Erdogan nem kívánatos személy Budapesten!

Tisztelt Főpolgármester Úr!

Alulírott budapesti lakosok azzal a kéréssel fordulunk önhöz, hogy Ön Budapest város főpolgármestereként deklarálja, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök nem kívánatos személy Budapesten! Az Erdogan elnök által vezetett Törökország köztudottan nemzetközi jogot sértő módon háborút vív egy másik állam területén. Csak az elmúlt hetekben több száz áldozata volt a szíriai kurdok elleni török fegyveres akcióknak. A török katonák kórházakat bombáznak, szövetségeseik kurd politikusokat végeznek ki. Örök, lemoshatatlan szégyent jelentene Budapest városára, ha szívélyesen fogadnánk a háborús bűnös török elnököt.

Tudjuk, hogy jogilag kétséges, hogy a Főpolgármester Úr kitilthat-e bárkit Budapest városából, erkölcsileg azonban kétségtelen.

Annak nyilvánvalóan semmi akadálya nincs, hogy Budapest főpolgármestere nyilatkozatot tegyen közzé a budapestiek nevében, amelyben kinyilvánítja, hogy a város nem kér a török háborús bűnösből, és nem látja őt szívesen!

stop_erdogan1.jpg

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem budapesti lakos, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...