Új Skate park Tatabányán!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Új Skate park Tatabányán! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#26 Re:

2014-10-09 10:22

#23: anon -  

 Ez egy tökéletes ötlet! A szűk rétegek igényei kielégítésének finanszírozására a legjobb megoldás. 

Ezt támogatom, az ostoba, követelőző petíciókat viszont nem. Felesleges az amúgy is tűrőképessége határán lévő társadalmat ilyen petíciókkal hergelni, ha csak valaki nem akarja, hogy még rosszabb helyzebe kerüljön imádott sportja.

 


Vendég

#27 Re:

2014-10-09 10:32

#22: anon -  Mellesleg a pénzt nem az önök sebéből húznánk ki, hanem az állam bácsitól kérnénk ráfordítást. 

 Ön tényleg ennyire ostoba, vagy csak játsza?

Akkor kezdjük az alapoknál, amit 25 (???) évesen illene tudni!

Az állam bevételei:

- adók

- járulékok

- illetékek

- államkötvény/hitel

Az első 3 bevétel az állampolgároktól származik.

Ha a kiadási oldalon valamire költeni szeretnének, két lehetőség van:

- növelik a bevételt: ennek forrása az adók, ami újabb pénz kihúzása az amúgy is túladóztatott lakosságtól, hitelt már nem tud felvenni az ország

- más céltól vonják el: ez tuti nem a stadion építés és egyéb pénzkidobás lesz, hanem ismét azokat érintené, akikre már egyébként is kevés jut, így ismét a lakosság zsebéből húznák ki a pénzt.

Ergo, ha valaki ilyen szinten tudatlan az állami újrelosztás mechanizmusát illetően, akkor igaz rá a régi mondás: "ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna!".

Ha valaki ilyen ostoba kijelentésekkel blamálja magát, az már elárulja, hogy hol is van az intelligencia szintje.

Jobban tenné, ha inkább hallgatna, mielőtt még teljesen hülyét csinál magából.

A hozzászólásaiból 2 dologra gondolok: vagy közel sincs 25 éves, vagy nagy bajok vannak gondolkodás terén. Lehet szabadon választani!

 


Vendég

#28 Re:

2014-10-09 10:42

#22: anon -  Én csak annyit kérek öntől, hogy nyissa ki kicsit a szemét, vegye ki a műfogsorát és mossa ki ön is a száját és akkor talán egy nap majd észreveszi, hogy a világ nem csak ön körül forog, hanem vannak más eberek is a világon. (akiket talán nem csak a koruk miatt lehet tisztelni) A szüleimet pedig meg se próbálja a szájára venni még egyszer, mert százszor jobb emberek, mint maga vagy az egész elbaszott rokonsága együttvéve, és annyit tettek le a társadalom asztalára, amennyit te elképzelni sem tudsz, és itt nem csak a pénzre gondolok, hanem egyéb értékekre is amit te nyilvánvalóan nem tudsz felfogni a csöppnyi agyaddal. Faszfej.

 A "kedves" szüleit tényleg nem szükséges senkinek a szájára venni, ezzel már önmaga tiporta a becsületüket a sárba! 

A letett értékeket magára nézve és a tájékozottságára, egyszerűségére, erősen kétlem. Így beszélni egy idős(?) hölggyel - a mama szerintem édesanya lehet és nem azonos a nagymamával -  alább helyezi az embert a legutolsó kocsmatölteléknél is. 

Csak abban reménykedem, hogy a szülei is olvassák és még időben helyre teszik, mielőtt a társadalom szemetje lesz. 

Véleményem szerint és biztos vagyok benne, hogy az érett, valóban felnőttként viselkedő és gondolkodó olvasók szerint, itt bizony a csöppnyi agya Önnek van, hiszen mint kitűnt, a legalapvetőbb, ma már minden középikolában kötelező tananyagként oktatott társadalmi ismeretekkel sincs tisztában.

Fiatalember - bele sem merek gondoloni, hogy fiatal hölgyről van szó - nem ártana mélységesen elszégyellnie magát és sürgősen bocsánatot kérni a többi hozzászólótól! 

anon

#29 Re: Re:

2014-10-09 17:38

#27: - Re:  

Óóó ez az, flame war!

Erősen kétlem, hogy a gördeszka pályára szükséges egypár millió forint rögtön adóemelést vonna maga után. Főleg, hogy nem ország szerte több pályáról van szó, hanem egy pályáról Tatabánya területén, vagyis a helyi önkormányzat az illetékes az ügyben.

Természetesen fennáll annak a lehetősége, hogy máshonnan vonnak el pénzt, de nem hiszem, hogy ez létfontosságú szolgáltatásokat érintene, hiszen minden kiadást elbírálnak az önkormányzatnál, és ha úgy látják, hogy a gördeszka pálya fontosabb, mint egy más adott projekt akkor valószínűleg tényleg egy még ennél is "haszontalanabb" dologról van szó. Persze, ha ön úgy gondolja, hogy emiatt rögtön elvonnak minden pénzt az oktatásból, vagy az egészségügyből, akkor csak gratulálni tudok.

anon

#30 Re:

2014-10-09 17:43

#24: -  

 Azért is tehetnének, hogy ne trollkodják szét a pályázatokat unatkozó vénasszonyok.

anon

#31 Re: Re:

2014-10-09 17:48

#25: - Re:  

 Nem emlékszem, hogy olyasmit említettem volna, hogy a kisgyermek egészsége hátrébb való lenne. Természetesen nyugodtan bemásolhatja ide azt a mondatot amiből Ön ezt leszűrte, kíváncsian várom. Ha pedig megbukott negyedik osztályban szövegértésből, akkor ne szóljon hozzá ilyen fórumokhoz.

Végül, de nem utolsó sorban Önnek is külön gratulálok a messzemenő következtetésihez.


Vendég

#32

2014-11-30 17:00

Na menjetek már a picsába, a nyomorult skateparkotokkal. Kurvára kezd ám unalmas lenni, hogy minden 5. petíció másról sem szól, csak arról, hogy pár Vans cipős csetlő-botló hülye gyerek akik gurulni akarnak azon a nyomorult préselt falemezükön, és nincsen nekik pályájuk. 

Azért mert van 3-4 BMX-es/gördeszkás ropigyerek, egy adott településen, attól még nem lesz Alsóbivalybasznádon és Tiszafaszombaszomrátóton pár millióból egy skate park.  Jó hogy nem hisztiztek ki minden bokorba egy gördeszkapályát. Fejezzétek be! Vegyetek egy telket aztán dobjátok össze a lóvét, arra a pályára. Nem az önkormányzatot basztatni ilyenekkel. Nekik a támogatást nem ilyenre kell fordítani, hanem út karbantartás, járdaépítés, iskola/óvoda felújítás.