Forgalomtechnikai beavatkozás a 31.sz főút péceli elágazásnál

Tisztelt Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság!

A maglódi és péceli szemelyautóval közlekedő lakosság  valamint a 31.sz főúton rendszeresen közlekedők képviseletében az alábbiakban kérem a fogalomtechnikai beavatkozásukat  mellyel jelentősen megváltozna a közlekedési balesetek elkerülésének előfordulása;

A 31.sz főút péceli elágazásnál kialakitott kereszteződés jelentősen balesetveszélyes. Az M0-s autóútra való csatlakozás elsődlegesen a 31.sz főútról történik Maglódról, ezzel jelentősen terhelve az amúgy is nagy forgalmú főutat. Pécel és Maglód között nincs kialakitott tömegközlekedesi lehetőség, így a munkábajárók kénytelenek személyautóval közlekedni, mely tovább növeli a terheltséget. A maglódi Auchan áruház Pécelről is ezen a főúton érhető el.

Pécel felől a főútra való csatlakozás valamint a főútról Pécel felé kiemelkedően balesetveszélyes, sok esetben beláthatatlan.

Sajnos  a főút közlekedésében  részvevők sem segítik elő a fel és lehajtást.

Kérjük a Tisztelt Bizottságot, hogy a fent említett elágazás vizsgálják felül, valamit tegyenek forgalomtechnikai intézkedéseket a balesetveszély megelőzése érdekében forgalomirányitó berendezés vagy körforgalom kialakításával.

Kérem, hogy petíciónkkal kapcsolatos intézkedésekeikről legyenek szívesek tájékoztatni.

Köszönettel,

Dócs László.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dócs László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...