Igazságot, jogot az állatoknak!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Igazságot, jogot az állatoknak! petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-18 08:47


Lívia Molnár
A petíció szerzője

#127

2015-02-18 09:34

Zorro, köszönöm! Végre egy okos, felelős természet- és állatvédő! Így van, a madárbetegséget bármelyik madár terjesztheti, pl. a nem kellően tisztántartott madáretetőkön, -itatókon előforduló bármely madár (ahonnan egyesek igyekeznek az utcai galambokat elüldözni!). Jellemző, hogy az összes nekünk rontó "vendég", "galambos", "galambász", magát "természetvédő"-nek, "valódi állatvédő"-nek nevező pasi, MIND A VÁROSI GALAMBOKAT TÁMADJA, mindnek ANYAGI ÉRDEKE FŰZŐDIK A GALAMBOK LEJÁRATÁSÁHOZ, vagyis EZEK ÁLLATKÍNZÓ GALAMBBEFOGÓK MEG KORRUMPÁLT ISMERŐSEIK! Pedig rendkívül káros a ténykedésük, amennyiben egyesek hisznek nekik: ha a petíciónk aláírásától el képesek riasztani embereket, akkor AZ ÁLLATKÍNZÓK SOHA NEM FOGNAK BÖRTÖNBE KERÜLNI! A galambok ellen irtózást, gyűlöletet szítóknak pont ez a céljuk!

Itt van ez a petíció: 

Börtönbüntetés az állatkínzóknak!

Neked is számít, hogy hogyan bánnak az állatokkal?

Szeretnéd, hogy Magyarországon börtönbüntetést kapjon az, aki az állatokat bántalmazza?

Ez a petíció eddig csaknem 5000 aláírást kapott! Pedig ha a mi petíciónk nem jár sikerrel, akkor soha nem fognak az állatkínzók börtönbütetést kapni, a jogszabályrendszerünk ellentmondó értelmezési lehetőségei miatt - alapvetően azért, mert a jelenlegi szakállas hazai jogszabályrendszer AZ ÁLLATOT JOGI DOLOGKÉNT KEZELI, és ezáltal kizárja, hogy az állatkínzás tilalmáról szóló törvények ÉRVÉNYRE JUTHASSANAK! Ezt is gondolja meg minden állatvédő!

TERJESSZÉTEK A MI PETÍCIÓNKAT ISMERŐSEITEK KÖZÖTT, HOGY AZ ÁLLATVÉDELMI TÖRVÉNY, AZ ÁLLATKÍNZÁS BÜNTETŐJOGI TILALMA ÉRVÉNYESÜLHESSEN!

galambgumi

#128 Re:

2015-02-18 11:29

#127: Lívia Molnár -  

Inkább azzal foglalkoznátok, hogy a városok teli vannak kutya, macska és galamb szarral, kóbor kutyával, macskával, galambbal! Először talán juttassátok érvényre azt a passzust, hogy a háziállatokat szökésbiztosan kötelező tartani. Ja, hogy ez rátok ró kötelezettségeket?! Na a kötelezettség teljesítése az már mindenkinek büdös!

A galambocskáidat nem csak etetni, pátyolgatni kell ám, hanem össze is kéne takarítani utánuk!

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-18 11:32


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-18 11:38


postagalamb tenyésztő

#131 Re: Re:

2015-02-18 11:45

#107: Lívia Molnár - Re:  

 Egy postagalambot, ha tényleg az, nem lehet kidobni! Ha "kidobják" is hazamegy! Aki meg ekkora baromságot leír, valószínűleg még nem is látott postagalambot. Amelyik nem talál haza, az selejt, mehet a levesbe.


Vendég

#132 Re: Re: Re:

2015-02-18 11:52

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#133 Re: Re:

2015-02-18 15:01

#128: galambgumi - Re:  

 Galambgumi: ha olyan nagy legény vagy, akkor ezt csináld meg te! Te nyavalyás barom, tudod jól, hogy ezt az állam az összes rendőrével sem tudná megcsinálni, hogy minden háziállat-tartóra ráállít egy rendőrt, aki ellenőrzi, szökésbiztosan tartja-e az állatát!

