Új Skate park Tatabányán!

Vendég

/ #28 Re:

2014-10-09 10:42

#22: anon -  Én csak annyit kérek öntől, hogy nyissa ki kicsit a szemét, vegye ki a műfogsorát és mossa ki ön is a száját és akkor talán egy nap majd észreveszi, hogy a világ nem csak ön körül forog, hanem vannak más eberek is a világon. (akiket talán nem csak a koruk miatt lehet tisztelni) A szüleimet pedig meg se próbálja a szájára venni még egyszer, mert százszor jobb emberek, mint maga vagy az egész elbaszott rokonsága együttvéve, és annyit tettek le a társadalom asztalára, amennyit te elképzelni sem tudsz, és itt nem csak a pénzre gondolok, hanem egyéb értékekre is amit te nyilvánvalóan nem tudsz felfogni a csöppnyi agyaddal. Faszfej.

A "kedves" szüleit tényleg nem szükséges senkinek a szájára venni, ezzel már önmaga tiporta a becsületüket a sárba! 

A letett értékeket magára nézve és a tájékozottságára, egyszerűségére, erősen kétlem. Így beszélni egy idős(?) hölggyel - a mama szerintem édesanya lehet és nem azonos a nagymamával -  alább helyezi az embert a legutolsó kocsmatölteléknél is. 

Csak abban reménykedem, hogy a szülei is olvassák és még időben helyre teszik, mielőtt a társadalom szemetje lesz. 

Véleményem szerint és biztos vagyok benne, hogy az érett, valóban felnőttként viselkedő és gondolkodó olvasók szerint, itt bizony a csöppnyi agya Önnek van, hiszen mint kitűnt, a legalapvetőbb, ma már minden középikolában kötelező tananyagként oktatott társadalmi ismeretekkel sincs tisztában.

Fiatalember - bele sem merek gondoloni, hogy fiatal hölgyről van szó - nem ártana mélységesen elszégyellnie magát és sürgősen bocsánatot kérni a többi hozzászólótól!