ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN


Vendég

#126

2014-07-01 08:07

Azt sem szabadna elfelejteni hogy 2004-től folyamatosan megvezették az ÁLOMpolgárokat...nemzetáruló politikusaink...gondolok arra hogy/a youtube-on felelhető ...kb..30-40...nyilatkozat...a kolaboráns média közremüködésével/amikor ...EJURÓ LESZ MAGYARORSZÁGON...LEGKÉSŐBB....2009-BEN????..((VAGY DÜBÖRÖG A GAZDASÁG))....vagy...meghamisították a gazdasági adatokat....KIK IS.::gyurcsány,veres...stb...((((ÉS EKÖZBEN MIT CSINÁLT A FIDESZ???))))ezek durván felelősök.....ÉS MOST ÉLNEK MINT MARCI HEVESEN???......AZ ÉN HÁZAMAT,ÉLETEMET MEG VISZI A BANK,MEG A NAV??.....EZEKET RÖGTÖNÍTÉLŐ HADI TÖVÉNYSZÉK ELÉ ÁLLÍTANÁM...MERT EZEK .....GYILKOSOK
Stu

#127 Tisztekt kommentelő

2014-07-01 11:44

#13: -

Ez ebben a formában nem igaz! Én annó nem kaphattam forint hitelt, mivel annak a törlesztője már meghalatta volna az általam elképzelt határt, így hagytam magam meggyözni s CHF alapon vettem fel. Tény hogy nem volt pisztoly, de bank igencsak jó fényben tüntette fel ezt a fajta konstrukciót. Persze az én hibám, hogy mertem hinni az un. "szakembereknek" mindezt 2008. aug-ában. Furcsa módon azt elfelejtették közölni, hogy küszöbön van egy akkora crach hogy beleöszülök. Senki ne mondja nekem, hogy nem tudták, hogy egy hónap mulva bedől a világgazdaság.. No itt van a kutya elásva..


Vendég

#128 Re: Tisztekt kommentelő

2014-07-01 20:31


Vendég

#129 Re: Re:

2014-07-01 20:33

#124: Nagy Fehér Cápa - Re:

Ha csak így tudsz kommunikálni, akkor húzzál vissza a kis lyukadba...

Az IQ-dat pedig emeld négyzetre, már ha van mit....

Egy csótánynak több esze van, mint neked.

aladin

#130 Re :

2014-07-02 06:13

#13: -

Kedves hozzászóló! Gondolkodhattam azon, hogy ezt a típusú kölcsönt kérem, vagy mást nem kapok! Látszik, hogy nem érintett a kérdésben!


Vendég

#131

2014-07-03 03:49

Szeretném most én küldeni a végrehajtòt a bankra közjegyzőre ha van isten megtörténik!!!!

Vendég

#132

2014-07-03 04:49

Bankokat fel kell számolni ! takarodjanak !
babtist

#133 Re:

2014-07-03 08:24

#1: -

mindenképp és egyértelműen a rejtett uzsora felmerült és egyébként be is bizonyosodott. tudomásom szerint a magyar törvények tiltják az uzsora alkalmazását. külön vizsgálatot és szankciót a bankok ellen, illetve az ehez kapcsolódó törvények átvizsgálását, hogyan alkalmazhatták ezt ill. kik a felelősek ez ügyben. (pár éve amerikában ugyan ezzel a hozzá állással adtak jelentős hiteleket a hárlem élő állampolgároknak, tudva lévő hogy egy perc munkaviszonyuk sem volt, kvázi a bank tudta hogy soha nem tudja törleszteni az erejéhez mérten felvett összeget az illető. magyarországon ugyan ezt csinálták mintegy láncreakcio és reakcioként. miez ha nem manipulativ-spekuláns , minden képp az emberi jogokat sárbatipro (legalább az embertiméltosághoz való jog) manifesztum. Nem állnék meg ott ahova eljutottunk, teljes a világot áthálozó banki érdekek teljes átvilágitását kellene kezdeményezni. Adósrabszolgaság és a legujjabkori pénzholokaust újra létrehozásáért és kialakitásáért.

evimeri

#134

2014-07-03 11:01

Évek óta mást sem hallok csak, hogy aki deviza alapú hitelt vett fel, milyen hülye volt és miért nem volt óvatosabb. Erre csak annyit mondanék, ha elmegyek az orvoshoz, mert valami bajom van és az orvos felállítja a diagnózist vele sem kezdek el vitázni, hogy nem az a bajom. Elvégre ő a szakember és bízom benne, hogy jó diagnózist állított fel. Akik deviza alapú hitelt vettek fel, gondolom ugyanúgy nem értettek a pénzügyekhez mint én - legalábbis a többség. És megbízott a bankokban, a szakemberekben, hogy nem lesz nagy ingadozás a törlesztő részletekben. Nekünk kb. 10 ezer ft ingadozásról beszéltek. Mára a 100 ezer ft-os törlesztő részletből 220 ezer lett. Ha ez nem uzsora kamat, akkor mi.

