ELÍTÉLJÜK A MOSDATLAN SZÁJÚ BAYER BALOLDAL ELLENI GYŰLÖLETKELTÉSÉT

Akiről még Navracsics is azt mondta, hogy származása alapján nem lehet beskatulyázni senkit, mert ez a kijelentés megcsúfol minden olyan demokratikus közösségi elvet, amelyben a Fidesz hisz. Mert aki azt mondta,hogy a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre, mert állatok és állatként viselkednek. Aki azt mondta a másképp gondolkodókról, hogy sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben, akitől olyan gonosz hazugságokat olvashattunk, mint hogy a világ ma legveszélyeztetettebb kisebbsége a keresztény fehér ember, eközben a pápa, aki Szent II. János Pállal ellentétben nem nagyszerű és nem csodálatos pápa, hanem, úgy tűnik, küldött és megvett ember, vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről. Sorolhatnánk napestig az ötös számú párttagköyves mocskolódásait!

TILTAKOZUNK, HOGY EGY ILYEN SENKIHÁZI AZ ÁLTALA INDÍTOTT PETÍCIÓVAL OLYAN GYŰLÖLETET KELTSEN A MÁSKÉNT GONDOLKODÓKKAL SZEMBEN, MELYNEK KÖVETKEZMÉNYEI BELÁTHATATLANOK!

Írd alá és kérd meg erre ismerőseidet is.


Adorján blog https://facebook.com/adorjangy Adorján György Magyarország Budapest    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Adorján blog https://facebook.com/adorjangy Adorján György Magyarország Budapest petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...