Felhívás az orosz asszonyokhoz!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Felhívás az orosz asszonyokhoz! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#12015-06-06 17:58Hiszem, hogy az anyák fizetik meg a háborúk legnagyobb árát, mert a legnagyobb kincsüket adják gazemberek kezére! /Török/ |
Timárné |
#2 Kék Szalaggal a Demokráciánkért !2019-01-28 08:17Kedves Eta ! Köszönöm szépen , hogy derekasan kiveszi a részét a demokratikus Face-oldalunkon ! Sajnos az alapítónk : Dr Dániel Péter Ügyvéd Úr már elég rég eltűnt az oldalunkról. Nagyon megviselte a válása ! Jó lenne , ha Dániel Ügyvéd Úr nem adná fel a Kék Szalagos Demokratikus Forradalmunkba vetett hitét , hogy demokratikus keretek között , együtt zavarjuk el Orbánt és bandáját !
Üdv : Zsuzsa
|
Dr Dániel Péter eilati ügyvéd |
#3 Sajnos az alapítónkat : Dr Dániel Péter Ügyvéd Úrat nagyon megviselte a válása !2019-02-01 08:33Kedves Timárné ! Meggyőződésem szerint inkább 100 ember irigyeljen engem, minthogy akár csak 1 is sajnáljon vagy szánakozzon rajtam! Remélem, hogy az ellenségeim is látják, hogy milyen remekül vagyonk itt Izraelben!
Egy nagyon jó és fontos év volt számomra a 2016-os... Izrael az igazi hazám lett, az ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban, majd pedig elsőre sikeres jogi vizsgát tettem Jeruzsálemben augusztus 1-én. 2016 októberben ünnepeltük a 10. házassági évfordulónkat is a kedves kis feleségemmel. Ismerkedem az izraeli politikával és az év elején tagja lettem a baloldali Munkapártnak. Szóval 2016 egy igazán kedves év a szívemnek -) Szép és sikeres hetet kívánok minden kedves barátomnak! Shavua tov! |
Konstantina Tomay |
#4 2016 októberben ünnepeltük a 10. házassági évfordulónkat is a kedves kis feleségemmel.2019-02-01 09:00Kedves Eta ! Dr Dobos Andrea szégyellheti magát , hogy csalfa módon hűtlenkedett Petivel és összeált egy szélsőjobbos figurával ! |
Dr Dániel Péter eilati ügyvéd |
#5 Dr Dobos Andrea szégyellheti magát , hogy csalfa módon hűtlenkedett Petivel2019-02-01 21:31Kedves Konstantina Tomay ! Az Israel Magazin francia nyelvű kiadásában is megjelent egy hosszabb cikk a történetemről. Köszönöm ezt a megtisztelő figyelmet! |
Dagéj Záháv |
#6 Dr Dobos Andrea szégyellheti magát , hogy csalfa módon hűtlenkedett Évfolyamelső ORRMÁNYOS1Gpetivel2019-02-02 07:11Bilis Impi és a Palesztin Sámán a a Kövek mögötti Húgyoldábanan
dániel ORRRRMÁNYOS1G ! "munkásságod" okozta Röhögögőrcsünkre szedett Nyugtató |
Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető |
#7 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 08:43Kedves Eta ! " Jelentem , hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Előtt ! Ma kaptam meg a hivatalos eredményt , úgy hogy most meglehetősen büszke és boldog vagyok ! Köszönöm mindenkinek , akik drukkoltak nekem ! Nem hiába tették ! "
Kedves Eta ! Tényleg ezt mondta a Bilis ! Ön elhiszi ezt neki ? |
#8 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 08:55Kedves Eta !
" Az új Családtag , avagy az autónk itt Izraelben ! Nemrég vettem , de már vagy ezer kilométert vezettem és jól össze is szoktunk ! remélem , hogy még sok szép kirándulást teszünk meg majd együtt ! "
" Ma lazán levizsgáztattam az autómat itt Izraelben ! Természetesen csak ivritül beszélgettünk közben ! Egyszerűen király vagyok ! "
Kedves Eta ! Tényleg ezt mondta a Bilis ! Ön elhiszi ezt neki ? |
#9 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 09:00Kedves Eta !
" A mi utcánk itt Izraelben. Kedves Eta ! Tényleg ezt mondta a Bilis ! Ön elhiszi ezt neki ? |
#10 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 09:03Kedves Eta !
" Egy másik új "családtag" itt Izraelben… Kedves Eta ! Tényleg ezt mondta a Bilis ! Ön elhiszi ezt neki ? |
#11 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 09:11Kedves Eta ! Ez itt Évfolyamelső dániel péter eilati "sztárügyvédnek " a Twitter Oldala !
Ön és egyetért abban , hogy aki ilyeneket posztol egy közösségi oldalra , az már gyógyíthatatlan elmebeteg ?
https://twitter.com/drdnielpter1
Szerencsére Dr Dobos Andrea idejében észrevette a veszélyt és már három éve elhagyta a szerencsétlen Bilist !
" Izraeli sziklák Eilaton.... Shalom!Shavua tovább! " |
#12 Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2019-02-03 09:17Kedves Eta ! " Angela Merkel és Jean-Claude Juncker megtisztelő társaságában. My dear friends, Angela Merkel and Jean-Claude Juncker."
