Ebből élek

A Bulinegyed Magyarország közös sikere, egyik fontos ismertetőjegyünk a világban. Sokan ezért jönnek hazánkba, majd utána sok-sok pénzt költenek el Budapest egyéb látnivalóinak megnézésére, kulináris élvezetekre, szálláshelyekre, vásárlásokra. Minden ezer jó turista között van persze egy-két hülye. Azért tartjuk fenn a magyar államot adófizetői pénzünkből, hogy ezt a kisebbséget vegye ki a kulturált, tisztességes tömegből. Adót pedig azért tudok fizetni, mert a Bulinegyed működése teremtett számomra munkát. Én, és sok ezer más honfitársam a Bulinegyedből vagy annak gazdasági hatásaiból él. Ebből keresünk, ebből adózunk.

Mi ebből, azaz a Bulinegyedből élünk!

Írd alá ezt a petíciót Te is, aláírom én is annak érdekében, hogy a Bulinegyed tisztességes munkahelyeit soha többet ne fenyegesse senki éjszakai zárással, azaz a Bulinegyed bezárásával. Akkor nem maradna a helyén semmi, csak a kosz, a bűz, a sötétség - egy nemzetgazdaságilag értékes, élő-működő városrész helyett.

Közös Erzsébetvárosért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Közös Erzsébetvárosért Egyesület petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.

Ezt az információt nem fogjuk interneten közzétenni.