FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT FELÜLVIZSGÁLATÁÉRT

Felhívás a vidék Magyarországához és a budapestiekhez!

„Liget Budapest Projekt” befejezése a budapestiek döntése értelmében felül kell vizsgálni.Ez a terv tartalmaz jó és rossz elemeket egyaránt. Talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre. Budapest. Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa.

Kérjük a kormányt, tegyen meg mindent, használjon fel minden törvényes lehetőséget a Liget Budapest Projekt átvizsgálására és tartsa meg azokat az elemeket amelyek, méltóan illeszkednek a Liget 100 éves épületeihez. Ilyen a régi Közlekedési Múzeum visszaépítése, valamint a Városligeti Színház eredeti nagyságában történő rekonstrukciója.

A Néprajzi múzeum, a Magyar Zene Háza és leginkább a Magyar Nemzeti Galléria ne a városligetben, hanem valahol másutt valósulhasson meg! A már elkészült földalatti létesítmények, kapjamak egy födémet és azok tetejét parkosítsák be!

Legyen a Városliget még inkább a kultúra a művészetek, a pihenés gyönyörű központja. Ezt hivatott támogatni ez a felhívás. 

Ez a felhívás az arany középutat mutaja, amely a kormány és az ellenzék közti szakadékot kívánja, ebben a kérdésben betömni.

Kérek mindenkit, magán embereket, civil szervezeteket, egyesületeket segítsen e nemes cél elérésében, osszátok meg minél többen!

 

Nagy Zsolt

Budapest, 2019. 11.01

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Zsolt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook