Devizahiteles kárpótlási törvényt követelünk!

7 év tényfeltárás után semmi szükség a magyarázkodásra. A tényfeltáró anyagot eljuttattam a legfőbb ügyészségre, és a szakminisztériumokba is. Senki nem mondhatja, hogy nincs tudomása az elkövetett bűncselekményekről.

Egymilliónál több okirati bizonyíték elegendő ok a pénzügyi maffia szervezésében elkövetett gazdasági bűncselekmény kárvallottjainak pénzügyi és erkölcsi állami kárpótlására.

Az állam aktív bűnpártoló közreműködése nélkül nem követhették volna el magánjogi kereskedelmi bankok a deviza alapú kölcsönzésnek nevezett, de valójában rabló szerencsejátékként működő fosztogatást.

Azonnali kárpótlási törvényt követelünk!

A petíciót és a teljes bűncselekményt bizonyítékokkal alátámasztva leírom és eljuttatom a magyar devizahitelezés problémáját vizsgáló európai bizottságnak és a Hágai Nemzetközi Törvényszéknek.

 

Járvás Éva

magyar és uniós állampolgár, aki nem kíván többet, mint a hatályos törvények betartását és betartatását.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Éva Járvás petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...