Elhatárolódóm az Orbán kormánytól.
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Többször osztottam!és soha nem szavaztam rájuk.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Az oldalon látszanak az adatuk és el is lesz küldve. De van aki félti az állását és nem akarja az adatait publikálni. Ezt tiszteletbe tartjuk.
A magyar emberek kétharmada kéri a segítségüket,mert mi sajnos csak polgár háború által tudjuk ezeket elszámoltatni!Hamarosan eljön ennek az ideje!
Re:
Miért az Orbán kormányt okolod a kevés nyugdíjad miatt ? 2010-óta dolgozól és Ő szabta meg a munkád után járó nyugdíjadat ? Tudomásom szerint ,van egy nyugdíjintézet és ott szokták a bejelentett munkaviszony és az utolsó nettó béred alapján meghatározni a nyugdíjat ! Nézz utána a "neten " ,hogy melyik évben hozták a törvényt ,vagy mikor történt módosítás a nyudgíjrendszerben ?!
Miniszterelnököm !!!
A reklámok nem az aláírás részei. Azok azért vannak fent mert a szolgáltató a reklámok díjaiból finanszírozza az oldal működtetését. Ezáltal ingyenes.
Re:
Az igaz, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de minden lehetőséget megkell ragadni, ha csak másra várunk akkor elvesztünk. A lényeg, hogy te, meg én mindent megteszünk e vagy csak sopánkodunk.
| This discussion has been closed. |
Köszönettel, Imre