Vendég

#135

2014-07-03 11:02

osztom !!!!
evimeri

#136 Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-07-03 11:19

#42: - Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

A szerződésben egy szó sincs arról, hogy a chf akkár 120%-al is megugrik. Egyébként mi is forint hitelt akartunk felvenni, de a bankban kimondottan lebeszéltek róla és mivel nem vagyunk pénzügyi szakemberek, hittünk nekik. Mint ahogyan az orvosnak sem mondanám, hogy rossz diagnózist állított fel. Elvégre ő a szakember, kinek higgyünk ha nem nekik. Ez szándékos átverés volt és kész. Senki sem azt kéri, hogy az adófizetők pénzéből kárpótoljanak bennünket. Mindenki szeretné visszafizetni a felvett kölcsönét, de ésszerú keretek között. Ennyi.

 

evimeri

#137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-07-03 13:36

#94: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

Szerintem teljesen felesleges egymás torkának esni. Mi is deviza alapú hitelt vettünk fel és egy szóval sem állítom, hogy nem hibáztunk. Igen annyiban hibásak vagyunk, hogy bíztunk olyan emberekben és intézményekben amelyekben nem kellett volna. De ha az ember először vág bele ilyenbe tapasztalat nélkül, sajnos elkövet ilyen hibát. De nem hiszem, hogy ezért az egész életével fizetnie kell. Mi albérletből akartunk szabadulni egy saját kis lakásba. Őrültünk mint majom a farkának, hogy minimális önerővel tudunk venni egy kis házat. A szülők anyagi segítséget nem tudtak adni csak annyit, hogy megengedték az ő lakás is bekerüljön fedezetként. A bankban a forint hitelről direkt lebeszéltek. Amikor rákérdeztem, hogy mennyiben változhat a törlesztőrészlet az árfolyam változás miatt, megnyugtattak maximum tízezer ft. Mivel a pénzügyekben nem voltunk jártasak és úgy gondoltuk egy banki szakember csak ért hozzá - fel sem merült bennünk, hogy átvernek bennünket - bele mentünk. Nos a százezer forintos törlesztőrészlet ma kétszázhúszezer lenne, ha nem léptünk volna be az árfolyamgátba - ami szintén nem oldja meg a problémát, de nem volt más választásunk. Gondoljon bele abba, hogy a kettőnk fizetése elmegy a törlesztőrészletre és a rezsire. A megélhetésről már nem is beszélve: élelem, tisztasági szerek, gyógyszerek - a férjem is és én is rendszeresen szedünk gyógyszert -, néha egy-két ruhára is szükség van, vagy ha a háztartásban valami elromlik pótolni kell. És erre már egy fillér sincs. Az évek alatt teljesen eladósodtunk, mert enni kell. És mi még azt sem tehettük meg, hogy nem fizetjük a részleteket és max. bukjuk az addig befizetett összeget, mert mindíg felettünk lebeg az, hogy az anyósomék is hajléktalanok lehetnek. Szóval azért mert naívak voltunk, most az egész életünkkel fizetnünk kell és a bűnősök, akik szándékosan vertek át embereket, röhögnek a markukban. Nem egymást kellene szapulni és hibáztatni, mindenkinek van baja elég, hanem megértéssel és összefogással lenni egymás iránt. Ma nekem, holnap neked. Senki sem azt kéri, hogy az adófizetők pénzéből kárpótoljanak bennünket - mint ahogyan az állam kifizette az önkormányzatok adósságát, amiből vajon mennyi ment saját zsebbe. Csak azt szeretnénk, hogy a bankokat vonják felelősségre az átverésért és azt az összeget amivel megkárosítottak adják vissza. Sajnos az a helyzet, hogy az országban csak széthúzás van,  ezért tartunk ott ahol vagyunk. Az emberek úgy vannak vele ha megdöglött az én lovam, dögöljen meg a tied is. Ez hova vezet?


Vendég

#138

2014-07-03 18:00

Oké!
LION

#139

2014-07-06 11:06

ÚGY LÁTOM ÉBREDNEK AZ EMBEREK OLYAN EZ MINT GYOMORRONTÁS UTÁN A HÁNYÁS!KÖRÜL BELÜL ÍGY ÉRZEM ÉN IS A BANKÁROK ÉS BANKOK ESETÉBEN!!!
joló

#140 hiszti...:D

2014-07-30 10:20

Akkor mekkora hiszti lett volna, ha a bank mindenkinek azt mondja, hogy nem érdekelsz, nem kapsz kölcsönt, mert a végén még nem fogod tudni visszafizetni :D
Amikor kölcsön kellett, akkor persze egyik sem mondta, hogy az a szemét bank csak a zsebét tömi, és hogy vesszen az összes bank :D