Forgalomtechnikai beavatkozás a 31.sz főút péceli elágazásnál

Tisztelt Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!

A maglódi és péceli szemelyautóval közlekedő lakosság  valamint a 31.sz főúton rendszeresen közlekedők képviseletében az alábbiakban kérem a fogalomtechnikai beavatkozásukat  mellyel jelentősen megváltozna a közlekedési balesetek elkerülésének előfordulása;

A 31.sz főút péceli elágazásnál kialakitott kereszteződés jelentősen balesetveszélyes. Az M0-s autóútra való csatlakozás elsődlegesen a 31.sz főútról történik Maglódról, ezzel jelentősen terhelve az amúgy is nagy forgalmú főutat. Pécel és Maglód között nincs kialakitott tömegközlekedesi lehetőség, így a munkábajárók kénytelenek személyautóval közlekedni, mely tovább növeli a terheltséget. A maglódi Auchan áruház Pécelről is ezen a főúton érhető el.

Pécel felől a főútra való csatlakozás valamint a főútról Pécel felé kiemelkedően balesetveszélyes, sok esetben beláthatatlan.

Sajnos  a főút közlekedésében  részvevők sem segítik elő a fel és lehajtást.

Kérjük a Tisztelt Bizottságot, hogy a fent említett elágazás vizsgálják felül, valamit tegyenek forgalomtechnikai intézkedéseket a balesetveszély megelőzése érdekében forgalomirányitó berendezés vagy körforgalom kialakításával.

Kérem, hogy petíciónkkal kapcsolatos intézkedésekeikről legyenek szívesek tájékoztatni.

Köszönettel,

Dócs László.

Az aláírással engedélyezem Dócs László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.