Feltétel nélküli alap jövedelem bevezetése.

Szeretne ön a megélhetéshez szükséges, feltéttel nélküli alap jövedelem alanyi jógón  Kedves Honfi társaim! Ugy gondolom az országba  és a villág nagy pénz próblémáit megoldja. A villágban a szenvedést , nyomórúságot megoldaná a feltétel nélküli alap jövedelem. Gondoskodni minden egyes honfi társunkról a megélhetéshez szükséges alapjövedelem bevezetése a országunk pénzügyi próblémáit. Szekemberek szerint megoldható Magyarországon. Ehhez kérrem az allàirás gyüjtést. Oldjuk meg magyarország valódi próblémàit. Legyünk gondoskodóak a népünkel, családunkkal. Nem kell tovább büntetnünk egymást. Gondoskodó pénzügyi àllam feladaatok. Gondoskodó.gazdaság. Az ország vivmányai valóban a népet szolgálja! A munka: vezesük be a feltétel nélküli alap jövedelmet, és dolgozunk azon hogy ez minél több legyen. Minél nagyobb legyen a boldogság Magyarországon. Mindenkinek kijár a szép élet. Nem kell biztonsagi szociális hálló. Legyen vége a megaláztatásnak. Minden életforma erkölcsi kereteken belül tiszteletre méltó kell hogy legyen. Nem a munkát kell szolgálnunk hanem, a  szép életünket. Dolgozon az állam a népének a legszebb életéért. Csak meg kell szavaznunk, a szakértök majd mindent kidolgoznak! SZAVSZUNK A FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAP JÖVEDELEMÉRT. Ne egy államfő vagy párt modja meg, hogy mi kell nekünk.a népnek.Van egy peticíóm ala irnád? Aról szol hogy mindenkinek legyen alap jövedelme magyarorszsgon, rezsire meg kajára. Ez minden anyagi próblémát megold. Ne egy államfő vagy  egy párt mondja meg , hogy mi kell nekúnk. Tegyük meg mi magunk amit szeretnènk. Szavazuk meg magunknak a jót. Aki nem akkar ebben részt venni az dolgozhat ha ő ezt szereti. Neki akkor több jár. Minden igszságos legyen. Kérem szavazatukkal támogasák Magysrország törödő gondoskódó jóléti jövöjét!

Az aláírással felhatalmazom László Gyaraki petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.