Elegendő és biztonságos védőfelszerelést az egészségügyi alkalmazottaknak!

Kérjük Magyarország Kormányát, hogy haladéktalanul biztosítson az egészségügy dolgozóinak megfelelő mennyiségű és minőségű védőfelszerelést a koronavírus elleni harchoz, álljon rendelkezésre elegendő mennyiségű szájmaszk, mert anélkül idős orvosaink közvetlen életveszélyben vannak. Továbbá a költségvetésben propagandára elkülönített 150 milliárd forintból mihamarabb csoportosítson át 24 milliárd forintot a kórházak támogatására, annak ellenére, hogy erre az összegre korábban nemet mondott. Nem lehet fontosabb cél most az egészségügy megerősítésénél. Köszönjük!

Az aláírással engedélyezem Buzás Edina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.