Kérjük vissza az Újságíróklubot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Kérjük vissza az Újságiróklubot.kellemes délutánt ☁ ✿.• ‿ •. ✿☁Zsóka
Re: Bolgár Ildikó
#11: Bolgárildi - Bolgár Ildikó
Természetesen megosztottam! Kérni sem kellett rá. Remélem hasonló gondolkodású ismerőseim is veszik a lapot! Bízom bennük!
sajnos az atv pont leszarja a nézőket. telefonon elérni őket nem lehet, e-mailekre nem válaszolnak. ez a nézők teljes leszarása. de ez volt a megállapodása a vezérrel: megszüntetni az újságíróklubot és a tétet, és ők megtették. összesen ez a két nézhető műsor volt. + fridi. kiváncsi vagyok, ő is repült-e? ami engem és kis családomat illeti, már nem nézzük. remélem, egyre többen rájönnek, hogy az atv NEM ellenzéki tévé, sztárriporternőjüknek pedig kötelező minden este 30 percet csevegni gulyásgergelyekkel és klónjaival. hát kösz, nem kérem.
Úgy tudom fridi repült, méghozzá egészen Amerikáig, hosszabb időre.
zefi
minden hétfőn ott ültem a tv előtt, és vártam az újságíró klubot! soha nem hagytam ki, egyetlen egy adást, sem! ha valamiért, este nem tudtam oda ülni, vagy mert nem voltam otthon beállítottam a felvételt, és másnap meg néztem! alig nézek filmet, csupán csak híradót, és az egyenes beszédet és az újságíró klubot, és természet filmet, nézek! szeretném szeptembertől ezt is adásba látni! ha másért nem azért, hogy nekem örömet okozzanak vele! köszönöm!
Ez a "helyzetkép" segíti az eligazodásban az elbutított embereket, reményt ad a reménytelenségben, gondolkodásra ösztönzi a már mindent feladottakat.
Az ujságírók véleményére szükség van, mint az éhezőknek egy falat kenyérre. Az ATV nem teheti meg, hogy nézőközönségét megfossza jogos igényétől.
Az Újságíró Klub megszűntetése mögött nem kell valami bonyolult dolgot sejteni!
Gondoljuk meg:
1. Kinek a kezében van az ATV?
2. Milyen "történelmi egyház" a Hit Gyülekezete?
Ezek után a megfejtés:
Orbán kiegyezett Németh Sándorral, aminek az ára a műsor megszüntetése volt.
Következtetés:
A petíció nem járhat eredménnyel.
Előre is köszönöm!
Nagy szükség van az ilyen jellegű tájékoztatásra jelenleg is. Hiányzik az Újságíróklub ! Kérjük vissza!
Ez az én tiltakozásom!
Megszűnte óta gyakorlatilag megszűnt az ATV függőségem!, szinte nem is kapcsolok rájuk
This comment has been removed by the person who wrote it.
....nem mondhatom, hogy szeretem, de Ők; nem szerbuszoznak, henem szervuszt hallunk, nem suksükölnek, szép tagolt beszédet és tartalmat hallunk. Hiányoznak a művelt emberek. Ezért nem visszakérni kellene, hanem megszüntetni nem lett volna szabad. Ezt nem értem! ( a fenti összeesküvés elmélet ellenére sem)
| This discussion has been closed. |