Provokátor Figyelő!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Provokátor Figyelő! petíció automatikusan generált fórumtémája

Kaltenekker Anikó

#101 Re: Re: Újabb provokáció!

2017-12-05 07:37

#100: Lőkös Margit - Re: Újabb provokáció! 

Az alábbi levelet írtuk a Stádium kiadónak!
Ez a bizonyíték arra, hogy Folius Anna hazudik és jól bizonyítja, hogy valójában miféle ember:

Tisztelt Lőkös Margit!

A nevem Kaltenekker Anikó és egy zártkörű olvasókört vezetek itt Tahitótfalun. Csak páran tartozunk ebbe a körbe és mindig előszeretettel olvastuk a Stádium kiadó által megjelentetett könyveket és követtük nyomon patronáltjaik munkásságát. Follinus Anna műveivel azonban nem tudtunk mit kezdeni! Nem vagyunk ismertek nem is hirdetjük magunkat sehol sem, de valahogy eljutott a hír Follinus Annához úgy két éve, hogy kiadójuktól minden író  művével foglalkozunk, csak az övével nem. Személyesen is ellátogatott ide a faluba ahol jelenetet rendezett este pedig úgy kellett részegen betuszkolni egy taxiba. Facebookon is sokáig fenyegetőzött. 
Mint műkedvelő polgárok maximálisan a kiadó mellett állunk, azonban arra szeretnénk kérni, hogy Follinus Anna profilját távolítsák el a honlapról. Egy ilyen ember nem érdemli meg, hogy a kiadó bármilyen módon is reklámozza, még ha pályafutását ott is kezdte. Follius Anna saját érdekei miatt aljasul hátba támadta azokat akik az ő munkásságát segítették, méghozzá a nagy nyilvánosság előtt olyan rágalmakkal amik nem igazak és bizonyítani sem tud!

Támogatással és barátsággal:

Duna-Kanyar Olvasókör

Kaltenekker Anikó
Csongrádi Eszter
Vámos Edina
Páll Ferenc
Studniczky Róbert
Lovászi Fruzsina - Pécs
Egres Béla- Pécs

Egres Béla JGE

#102 Follinus Anna egy szélhámos!

2017-12-06 06:46

Egres Béla a JGE elnöke vagyok (most magánemberkét írom soraimat) és ahogyan leírtam a Díványnak és a Stádium kiadónak. Ahogyan leírtam a facebookon úgy leírom nektek is!
A hozzáaszólásaimat törölhetitek, a facebook profilomat tilthatjátok de az igazságot nem hallgattathatjátok el!

Itt Pécsett sok fiatal tehetséget ismertem és ismerek. Gyakran járok olyan rendezvényekre ahol a Stádium kiadó patronáltjai lépnek fel. Se most a botrány kirobbanása után se korábban soha senkitől nem hallottam, hogy bármi probléma lett volna a kiadót vezető házaspárral! Mindenki korrekt és tisztességes segítőkész emberként írta le őket! 
Az ő életük a kiadó, ahol nem a pénz, inkább a művészi utánpótlás kinevelése a cél, mellyel  hazánk kultúráját és a fiatalok műveltségét szeretnék gyarapítani!
Ugyanakkor Follinus Anna is jól ismert itt Pécsett, de nem a verseiről, hanem az egyetemi bulikról, amik itt már egy ideje a züllésről szólnak. Több fiatal lány is beszámolt nekem arról, hogy Anna üldözte őket a szerelmével és nem riadt vissza a tettlegességtől sem. Azzal semmi baj nincs, ha valaki a saját nemét szereti. Az, viszont, hogy valaki harmincas nő létére úgy néz ki mint egy tizenéves emós srác és ezzel a külsővel és stílussal akar -amúgy heteró  lányokat- felszedni az maga a bűn és a fertő! Ez a lány (már ha lehet annak nevezni) nem átallott normális- egészséges- kapcsolatokba is belerondítani! 
Az egész mostani akciója nem szól másról mint a 15  perc  hírnévről, mivel az elmúlt években nem jelent meg a tollából olyan írás  amely közönség sikert aratott volna. Így most az elmaradt, sikert, elismerést és pénzt próbálja ezzel a kis műbalhéval pótolni. A sikertelenség nem a Stádium kiadó hibája!  Olyan embereket, olyan közösséget próbál most bemocskolni akik felkarolták és támogatták. Ennek a rágalomhadjáratnak csak az lesz az eredménye, hogy mások is ehhez az eszközhöz fognak nyúlni és nagyon sok ismert embert fognak ártatlanul meghurcolni. 
Mellékesen jegyezném meg, hogy Follinus Annához hasonló fiatal művészek próbálják a puncs.hu-t tönkretenni, csak mert nekik nem tetszik. Megjegyezném, hogy ez az oldal napi szinten annyi adót termel mint a teljes hazai művész világ egész évben. Sok művész ebből és az ehhez hasonló pénzekből kapják az állami támogatást, csak, hogy művészetük és ismertségük a felszínen tudjon maradni. 

Ezek után az eddigi szexuális zaklatásos eseteknek sem tudok hitelt adni! Mindegyik ilyen ügy közös jellemzője, hogy nevenincs művészek szólaltak meg - méghozzá több évtizeddel az eset után!

Ennek az ingyen cirkusznak ideje véget vetni. Nem tűrhető tovább, hogy nevenincs emberkék mindenféle bizonyíték nélkül ártatlan embereket csak úgy meghúrcoljanak a tizenöt perc hírnévért!

Péleusz Oktatási Központ

#103 Re: Follinus Anna egy szélhámos!

2017-12-06 06:54

#102: Egres Béla JGE - Follinus Anna egy szélhámos! 

Az egész ügy nagyon furcsa és különös!
Amiket írsz Annáról azokon nem lepődönk meg. Itt a nyelviskolában gyakran fordítunk kortárs magyar írók verseit idegen nyelvre- több kevesebb sikerrel. Valahogy Follinus Anna verseivel soha senki nem boldogult. Még a tanárokon is kifogott. Nem csak az írásmódja, a stílusa és a mondanivalójuk miatt is. Nem is értjük, hogy szerezhetett ez a lány egyáltalán érettségit- hát még diplomát német szakon! ja jobban utána nézne valaki lehet kiderülne valami susmus vana  háttérbe- volt már iylenre precedens!
Jelenleg erre a balhéra szinte semmi bizonyíték nincs. Csak egy imseretlen zűrös hátterű "írónő" és egy arcát nevét nem vállaló másik valaki. Ez nem bizonyíték!
A Stádium Kiadó oldalára ki van téve egy nyilatkozat- amit biztos nem tettek volna ki, ha a vádaknak van némi alapja. Erre az volt a válasz, hogy a Szépírók Társasága szépen lepontozta a facebook oldalukat és minden ellen véleményt töröltetett. Ez nagyon gusztustalan volt. Ebből is látszik, hogy az egész a 15 perc hírnévért megy amiben a Szépírók Társasága és a társadalom jelentős része cinkos. Nyílván erre a lépésükre az is rájátszott, hogy a Stádiumot támogatja az állam míg a Szépírókat nem! Ezek után mi ezen nem is csodálkozunk!

Provokátor Figyelő- szerkesztőség

#104 Aki ártatlan nem fenyegetőzik!

2017-12-08 07:48

"Idefigyelj, Viktor, te korrupt zsarnok! Hogyha azt hiszed, hogy én félek vagy mi félünk, akkor nagyon tévedsz. Sem én nem félek tőled, sem a Jobbik nem fél a Fidesztől, és azt látom, az emberek sem félnek a Fidesztől. Neked kell félned! 2017-ről azt hitted, hogy a lázadás éve lesz, de tévedtél. 2018 lesz a lázadás éve, és az emberek el fognak söpörni téged és el fognak számoltatni téged, úgyhogy erre készülj!"

Ez a bizonyíték arra, hogy Vona is Soros hajóján utazik. Ártatlan ember ilyet nem mond. Ez nyílt lázadás és provokáció. Egyértelmű, hogy puccsra készül ahelyett, hogy azon dolgozna, hogy bebizonyítsa pártja ártatlanságát. -persze ami nincs azt nem lehet bebizonyítani!

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!

Ez az oldal egyértelműen leírja a Jobbik és Soros közötti kapcsolatot. Most bebizonyosodott, hogy mind ez IGAZ! Vona Gábornak börtönben lenne a helye. Örüljön, hogy eddig ennyivel megúszta. Majd ha a rendőrség megy hozzá, akkor lesz ám bajban. Inkább csendesen vonulna vissza mielőtt még nagyobb bajba kerülne. 

Ha Vona utcára viszi az embereket reméljük, hogy tankok fogják várni!

Páll Ferenc

#105 Re: Aki ártatlan nem fenyegetőzik!

2017-12-08 08:24

#104: Provokátor Figyelő- szerkesztőség - Aki ártatlan nem fenyegetőzik! 

Pont felettetek írnak egy leszbikus költőnőről! Ez a csaj pont a Sorors által pénzelt szervezetekben tevékenykedik. Vonáról ha jól tudom már bebizonyosodott, hogy járt meleg bulikban. Follinus Anna pont olyan meleg szervezetekben tevékenykedik amiket Soros pénzel és meleg bulikat szervez.
Ez már több mint bizonyíték, hogy Soros ügynöke. Szerintem már meg is kötötték a titkos megállapodást a bal-libbantakkal és azzal a momentumos gyerekkel. A következő köztársasági elnökünk vagy maga a Sorors Gyuri lesz, vagy valamelyik porontya.
Mi lenne, ha a Fidesz vinné utcára az embereket? Mi lenne, ha a Fidesz hirdetne blokádot néhány ballib egyetemre és romkocsma köré?
Ezeket a szervezeteket és a hozzájuk kapcsolódó pártokat fel kell számolni, vezetőiket börtönbe kell küldeni, mert a demokrácia és a szabadság lebontásán fáradoznak. Szerintem 2018-ban nem is kellene választásokat tartani, mert félő, hogy az ellenzékiek valami csalást követnek el és kijátszák az országot Sorosnak és az afrikai menekülteknek. A Haza és minden demokratikusan gondolkozó ember érdeke, hogy a Fidesz és a KDNP szövetsége maradjon kormányon.

Lovászi Fruzsina

#106 Alaptalan csúsztatás!!!

2017-12-08 11:46

A mi Soros Gyurink megszólalt a 444.hu oldalán:

"Soros szerint a plakátkampány olyan elemeket használ, amelyeket a harmincas évek náci propagandája, és azt szeretné elhitetni, hogy ő a magyar nép ellensége. “Semmi sem áll távolabb ettől a hamis állítástól. Az állítások egy részét szándékosan félrevezető módon, szövegkörnyezetét meghamisítva közölték vagy olyan kijelentéseket tulajdonítottak nekem, amelyeket sosem tettem, amelyek sehol nem lelhetőek föl” - írja Soros. Szerinte a nemzeti konzultáció egy propagandakampány, amelyet az adófizetők pénzéből, a kormányhoz közel álló reklámcégeket gazdagítva finanszíroz “egy olyan kormány, amely nem a köz javát, csak saját hatalmi és anyagi érdekeit tartja szem előtt”. A célja pedig, hogy elterelje a magyarok figyelmét például az oktatás és az egészségügy kudarcos állapotáról."

Továbbá állítja:

  • az elmúlt évtizedek során több mint 400 millió dollárral támogatta Magyarországot.
  • a rendszerváltáskor ingyentejet adott az iskolás gyerekeknek,
  • ultrahang és röntgenberendezésekhez a kórházaknak
  • több mint 3200 magyar kapott ebben az időben tudományos ösztöndíjakat az alapítványától,
  • az általa alapított CEU pedig a világ 100 legjobb társadalomtudományi egyeteme között van.

-Több mint 400 milliót adott hazaáruló puccsista szervezeteknek, hogy hazánkból egy afrikai iszlám kalifátust csináljanak - élén meleg kollaboránsokkal!

-Nem ő adta az ingyen tejet, hanem az akkori fiatal demokraták (FIDESZ) abból a pénzből amit Soros azért adott nekik, hogy itt a kezére játszák a hatalmat! Soros nagy ívben sz@rt az iskolás gyerekekre- számára ők csak potenciális jobbágyok lettek volna!
- Pont a rendszerváltás utáni időszakban indult el az egészségügy leépülése ami 1998-ban megtorpant, de 2002-után tovább folytatódott és ez a leépülés csak 2010-ben a kormányváltáskor állt meg végleg. Soros semmit nem adott a magyar egészségügynek, ha adott is az max néhány tű, hogy a kábszeresek tudják magukat mindig szúrni!
-Való igaz, hogy pár ezer diákot kivitt külföldre tanulni, de csak azért, hogy kiépítse idehaza saját csinovnyik hálózatát. Orbán Viktor se véletlen hagyta ott az ösztöndíj programot. Inkább haza jött és Ő maga kezdett el hazájáért dolgozni aminek ma látható eredményei vannak. Nem úgy Soros állítólagos tevékenységének!
-A CEU valóban benne van a 100-as listában! Azon egyetemek körében, melyek diplomagyárként és csinovnyik képzőként vannak nemzetközileg is számon tartva. A nyilt társadalom keretében erre az egyetemre nagy számban járnak szellemileg visszamaradott befolyásolható emberek akiket Soros a kapcsolatain keresztül épít be a világ legtöbb országának a kormányába, majd a hatalom átvétele után bábúként használva uralkodik az adott ország felett!

Ez a kő kemény valóság amin Sorors fantáziája és hazugságai sem tudnak változtatni! Csak a fogyatékos iszákos-drogos emberek hisznek ennek az embernek akik nem tájékozódnak és az iskolát is inkább kerülték mint látogatták. Aki még is tanultnak vallja magát és hisz ennek a majomnak az nyilván a piacon vette a bizonyítványait.

Mi felnyitjuk a szemeket és felvesszük a harcot!

Lovászi Fruzsina
Fidelitas-Provokátor Figyelő

Csongrádi Eszter

#107 Megvan az egyik provokátor csapat!

2017-12-28 17:36

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!

Említést tesz a kószákról! ÍME:

http://koszakronikak.blogspot.hu/

Vezetőjük Kovács Éva Réka aki csongrádmegyeiként túl sok időt tölt el a Pilisben ami jó búvóhely és stratégiai fontosságú! Közel van a főváros és a Duna mellett van átellenben a Börzsöny. 
Egyenlőre többet nem tudunk róla, de úgy néz ki, hogy van egy másik pécsi vezetője is a kószáknak. 


Vendég

#108 Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2017-12-29 14:53

#107: Csongrádi Eszter - Megvan az egyik provokátor csapat! 

Esetleg nem kell egy jó pszichlógus vagy pszichiáter telefonszáma? Gondolom az üldözési mániát tudják kezelni...

Studniczky Róbert

#109 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-17 15:39

#108: - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

Te vagy Kovács Éva Réka vagy vagy az a bizonyos Kalangya Zsófiak Pécsről!

Inkább nektek kellene egy jó ügyvéd, mert amit műveltek az hazaárulás!

Páll Ferenc mardan.hu

#110 Soros és a többiek

2018-01-17 15:48

Rendezvény szervezőként sok rendezvényen részt vettem az utóbbi időben és sokféle emberrel megismerkedtem. 
Soros és a kószák egy új szektát alapítottak! Feltámasztották a Bogumil egyházat! Valószínűleg a Pilisben lehet a titkos központjuk és a Katolikus Egyház szerepét szeretnék átvenni!
A sok migráns is azért kell, hogy a Magyar kultúrát tönkre tegyék és Soros alattvalóival árasszák el az országot. Ezzel Európa közepén egy kultúraidegen ország jönne létre am az EU-t gyengíti csak hosszabb távon! A diák tüntetések is ennek a folyamatnak a részesei! Ez ellen tenni kell!

Csongrádi Eszter

#111 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-17 15:51

#108: - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

A mi fejünkkel minden rendben van- ellenben a tiétekkel kis kószáim! :D
Börtönben lenne a helyetek azért amit ezzel az országgal műveltek. Mennyit fizetett a Soros Gyuri?

Neszményi Péter

#112 Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-17 15:56

#107: Csongrádi Eszter - Megvan az egyik provokátor csapat! 

Ez a Kovács Éva Réka nyilván a kósza bulikon együtt leszbizik Kemény Zsófival és Folinus Annával akiről fentebb írnak! És ezek akarnak itt kormányt dönteni! Akkor már maradjon a mostani garnitúra. :)

Székely György

#113 Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-17 16:07

#107: Csongrádi Eszter - Megvan az egyik provokátor csapat! 

Utána néztem annak a Sorosos oldalnak az írásának! Egy évig együtt tanultam egy sráccal szakközépben akire ráillik a leírás. Igaz húsz éve tanultam együtt a sráccal, de sikerült megtalálnom- persze nem biztos róla van szó ezért nevet nem írtam.
Lényeg a lényeg, hogy az a srác egy nagy szemétláda! Egyik osztálytársával közösen felbéreltek egy csapat kopaszt és a DÖK képviselőket meg néhány gyereket megvertek- mert nem tetszett a pofánk! Nem tudom, hogy köze van e a mostaniakhoz, de azt tudom, hogy aikidózik, közös ismerősöktől tudom, hogy volt eszperantista és az egyetmre is bejutott- mondjuk nem tudom, hogyan. Ergo simán lehet ez a srác. Ha igaz amiről az az oldal ír akkor ez az ország nagy bajban van. Most pénteken a diákokat viszik az utcára akik a tanulás ellen tüntetnek. Hiába! Ingyen sörre mindig van vevő! - ez örök igazság.......

