellen tenni azt meg azért.

Be kell zárni a szórakozó helyeket, a vendéglátó helyeket az iskolákat és mozgósítani kell mindenkit mert a haza veszélyben.
Félre kell tenni az ellentéteket és felsorakozni a Magyar Kormány mögé az ország egységének és függetlenségének a megörzése érdekében. 

Most kell cselekedni - gyáva népnek nincs hazája- ha kell az EU-val is szembe kell szállni!
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook