FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT FELÜLVIZSGÁLATÁÉRT

Felhívás a vidék Magyarországához és a budapestiekhez!

„Liget Budapest Projekt” befejezése a budapestiek döntése értelmében felül kell vizsgálni.Ez a terv tartalmaz jó és rossz elemeket egyaránt. Talán száz évben egyszer van ilyen, hogy a kultúra, a művészetek területén ilyen maradandót hozzon létre. Budapest. Igen, de Budapest nem csak a budapestieké, Budapest az egész országé, így ez mindenki javára és hasznára válik, mert Budapest a Nemzet Fővárosa.

Kérjük a kormányt, tegyen meg mindent, használjon fel minden törvényes lehetőséget a Liget Budapest Projekt átvizsgálására és tartsa meg azokat az elemeket amelyek, méltóan illeszkednek a Liget 100 éves épületeihez. Ilyen a régi Közlekedési Múzeum visszaépítése, valamint a Városligeti Színház eredeti nagyságában történő rekonstrukciója.

A Néprajzi múzeum, a Magyar Zene Háza és leginkább a Magyar Nemzeti Galléria ne a városligetben, hanem valahol másutt valósulhasson meg! A már elkészült földalatti létesítmények, kapjamak egy födémet és azok tetejét parkosítsák be!

Legyen a Városliget még inkább a kultúra a művészetek, a pihenés gyönyörű központja. Ezt hivatott támogatni ez a felhívás.

Ez a felhívás az arany középutat mutaja, amely a kormány és az ellenzék közti szakadékot kívánja, ebben a kérdésben betömni.

Kérek mindenkit, magán embereket, civil szervezeteket, egyesületeket segítsen e nemes cél elérésében, osszátok meg minél többen!

Nagy Zsolt

Budapest, 2019. 11.01

Az aláírással engedélyezem Nagy Zsolt, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.