Zénó

#114 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-18 07:38

#113: Székely György - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

Ez a leírás ráillik vagy száz ezer emberre ebben az országban! Ha húsz éve nem láttad, honnan tudod, hogy hogy alakult az élete? Az egyetemekre sok szemétláda jár-járt és járni fog! Elég csak az ogy. képviselőkre gondolni- bár a többségéről kiderült, hogy a piacon vette még a nyolc általánost is. 

Claudia

#115 Re: Re: Megvan az egyik provokátor csapat!

2018-01-18 07:43

#113: Székely György - Re: Megvan az egyik provokátor csapat! 

Te nem az a Székely György vagy aki a Ganz Ábrahámba járt! 1996-2000 évfolyam fémforgácsoló szak? Mert ha igen akkor pont az olyanok miatt van bajban ez az ország mint te! 

Gery

#116 ELMEBETEGEK

2018-01-18 08:08

Elmebeteg paranoiás állatok! -mármint akik ezt az oldalt szerkesztik.
Hazugság és rágalom részetekről minden írás - amiért felelni fogtok! 

Kaltenekker Anikó és Csongrádi Eszter

#118 Fidelitas-Dunakanyar

2018-03-19 13:03

Mély megdöbbenéssel állunk az újabb Soros hálózat féle lejárató kampány mellett!
A lejújabb provokátor nem más Mint Szávay (Pumpás) István! Ő az a Szávay Pista aki péniszpumpával a farkán anno a gólyákat riogatta mint BTK HÖK elnök a gólyatáborban.
Céltáblája ezúttal egy ártatlan egyetemista lány akinek csak annyi a "bűne" hogy kiáll a mellett amiben hisz és részt vesz közössége és politikai képviselete kampányában! Hogy miért pont egy mezei Fidelitas tagot pécézett ki nem tudni. Gálfi Lautának se pozíciója se tisztsége nincs a Fidelitason belül. Ő egy hétköznapi aktivistánk akinek fontos az ország sorsa és jövője. Nyilván Szávay István perverziójának az áldozata lehet aki visszautasította közeledését, és ez most egy bosszú hadjárat  amihez az is jól jött, hogy Gálfi Laura a Fidelitas aktivistája. Hivatalos forrásból tudjuk, hogy Szávay a mai napig vissza jár az egyetmre ahonnan mint bukott HÖK vezető távozott és nem adott alább régi szokásaiból. 

Ime a Fidelitas közleménye:

Budapest, 2018. március 18., vasárnap (OS) - Döbbenten állunk a csicskapárt minapi gátlástalan akciója előtt. Nem tudjuk, hogy a Simicska Lajos által felkínált pénz vagy 1-2 pohár frissítő elfogyasztása sarkallta a szebb napokat is megélt Szávay Istvánt arra, hogy nemtelen támadások céltáblájává tegyen egy fiatal lányt, azzal, hogy hazugságokat posztol róla.

Kicsinyes és aljas politikai lejáratásnak tartjuk, amit Szávay elkövetett, még annak fényében is, hogy a még napjainkban is a Jobbikban politizáló emberekkel szemben már nincsenek morális elvárásaink.

Laura a Fidelitas tagja, aki mellett kiállunk és nem fogjuk hagyni, hogy a hatalomvágytól szájkosarukat vesztett jobbikosok ilyen méltatlan támadás célkeresztjébe állítsanak és lejárassanak egy ártatlan egyetemista lányt. Laura nevével és fényképével visszaélve, hamis információkat közölt Szávay István, akit azonnali bocsánatkérésre szólítunk föl! A Fidelitas jogi lépéseket kezdeményez az ügy tisztázása érdekében.

Fidelitas


A jogi lépés megtételében természetesen a Fidelitas Duna-Kanyar szervezete is támogatja a Fidelitast amihez csatlakozik a Pécsi Jövő Generációja Egyesület is!

Egyúttal bejelentjük hogy folytatjuk a nyomozást az alábbi petícón megjelent személyek kiléte után:

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!


Számunkra nyilvánvaló, hogy az egyik Soros fantom maga Szávay István és ez bizonyítja, hogy a Jobbik a Soros hálózat része


Kaltenekker Anikó és Csongrádi Eszter 

Fidelitas - Duna Kanyar 2022. Tahitótfalu,  Visegrádi út 23.

én

#119 tárgy

2018-03-21 14:55

egy komment

Egres Béla JGE

#120 Rostás Dorina

2018-03-26 14:50

Új provokátor tűnt fel a színen méghozzá a kalocsai születésű 13 éves Rostás Dorina személyében!

Másokról koppintott zenéjével hívta fel magára a figyelmet a közlmúltban- amivel arra buzdítja a fiatalokat, hogy ne tanuljanak csak a hétvégi bulikat várják. Ez az elmúlt hónapokban meg is tette a hatását az általános iskolások körében és kimutatható a PISA tesztekben is. 
Nyilván a mögötte álló Sorors féle politikai erők támogatáják és befolyásolják ezáltal is tönkre téve és lezüllesztve a magyar fiatalokat akik így alkalmatlanok lesznek makd a katonai szolgálatra- és ez által elősegítik hazánk afrikai megszállását!
Bizonyíték erre, hogy Rostás Dorina nemrégiben felszólalt a szavazatok eladása ellen- ehhez már több roma híresség is csatlakozott. Olyan problémáról beszélt ami nem létezik! -legalábbis a kormánypártok oldalán nem, de üzenete azt súgalta, hogy a kormánypártok azok akik szavazatokat vásárolnak!
Rostás Dorinának egy Magdolna nevelőintézetben lenne a helye rajongóival együtt cipaszra nyírt fejjel! 
Ha minden igaz mire az érettségihez jut ez már mindenki számára kötelező lesz. Lakóhelye szerint ő az esztergomi szénrakodóhoz lesz beosztva vagy a az Óbarok kertivasút hálózat építésére!

Rostás Dorina! Ha van benned egy szemernyi becsület és haza szeretet akkor cipaszra borotváltatod a fejed és önként jelentkezel egy zárdába! Fellépéseidért kapott pénzt meg felajánlod a CÖF vagy az Óbarok kertivasút építésére.
Hamarosan úgy is az esztergomi szénrakodóban fogsz kikötni osztálytársaiddal együtt cipaszra nyírt fejjel! 

Egres Béla
Jövő generációja Egyesület

Csongrádi Eszter

#121 Re: Rostás Dorina

2018-03-27 09:04

#120: Egres Béla JGE - Rostás Dorina 

Ennek a lánynak vagy ötven regisztrációja vana facebookon! 

Mindenfelé írogatnak ezekkel a regisztrációkkal és a valódi Dorina illetve a szülei meg a menedzserei nem tesznek ez ellen semmit! 
Vannak politikai oldalak ahol feltűnik, de vannak társkeresők is- és az, hogy ez ellen nem lépnek fel mindent elmond erről a lányról és a környezetéről.
Az már csak hab a tortán, hogy a zenéje mit súgal a fiataloknak. És ami még durvább, hogy ez a lány az én adómból tanul a sok bamba fiatal meg megveszi a koncertjeire a jegyet!

Kicsit felháborító!

Böröcz László

#122 Új provokátor: dr. Kárpáti József

2018-03-29 10:55

dr. Kárpáti József 

Arról vált ismerté, hogy közérdekű adatigénylést nyújtott be az Állami Vagyonkezelőhöz, hogy adatokat szerezzen az üresen álló ingatlanokról. Több település önkormányzatához is nyújtott be hasonló kérelmet ahol az ingatlanállomány felmérése mellett a 16 és 30 év közötti hajadon és nőtlen polgárokkal kapcsolatban is igényelt adatokat!
Kárpáti József mindent tagad! Az viszont kétségtelen tény, hogy több Soros szervezettel is kapcsolatban van akiknek hosszú távú céljuk, hogy menekülteket telepítsenek be az országba és vegyes házasságok útján adjanak nekik álampolgárságot és ez által szavazati jogot.
Kárpáti József többek között a Magyar Iszlám Közösséggel is kapcsolatban van- mely nemrégiben hirdette meg az országos Mecset építési programot, és bejelentette igényét több iskola és helyi polgárőrség átvételére!

Aki többet akar tudni erről az új soros ügynökről az hatter(pont)hu oldalon tájékozódhat!

Az eddig felderített soros szervezetekről pedig itt a Provokátor Figyelő 4. oldalának 86-os hozzászólásában írtunk!

