Zárják ki a Fideszt a Néppártból !

Tisztelt Néppárti Frakció!

Szeretnénk kifejezni értetlenségünket és aggalmunkat amiatt, hogy a Fidesz és annak vezetője az Európai Unió politikájában mind nagyobb befolyásra tesz szert.

Azt kérjük, hogy még az Európai Uniós választások előtt az Európa Parlament Néppárti frakciója zárja ki a FIDESZT soraiból.

Mindezt annak a tudatában tesszük, hogy Magyarország immár nem tekinthető demokratikus országnak, hiszen a demokratikus intézményrendszert, többek között

 - a szabad sajtót,
 - az önálló és független igazságszolgáltatás rendszerét,
 - az önálló és független végrehajtó intézményrendszert,

a fékek és ellensúlyok rendszerét Orbán Viktor és pártja Magyarországon leépítette lebontotta és most már erőszakot alkalmaz felelős magyar polgárok, országgyűlési képviselők ellen.

A legutóbbi 2018-as választás a

 - szabad sajtó hiánya miatt,
 - valamint amiatt, hogy EU és magyar adófizetők pénzét a kormánypárt saját           kampánycéljára használta fel pártja népszerűsítésére,
 - és amiatt, mivel a kormánypárt uszított és a befolyásával visszaélve néptömegek     ellen heccelt és rémhíreket terjesztett, (javasoljuk ezen események részletes   kivizsgálását)

nem tekinthető szabad, demokratikus választásnak.

A magyar állampolgárok jelentős, a FIDESZ által kirekesztett több milliós tömege dermedten figyeli az eseményeket.

FIDESZ és annak vezetője a demokratikus intézményrendszert lebontotta, a demokratikusság egyik fő kritériumának tekintett hatalomváltást ezáltal szinte ellehetetlenítette.

Nem értjük, hogy mit keres a FIDESZ az önök soraiban, hiszen, a FIDESZ nem is demokratikus párt, hanem Orbán Viktor egyszemélyes vállalkozása.

Önök azt nyilatkozták korábban, hogy tudnak a Fideszre hatni, sokat elérnek Orbán „szabályozásával” kapcsolatban. Nem tudjuk, hogy önök mit értek el. Örüljünk, hogy nem lövet a tömegbe? A fegyvereket már megvásárolta és az alkotmány úgy változtatta meg, hogy ma már minden különösebb indok nélkül bárki megfigyelhető és zaklatható.

A párton belül és kívül diktatórikus rendszerekre jellemző megfélemlítés légkörét hozta létre:

 - Az Európai Ügyészség szerint is köztörvényes bűncselekmények történtek a     családja meggazdagodása érdekében.
 - Magáncélra ellopja mind a magyar, mind az Európia Unió polgárainak adóját.
 - A gyűlöletkeltést és kirekesztést magyar állampolgárok megosztására, azok   kirekesztésére (aki az állampárt ellenfele, az ellenség) a harag és frusztráció   szintjének emelésére használja a nyugodt légkör és megbékés megteremtése   helyett.
 - A legfontosabb államhatalmi szervek (főügyészség, adóhatóság,   belügyminisztérium) vezetőivé kebelbarátait teszi,
 - Az uszítás módszerét népcsoportok elleni heccelésre használja (muszlim és zsidó   honfitársaink ellen heccel)
 - Megszüntette a sajtószabadságot.
 - A kereszténységet képmutatóan az emberek megosztására használja.

A FIDESZ és kormányzati diktatúrája megcsúfolja az Európai Unió fontos alapértékeit: a szolidaritást és szabadságot, jogegyenlőséget.

Sajnos ez a folyamat nem egyik napról a másikra történt. Tudjuk, hogy a magyar állampolgárokat, azok pártformációit súlyos felelősség terheli a helyzet kialakulásában, de azt gondoljuk, hogy ugyanez a felelősség az Európai Unió intézményeire is vonatkozik.

Szeretnénk egy olyan szövetséget létrehozni, ami Magyarország demokratizálását elindítja. Ehhez Önökre és az Önök segítségére is szükségünk van.

Felelős állampolgárként kérjük, hogy a FIDESZ-t a fenti érvekre hivatkozva zárják ki maguk közül.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szabó János petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...