Élhető település - Ercsi

Ercsi a mi otthonunk!

Képviselőként a lakosság jelentős többségének véleményét képviseltem szavazatommal a belváros felújítása kapcsán a május 30-i testületi ülésen a forgalmi renddel kapcsolatos napirendi pontnál.

A 2022-ben odaítélt "Élhető település" pályázat kapcsán a döntéshozók annak reményében ítélték oda a támogatási forrást, hogy azzal az ercsi lakosság életminőségét javítják, komfortját növelik. 

A május 30-i testületi ülésen a 9 fős testületből 5 képviselő szavazatával fogadta el a képviselő-testület a Szent István utca művelődési ház és Tűzoltótorony közötti szakaszának egyirányúsítására vonatkozó forgalmi rendet. Ennek következtében jelentősen megnövekedne az autósforgalom a Mázsaház, Bem és Damjanich utcákban. A buszok a Mázsaház utcában közlekednének és a megállók is messzebb kerülnének a jelenleginél. A szakemberek véleménye szerint a Mázsaház utca nem alkalmas buszforgalomra.

A Tótlik városrészből a gyalogosok és autósok is nehezebben jutnának el a belvárosba. A Tótlikból a gyerekek a Bem utcán keresztül mennek az iskolába, ahol járda sincs, s az autós forgalom is megnövekedne.

A lakosság a képviselő-testület május 30-i döntése ellen nagyon sokan tiltakoznak.

Képviselőként petíciót kívánok benyújtani a Polgármester Úr részére a következőkkel:

A képviselő-testületet hívja össze, s az vonja vissza a belváros forgalmi rendjének megváltoztatásáról hozott döntését és tárgyalja újra az erről szóló napirendet, s vegye figyelembe a lakosság többségének véleményét:

A forgalmi rend megváltoztatása nélkül történjen meg a belváros felújítása biztonságosabbá téve a Tűzoltótorony előtti útszakaszt, s a gyalogosforgalmat!

Ha egyetért a petícióban megfogalmazottakkal, kérem, támogassa aláírásával!

 

Gólics Ildikó

alpolgármester

 


Gólics Ildikó, Ercsi Város Önkormányzat - alpolgármester    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Gólics Ildikó, Ercsi Város Önkormányzat - alpolgármester láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...