A galambgumi-takarításra meg ott van a rengeteg munkanélküli, akinek egy kis közmunkát biztosítana! Szóval téged is el kell takarítani? Ez klassz! MIelőbb takarítsátok el ezt a nagyszájú szemetet!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#134 Re: Re: Re:

2015-02-18 15:09

#131: postagalamb tenyésztő - Re: Re:  

 Te szemét állatirtó nagyokos! Már leírtam, de mindenki tudja, akinek egy csöpp esze van: HA CSAPATOSTUL DOBJÁK KI A GALAMBOT, MEGSZŰNTETVE A DÚCÁT, AKKOR HOVA MENJEN HAZA?! Szerencsétlenek mentek volna haza, de hajléktalanná váltak, mert már nem volt szükség rájuk HIVATÁSOS POSTAGALAMBKÉNT (pl. mert eredetileg katonagalambok voltak, de vége volt a világháborúknak; meg már volt mobiltelefon, nem volt szükség rájuk hírvivőnek). OTT MARADTAK, AHOL EREDETILEG LAKTAK: A VÁROSBAN! Te szemét, neked a sajátjaid se kedvenceid, csak amelyik hírnevet hoz neked, a "selejt" az megy a levesbe?! Neked kéne a nyakad kitekerni, te hígvelejű állatirtó!

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#135

2015-02-18 15:18

Ez a kis csapatnyi ellenség, amelyik itt szemétkedik, ezek közt egyetlen állatbarát sincs! Jórészt az állatirtó galambbefogók maguk, meg az általuk felhecceltek, állat-fajgyűlölő ál-természetvédők, meg minden empátiát nélkülöző galambkereskedők, galambászok, de lehet, hogy rejtőzködő solymászok is vannak köztük! Az minden esetre büszkeséggel tölt el, hogy annyira veszélyesnek tartanak (hogy rontjuk az "üzletüket"), hogy tajtékozva esnek nekem meg az elvbarátaimnak! Sebaj, ELŐBB-UTÓBB ÚGYIS MI FOGUNK GYŐZNI, ezek a szemetek meg lebuknak! :-D

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 08:15


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 08:19


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 08:23


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 09:09


Lívia Molnár
A petíció szerzője

#140

2015-02-19 11:26

Megint kénytelen voltam néhány mocskolódó, trágár hozzászólást törölni. Most ide másolok két hozzászólást az  "Állatvédők, természetvédők kontra ál-természetvédő állat-fajgyűlölők" c. közleményemhez írtakból, hadd olvassák minél többen (egyébként ott a közleményeknél is olvashatják).

1. sz. "Teljesen egyetértek Önnel. Talán csak abban nem, hogy szerintem bizonyos színvonal alatt nem szabad vitába bocsátkozni." Hát igen...

3.sz. "Az ember csak a természet része, nem az ura. Amibe edddig belenyúlt. abból mindig tragédia származott. Az invazívnak kikiáltott fajokat is mind az ember vitte be egy-egy területre, lásd Ausztrália, vagy bármelyik egyéb kontinens vagy ország, még akkor is, ha nem tudatos, pl. áruval véletlenül behurcolt rovarok vagy hüllők. Minden élőlénynek egyformán joga van élni, és egyet sincs jogunk kínozni, még a rágcsálókat sem (az egérrragasztók amúgy igen sok énekes madár halálát okozzák, míg a mérgek a ragadozókat veszélyeztetik.) Renddel, tisztasággal, átgondolt. humánus szemlélettel sokkal többre jutnánk. Ma a vadgazdaságok a vadon élő állatokat tulajdonképpen tenyésztik, sokszor bekerített területeken tartva őket, aztán halomra lövik őket. Ha a tökéletesen kialakult természetet hagynánk működni, nem lenne tartós túlszaporodás, mert minden fajnak lenne természetes ellensége. De mi kiirtottuk a ragadozókat, az őserdőket, és kizsigereljük a földet a monokultúrás termeléssel.

