Cseppkő utca egyirányúsítása

A II. kerületi Cseppkő utca egykor csendes és nyugodt szeglete mostanra az élők számára egyre élhetetlenebb lett. Az utóbbi években a megnövekedett forgalom folyamatos dugót okoz, amely szinte mindennapossá vált. Az utca, mely valaha képes volt megfelelni a lakók igényeinek, mára nem tud lépést tartani a rajta áthaladó autók áradatával.

 

A Cseppkő utca széleit parkoló autók szegélyezik, ami megnehezíti a kétirányú közlekedést. Az autósoknak mindennapos kihívást jelent a szűk utcában való manőverezés, míg az ott lakók számára állandó bosszúság forrása. Ráadásul, a navigációs szoftverek gyakran menekülő útként ajánlják fel az utcát, ami még tovább növeli a forgalmat.

 

Ezen a helyzeten változtatni kell. Minden Cseppkő utcai lakó megérdemli a nyugalmat és a békét, amely egykor az utcát jellemezte. Ezért petíciót indítottam, hogy a Cseppkő utca egyirányúvá váljon. Reményeim szerint ezzel csökkenthető lenne a forgalom, visszaállítva az utca régi, békés atmoszféráját, és biztosítva, hogy a lakók újra otthon érezhessék magukat.

 

Itt az ideje visszavennünk a körzetünk feletti irányítást. Számomra Buda jövője a tét!

További információ: https://youtu.be/kRBeSThImQ4

PETICIO.jpg

 


Miklós Péter - Képviselőjelölt    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Miklós Péter - Képviselőjelölt láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...