Böröcz László

Fidelitas
Országgyűlés Hivatala (Budapest, Széchenyi rkp. 19, 1358) 656-657. iroda



Egres Béla

#123 Mészáros Luca kivándorló

2018-04-20 06:42

Azt hinné az ember, hogy a választások után a választási eredmények tükrében végre véget ér a soros ellenzék gyűlölet és rágalom kampánya! 
Egyértelmű, hogy a többségi népakarat mit szeretne, de ez egyeseket- főleg a magukat demokratának és szabadságpártinak nevezett ellenzékieket ez nem érdekli.

Mészáros Luca óvónéni a facebookon osztotta meg bánatát, miszerint olyan keveset keres, hogy kávéfőzőre sem telik. A kávé mellé nyilván cigit is szív esténként pedig egy kis pancsolt borral lazít. Akinek ez a fontosabb annak persze, hogy nem telik semmire sem. 
A környezetemben sok még nála is fiatalabb embert ismerek. Van aki ennél is kevesebbet keres, még is van már saját lakása autója és egzisztenciája. Miért??? Mert keményen dolgozik, tanul és nem a féktelen szórakozásnak és élvezeteknek hódol! 
Mészáros Lucának azért megy rosszul - bár ő erről elfelejtette a Simicska médiát tájékoztatni- mert még az érettségije sincs meg. Ezek után az állítólagos egyetemi tanulmányairól már ne is beszéljünk! Mondjuk az az óvoda vezető is megéri a pénzét aki egy ilyen nőre rá meri bízni a gyerekeket. Nyílván szintén óvónő anyuci közbenjárására került óvodások közelébe- már ha igaz amit írt, hogy két hónap és diplomázik. (de tudjuk, hogy ez  nem igaz, hisz érettségi nélkül tovább se tanulhatna- ha csak nem volt valami susmus) Nyilván eddig Soros György fizette, de most az elbukott választások után éhkoppon maradt. Hiába a rossz munkáért nem jár lóvé! Tanult volna és vállalt volna normálisabb munkát- most lenne kávéfőzője és szívhatná ezer szálra a cigit vedelhetné literszámra a bort. 
Példát vehetne Orbán Ráhelről! Ő se kapott száz ezernél többet még is össze tudott három év alatt spórolni annyit, hogy egy jó hírű svájci iskolában tanulhasson. A szorgalmas és áldozatos munka mindig meghozza gyümölcsét. Mészáros Luca ezzel szemben sír, panaszkodik és rágalmaz. Mire fel??? Persze ha neki itt nem jó nyugodtan távozhat- ugyan ki tartja vissza? Kinek fog hiányozni?
Ha neki nyugaton jobb ahol éces nigériai hordák garázdálkodnak, had menjen. Lehet odakinn Soros többet fog fizetni a semmittevésért mint amennyit ide haza megkereshet szorgos munkával, de az is biztos, hogy naponta legalább tíz afrikai muzulmán fog rajta keresztül menni. 

Csak úgy a miheztartás végett, remélem tudja kedves Luca, hogy az EU után már az Afrika Unió is Soros György kezében van. Az ő közbenjárására indult útnak legalább száz millió afrikai akiket szándékosan megfertőztek különböző nemi betegségekkel. Ebben a játszmában oroszlán szerepet játszik Nigéria kormánya is mint Afrika legnépesebb és egyik legbefolyásosabb országa is. Annyi az ásványkincsük mint a szemét! Még is a lakosság kilencven százaléka nyomorok és hív pozitív. Nigéria sokat nyerne azon ha ettől a néptömegtől megszabadul, ahogyan Soros György is ha ez a sok nyomorult Európába özönlik. 
A MAGYARORSZÁGI KOBAYASHI DOJOK EGYESÜLETE szervezésében most júniusban harcművészeti találkozó lesz Székesfehérvárott! 
A Nigériai nagykövetség már most több száz afrikait regisztrált be az eseményre akiktől az aikidó olyan távol van mint Makó Jeruzsálemtől. Ezek a résztvevők a rendezvény után nyilván tovább fognak utazni nyugatra- hála a nyitott határoknak és nem fognak többé haza térni. 

Kedves Mészáros Luca jó utat és sok éces nigériait- reméljük megéri majd neked!

