Esze Tamás Gimnázium szalagavató ünnepségének időpont (2020.10.03) változtatását akarjuk

Az Esze tamás Gimnázium vezetőségét tisztelettel kérjük, hogy az alábbiakat fontolja meg, kérjük ezt a gimnázium 12. osztályos tanulói és családtagjaik nevében, akik aláìrták ezt a Petìciòt.

Tesszük ezt azért, mert az Esze Tamás Gimnázium végzős tanulóinak közös érdeke, hogy a szalagavató ünnepség után a már hagyománnyá vált keringőt és osztálytáncot be tudják mutatni a diáktársaiknak, tanáraiknak, családtagjaiknak, szeretteiknek. Valamint, hogy a gimnáziumi éveik lezárásakánt közösen részt vegyenek a tanáraikkal megrendezésre kerülő szalagavatói vacsorán. 

A gimnázium végzős tanulói várják a választ erre a kialakult helyzetre, akik már a keringői táncpróbákat és az osztálytáncok előkészületeit is elkezdték. 

Méltatlannak tartjuk, hogy a kialakult COVID19 vírus helyzet miatt számunkra nem jár a már megszokott szalagavatói ünnepség. Tisztában vagyunk a kormány által hozott óvintézkedésekkel és ezeknek a kötelező betartásával. 

Az ünnepségen többnyire olyan emberek találkoznak,- a limitált létszám miatt - akik a hétköznapokban is tartják a kapcsolatot egymással. Diákok, tanárok, család, barátok. 

Mindannyian már 9. osztályos korunk óta várjuk, a szalagavató ünnepség és az utána következő közös keringő pillanatát. Többen már a keringőhöz szükséges ruhát is kibérelték/megvették, amire sok energiát és pénzt áldoztak. A keringő esetleges elmaradása esetén félő, hogy a ruha foglaló díját nem is kapnánk vissza. 

Kérjük az Esze Tamás Gimnázium Igazgatóságát, hogy a szalagavató ünnepség dátumát tegye át februári, vagy egyéb későbbi időpontra, amikor már talán látható esély arra, hogy a szalagtűzés után a már hagyományoknak megfelelően tudjuk megtartani a rendezvényt. 

Kérjük hogy dolgozzanak ki tervet arra, hogyan lehet megvalòsìtani az idei 2020/2021-es tanév végzős diákjai számára is a már hagyománnyá vált szalagavatói ünnepséget. 

Nagyon sok végzős diák életében nagy nap lenne, amire már évek óta vágyunk. 

Kérjük, hogy tegyék napirendre ennek kidolgozását és adjanak lehetőséget számunkra is, hogy keringőzhessünk az évfolyamtársainkkal, tanárainkkal, szüleinkkel. Ez a lehetsőg mindenki életében csak egyszer adódó alkalom és nem szeretnénk, ha ez a mi életünkben nem következhetne be. 

Köszönjük azok nevében, akik aláírták a peticiòt, illetve köszönjük a végzős diákoknak, diáktrásainknak, tanáraiknak, családtagjainknak és barátainknak, akik aláìrásukkal támogatták a petìciòt.

Ìrd alá a peticiòt, ha egyet értesz a fent leìrtakkal, és oszd meg, hogy minél többen aláìrják.

Köszönjük a segìtséget!


Esze Tamás Gimnázium végzős diákjai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Esze Tamás Gimnázium végzős diákjai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...