Európa jövője nem lehet a gyűlöleté!
Valószínűleg nem lesz fajvédő konferencia Magyarországon! - köszönjük a részvételt
Vendég#1 Sep 30, 2014, 13:59
köszi szépen, hogy adtad keretet a véleményeinknek!
Vendég#2 Sep 30, 2014, 14:58
Szerintem semmi garancia, hogy nem lesz megtartva a rendezvény. Valahol, előre nem hirdetve biztos hogy lesz "konferencia". Amíg egy fasiszta párt a parlamentben ül, és a kormánypárt egyeduralmat épít ki a fasiszták segítségével, addig nincs ok arra hogy megnyugodjunk.
Vendég#3 Sep 30, 2014, 16:21
Ez most HURRÁ a kormány részéről!
Vendég#4 Sep 30, 2014, 20:01
Örülök a döntésnek, bár nem értem, hogyan engedélyezhették, illetve, ha már engedélyezték, miért nem léptek közbe hamarabb.
MÁS
Az a TASZ, amelyik aláírója a petíciónak, hogyan nyilatkozhat most a rendezvény, illetve a tiltás jogtalansága mellett? Számomra ez totális ellentmondás! Egy olyan országban, mint Magyarország, ahol a rasszizmus olyan szintet ért el mára, ami elfogadhatatlan, egy ilyen rendezvény megrendezése olaj a tűzre. Azt sem értem, egyébként, hogy egy amerikai szervezet miért rendez bármit Európa jövője címmel, ráadásul Európában?
Szóval örülök, de...........
MÁS
Az a TASZ, amelyik aláírója a petíciónak, hogyan nyilatkozhat most a rendezvény, illetve a tiltás jogtalansága mellett? Számomra ez totális ellentmondás! Egy olyan országban, mint Magyarország, ahol a rasszizmus olyan szintet ért el mára, ami elfogadhatatlan, egy ilyen rendezvény megrendezése olaj a tűzre. Azt sem értem, egyébként, hogy egy amerikai szervezet miért rendez bármit Európa jövője címmel, ráadásul Európában?
Szóval örülök, de...........
Vendég#5 Sep 30, 2014, 20:06
köszönöm az értesítést. egyetértek, nem volt hiábavaló.
további jó munkát! :-)
további jó munkát! :-)
Vendég#6 Sep 30, 2014, 20:17
Re:
ugye elírás az "elfogadható szintű" kifejezés a rasszizmus szó előtt? mert ugye, egyetértünk, nincs elfogadható és kevésbé elfogadható szintű rasszizmus?
Vendég#7 Oct 01, 2014, 12:39
És pártunk és kormányunk mikor lép fel a hazai rasszizmus, turulok és történelemhamisító megszállási emlékművek ellen? Várom a napját!
Vendég#8 Oct 01, 2014, 20:36
No pasaran!