Kedves Eta ! Tényleg ezt mondta a Bilis ! Ön elhiszi ezt neki ?
Ha engem kérdez : már gyógyíthatatlan elmebeteg ez a Bilis ! |
Kóber György : Kék Szalaggal a Demokráciánkért |
#13 Ha engem kérdez : már gyógyíthatatlan elmebeteg ez a Bilis !2019-02-03 09:42Kedves Dr Dobos Andrea ! Egyet értek abban , hogy ott hagyta a péter bohócot és nem mérgesedett el annyira a helyzet , hogy ön is úgy járjon , mint a Demokrata Júhász Péter felesége ! Még annyit fűznék hozzá : Hogy tűrik az eiláti magyarok azt ,hogy ez az Évfolyamelső bilis danny edom ORRRMÁNYOS1G pesti dagadt díszdzsoké izraeli állampolgárnak és zsidónak állítsa be magát ? Ne kellene a bilist visszaexportálni az orbáni Diktatúrába ? |
Magyar Club Eliat |
#142019-02-03 17:11Ez a Dániel egy rakás Szerencsétlenség és ránk nézve Szégyen ! |
Hilda Wolf Bableves Csongovai |
#15 Ez a Dániel egy rakás Szerencsétlenség és ránk nézve Szégyen !2019-02-04 06:31Kedves Eta !
Évfolya,első dániel ORRRMÁNYOS1G Bilis Impi péter
magyarországi Kék Szalagos Öregcicákjai szerint nem szabad mérgesíteni a Bilist sem a Dr Dobos Andreával, sem a JÜK Áljogász Vizsgájával sem a Hasznos Holmi Álrégiségboltjával , sem a Becsődölt Jobbikos Petíciójával !
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi pétert hagyni kell , hogy 1) Hazudozzon a még megmaradt 30 Kék Szalagos Öregcicának 2) Jól kihúgyozzam magát a Sziklák , Falak , Összeszart Bokrok Tövében a Palesztin Sámánnal !
MINDEN EILATI MAGYAR FIGYELMÉBE : annyira sikeres Népművelő Képmegosztós Tolcsi : hogy rövidesen teljesen leszíjazva fogja fogvatartani a Bilist az Eilati Pszichiátriai Intézet ! |
Évfolyamelső dániel ORRRRRMÁNYOS1G péter |
#16 a Becsődölt Jobbikos Petíciójával nem szabad mérgesíteni a Bilist !2019-02-04 06:38Kedves Eta ! Ide kérem a 12 darab aláiráshamisitást ! https://www.peticiok.com/koveteljuk_a_jobbik_birosagi_betiltasat
Jókat lehet röhögni ! PÉLDAMUTATÓ KIS ALÁIRÁSHAMISITÓ TOLONGÓ EZ !
|
Dr Mády " Zoltán " Bibrátortulaj |
#17 Elfogatóparancsot adtak ki Évfojamelső Dániel Péter kézre kerítésére2019-04-17 17:43Szegény Hazudozó Dánielt annyira megviselte ! Tessenek megnézni a Körözéséhez mellékelt fényképét ! |
Igen |
#18 Re: Évfolyamelső dániel Bilis ORRRRMÁNYOS1G IMPI péter teljesen hihető "történetei "2020-04-11 19:15 |
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Koszta Péter műsorvezető legyen az Rtl-nél vagy a Tv2-nél
1811 Létrehozva: 2025-07-18
Traff Park Visszahozása
1157 Létrehozva: 2025-07-29
Rebeccát vissza a Dóm térre 2026-ban is!
744 Létrehozva: 2025-07-30
Szilas Természetvédelmi Terület közvetlen közelében giga lakópark építésének felfüggesztése és környezetvédelmi vizsgálat kezdeményezése
638 Létrehozva: 2025-07-22
Maradjon a csopaki volt BAHART mólószár közhasználat elől el nem zárható parti sétány az új Vízparti Tervben is!
606 Létrehozva: 2025-07-20
🎤 We Want Stray Kids to Visit Hungary in 2026!
1038 Létrehozva: 2025-07-16
Menstruációs szabadság bevezetése az endometriózisban és adenomiózisban szenvedők számára Magyarországon
458 Létrehozva: 2025-07-30
Lana Del Rey 2026 sziget fesztivál
436 Létrehozva: 2025-08-09
Petíció a Farkasréti temető összes bejáratának nyitvatartásáért
497 Létrehozva: 2025-07-16
‘Kuss’nál kuss!
1663 Létrehozva: 2025-07-01
Legyen a setlisten a spanom2
364 Létrehozva: 2025-07-29
A kassai magyar oktatás jövője
1094 Létrehozva: 2025-07-04
Ne tartsa be a Ferencváros férfi labdarúgócsapata az MLSZ 4+1 magyar ajánlását !
293 Létrehozva: 2025-07-26
Ne hagyjuk szó nélkül!
237 Létrehozva: 2025-08-07
M2: ne az időt, hanem az aszfaltot húzzák!
200 Létrehozva: 2025-07-20
Dzsúdlós Pandora charm
196 Létrehozva: 2025-07-18
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
3477 Létrehozva: 2025-07-11
Heves, Heves város Gyorsétterem
173 Létrehozva: 2025-08-04
Kicsieko koncert
168 Létrehozva: 2025-08-02
Adj hangot a felnőtt autistáknak!
164 Létrehozva: 2025-07-31