Egres Béla

Magyar Kriptonil Szövetség
Kósza Krónikák Természetjáró Kör
Jövő Generációja Egyesület

Egres Béla

#124 Nagy Blanka provokátor

2019-01-17 11:13

Az alábbi levelet küldtük a Móra Ferenc Gimnáziumnak, ahol az a Nagy Blanka tanul aki több tárgyból is bukásra áll, rendszeresen hiányzik, és rettegésben tartja az alsó tagozatos diákokat- erre bizonyítékok egész sora áll a rendelkezésünkre amit a kellő helyen és időben nyilvánosságra fogunk hozni!

"Tisztelt Iskolavezetés!

Egres Béla, Spuvunya János és Kósza Cipasz Zsófia nevében írom levelem, mellyel a Jövő Generációja Egyesületet a Magyar Kriptonil Szövetséget és a Kósza Krónikások Természetjáró Ifjúsági Egyesületet képviselem.

Ezúton szeretnénk a Móra Ferenc Gimnázium tantestületét felszólítani, hogy haladéktalanul távolítsák el intézményükből Nagy Blanka ellenzéki aktivistát mivel beszédében közjogi méltóságokat sértegetett. Nagy Blanka tudomásunk szerint még tanuló, nem fizet adót és érettségivel sem rendelkezik, így számára az elsődleges feladat a tanulás lenne ezen felül nyilvános szereplései alkalmával figyelembe kellene venni azon tényeket, hogy egy nagy hírű ember nevét viselő iskola hallgatója. Szereplésével nem csak iskoláját, de diáktársait is rossz hírben tüntette fel, nem csak idehaza, de külföldön is. Erről a  Móra Ferenc Gimnázium több diákjától és a szülői munkaközösségtől értesültünk.
Nagy Blanka nem érdemel érettségit! 
Amennyiben a félév végééig nem kerül intézményükből elbocsájtásra, abban az esetben a teljes tantestület és iskolájuk diákjai következményekkel nézhetnek szembe.
A gimnázium tanulói elsőként fognak katonai és polgárvédelmi behívót kapni amennyiben a kormány úgy dönt, hogy újból bevezeti, ezen felül kapcsolatainkon keresztül el fogjuk érni, hogy a gimnázium tanulói ne nyerhessenek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.
Nagy Blankának meg kellene követnie a Kormányt amiért finanszírozza tanulmányait le kellene vágatnia a haját és önként bevonulnia katonai vagy katasztrófavédelmi szolgálatra amiért az elmúlt közel húsz évet a Kormány közvagyonból tanitatására fordította. Nagy Blanka szótárából hiányzik a "hála" kifejezés és tájékozatlansága csak tudatlanságáról árulkodik!

Tisztelettel Egres Béla"

Az iskola vezetősége érdemben még nem reagált levelünkre. Hiába részükről az elhatárolódás, attól a szavak még szavak maradnak és azzal, hogy Nagy Blankát az iskola tanulói között tartják számon akarva akaratlanul is támogatják közel sem elrkölcsös cselekedeteiben. Ezzel saját iskolájuk jó hírét ássák alá és saját diákjaik eredményeit is degradálják! 

Péleusz Oktatási Központ

#125 Re: Nagy Blanka provokátor

2019-01-17 11:45

#124: Egres Béla - Nagy Blanka provokátor 

Sziasztok!

A mai napon mi is megkerestük az iskola vezetőségét levelünkkel. Idén mi kaptuk feladatul az angol és német érettségik előkészítését. Nagy Blanka személyében hasonló provokációkra számíthatunk mint öt éve Csík Renáta részéről! Főleg az után, hogy Blanka több érettségi tárgyból is bukásra áll- nem meglepő, hisz az ilyen diákok alanyi jogon követelik az érettségit, diplomát na meg a sült galambot a szájukba. 
Annyit előre bocsájtok, hogy nem fogjuk a diákok dolgát megkönnyíteni. Főleg nem a Mórában amennyiben Blanka az érettségi idején még az iskola hallgatója lesz! Ehhez megvannak a legális törvény adta lehetőségeink és ahogy Blanka vállalja nyíltan alpári stílusát, úgy mi is felvállaljuk nyíltan a fenntieket! Ha Blanka és az iskola vezetése így- akkor mi úgy. Ha nem tetszik akkor az iskola vezetése és a diákok majd megteszik a kellő lépéseket! 
Nagy Blanka viselkedésével a mi iskolánkat és diákjainkat is minősítette- ez elfogadhatatlan.
Nagy Blankának nincs helye az oktatásban és nem érdemel a nyolc általánosnál magasabb végzettséget!

Csongrádi Eszter
Péleusz Oktatási Központ