Az egyetlen, és legnagyobb természetkárosító, sőt pusztító maga a túlszaporodott ember, az élhetetlenre növelt városokkal, a tenger, levegő és föld szennyezésével, és ez a már látható katasztrófák okozója.

Konkrétan a galambokra visszatérve, ők valójában nem terjesztenek kórokat, főleg, ha nem betegen, megnyomorítva kellene vegetálniuk, ha lenne búvóhelyük, és fogamzásgátlóval kezelt tápot kapnának, ahogyan azt a nyugat-európai országokban, pl. Bécsben is teszik. Fertőző betegségeket emberre leginkább az ember visz át, főleg a nagy tömegben, az elviselhetetlen higiéniájú közlekedési eszközökön, vagy az utcán élő, kivetett társaink által terjesztve. Ha ezeket megoldanánk. nem kellene midenféle mondvacsinált ürügyet kitalálva állatokat hibáztatnunk, és sokkal nyugodtabban, egészságesebben élhetnénk. És 2015-ben, a 3. évezredben nem kellene madarak millióit elpusztítani, mert nem ők okozzák a mi bajainkat (a hatvanas években pl nagy verébirtások történtek, mostanra pedig alig van, és védett állattá vált; és a jelenlegi influenza járvány sem madárinfluenza, hanem emberről emberre terjed.)"

Így beszél egy igazi, intelligens pedagógus! (Őt is ismerem persze)

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 11:30


postagalamb tenyésztő

#142 Re:

2015-02-19 11:33

#140: Lívia Molnár -  

 Annyi eszed sincs, mint egy tyúknak, mikor egy ember által létrehoztt háziállat fajtát próbálsz meg beilleszteni a természetbe. Megpróbálod megmagyarázni, hogy jó helyen vannak ott, pedig minden ép eszű ember tisztában van vele, hogy nem. 


Vendég

#143 Re: Re:

2015-02-19 11:45


Vendég

#144

2015-02-19 11:50

Érdekes, hogy az aláírások feltűnően kevesebb IP címről érkeztek, mint ahány aláírás van.  Csalunk, csalunk?

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#145

2015-02-19 11:53

Ezt a magát "postagalamb tenyésztő"-nek nevező némbert is ismerem. Ez az a gonosz boszorkány, frusztrált idegbeteg teremtés (jól ismerik és hasonlóképp értékelik a díszmadár-tenyésztők is), aki immár vagy két éve folyamatosan próbál engem sértegetni, lejáratni, mert ő is az utcai galamb-utálókhoz tartozik, és nem bírja elviselni, hogy nekem több eszem, több józan érvem van a kisujjamban is, mint az ő híg agyacskájában. A mostani diskurzusunk elején  "pedagógusnak" nevezte magát, de annyi esze sincs, mint egy tetűnek. Figyeljétek meg, semmi józan érve nincs, kizárólag csak szemétkedik és sérteget. Mutatóba meghagyom ezt  a szösszenetét, de nehogy túltengjen, az összes többit is törölni fogom, akármilyen újabb álneveken próbálkozik is. Lassanként majd meg fogja ütni a guta mérgében. Mi normálisak, nem fogjuk hiányolni.

Lívia Molnár
A petíció szerzője

#146 Re:

2015-02-19 12:02

#144: -  

 Igen, maga nyavalyás kötekedő, az aláírások az ÖSSZES  petíciónál valamivel kevesebb IP-címről érkeznek, hiszen vannak családtagok, egy fedél alatt élők, akik ugyanarról az IP-címről írnak alá! (Azaz ugyanarról a számítógépről, de akár több számítógép is osztozhat ugyanazon az IP-címen!)

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 12:42


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 12:43


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 12:50


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2015-02-19 13:12





Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...