Feltétel nélküli alap jövedelem bevezetése.

Szeretne ön a megélhetéshez szükséges, feltéttel nélküli alap jövedelem alanyi jógón  Kedves Honfi társaim! Ugy gondolom az országba  és a villág nagy pénz próblémáit megoldja. A villágban a szenvedést , nyomórúságot megoldaná a feltétel nélküli alap jövedelem. Gondoskodni minden egyes honfi társunkról a megélhetéshez szükséges alapjövedelem bevezetése a országunk pénzügyi próblémáit. Szekemberek szerint megoldható Magyarországon. Ehhez kérrem az allàirás gyüjtést. Oldjuk meg magyarország valódi próblémàit. Legyünk gondoskodóak a népünkel, családunkkal. Nem kell tovább büntetnünk egymást. Gondoskodó pénzügyi àllam feladaatok. Gondoskodó.gazdaság. Az ország vivmányai valóban a népet szolgálja! A munka: vezesük be a feltétel nélküli alap jövedelmet, és dolgozunk azon hogy ez minél több legyen. Minél nagyobb legyen a boldogság Magyarországon. Mindenkinek kijár a szép élet. Nem kell biztonsagi szociális hálló. Legyen vége a megaláztatásnak. Minden életforma erkölcsi kereteken belül tiszteletre méltó kell hogy legyen. Nem a munkát kell szolgálnunk hanem, a  szép életünket. Dolgozon az állam a népének a legszebb életéért. Csak meg kell szavaznunk, a szakértök majd mindent kidolgoznak! SZAVSZUNK A FELTÉTEL NÉLKÜLI ALAP JÖVEDELEMÉRT. Ne egy államfő vagy párt modja meg, hogy mi kell nekünk.a népnek.Van egy peticíóm ala irnád? Aról szol hogy mindenkinek legyen alap jövedelme magyarorszsgon, rezsire meg kajára. Ez minden anyagi próblémát megold. Ne egy államfő vagy  egy párt mondja meg , hogy mi kell nekúnk. Tegyük meg mi magunk amit szeretnènk. Szavazuk meg magunknak a jót. Aki nem akkar ebben részt venni az dolgozhat ha ő ezt szereti. Neki akkor több jár. Minden igszságos legyen. Kérem szavazatukkal támogasák Magysrország törödő gondoskódó jóléti jövöjét!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem László Gyaraki, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook