Firneisz Mártonkáért II.

“Kedves Mindenki!

Aláírásgyűjtésbe kezdtünk, hogy Firneisz Mártonka visszakerüljön az Édesanyjához.

Mártonkát – érthetetlen okokból – a bíróság az édesapának ítélte.

Az alábbi videóban hallani, hogy a kisfiú zokogva könyörög, hogy hadd maradjon az Édesanyjával.

“Üssél engem csak hadd legyek nála” –  mondja az apjának Marci.

Kérünk Mindenkit, hogy az aláírásával támogassa petíciónkat, melynek célja, hogy magasabb szintre vigyük az ügyet, és Marci visszakerüljön Édesanyjához.

Nagyon köszönjük! “

1. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=946333845705182&id=100009857256918

A fenti petíciót, amit kisfiamért indítottak, amit már 18.708-an aláírtak, amit hálásan köszönünk 2019.12.17. napján ismeretlen okból töröltek.

Ezért újra indítjuk a petíciót.

Sarolta Süveges December 3., 11:26

KILÉPÉS A BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATBÓL 💔👩‍👦

Kisfiam édesapjával évfolyamtársak voltunk a jogi egyetemen.

A kapcsolatunk 2007. nagypénteken kezdődött a Budai Központi Kerületi Bíróság előtt, amikor újra találkoztunk. Ő is és én is éppen ott intéztünk ügyet…. más valakiét…

Fél év után, szent este megkérte a kezem. Én igent mondtam.
Innentől kezdve a viselkedése megváltozott velem szemben és elkezdődött a bántalmazás, terrorizálás.

8 hónap után végérvényesen kiszálltam és lezártam a kapcsolatunkat.

Igen ám, de ezt követően kiderült, hogy már nem vagyok egyedül. Ketten vagyunk. Én és kisfiam a hasamban.

Így a bántalmazása tovább tudott folytatódni, gyermekünkön keresztül, akit később szintén ugyanúgy bántalmazott, ahogyan engem…

A terrorja 12. éve tart és ehhez a hatóságok partnerek.

Ahogyan engem, sajnos kisfiunkat is ugyanúgy bántalmazta, de őt nem engedték, hogy nemet mondjon a bántalmazásra, mert ő gyermek, majd a Fővárosi Törvényszék eldönti, hogy neki mi a jó, mi az ő mindenek feletti érdeke.

A bántalmazás eredményeképpen 2019.03.01. napján kiszolgáltatták a bántalmazójának és erőszakkal arra kényszerítik, hogy éljen vele és korrupciós bűncselekményekért a Fővárosi Ítélőtábla által jogerősen 5 év letöltendő szabadságvesztésre elítélt élettársával, akit 10 évig jogi foglalkozásának gyakorlásától és a közügyektől is eltíltottak, aki kijőve a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézetből jelenleg reintegrációs őrizetben van, akinek gyermekét ezért nem nevelhetik és aki ellen további fél milliárd forint károkozásért további büntetőeljárás van folyamatban a Fővárosi Törvényszéken, következő tárgyalása 2020.01.22. napján lesz, akinek védőügyvédje és már vagyona kisfiam apjáé.

A Fővárosi Törvényszék álláspontja szerint ez így jól van.

Kisfiam ügyében pedig a következő tárgyalás 2020.02.24. napján lesz…

Megbüntették gyermekemet és engem, amiért nemet mertünk mondani a bántalmazásra és kiálltunk önmagunkért.
MEDDIG BÜNTETNEK MÉG MINKET?

Az aláírással engedélyezem Süveges Sarolta, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.