Fejezzék be Springer Friedrich Horst lejáratását!

Ezt az aláírásgyűjtést azért indítottuk, mert a Kerepesi Önkormányzat méltatlansági és összeférhetetlenségi eljárást kezdeményezett Springer Friedrich Horst független képviselő ellen.

A vád csupa olyan mondvacsinált indok, amit semmilyen módon nem tudnak bizonyítani, sem bíróságtól, sem adóhivataltól hozott papírokkal.

Ennek ellenére azt állítják, hogy adótartozása van, hogy jog nélkül használja a város nevét, stb. Ezeket a vádakat már többször cáfolta a képviselő, mégis, most már harmadik bizottsági/testületi ülést hívták össze azért, hogy őt elmozdítsák.

Ráadásul gyáva módon egy Facebook oldal mögé teszik közzé a vádakat! Olyan vádakat, amelyeknek semmi jogi alapjuk nincs!

Springer Friedrich Horst nem véletlenül lett képviselő. Kerepes elég nagy hányada rá szavazott úgy, hogy ismerték és tudták, kire szavaznak.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Márványi Emese, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook