Családok és családtagok a gyűlölet ellen

Mi, akik ismerjük a befogadás, a megértés és a szeretet szépségét, ismerjük a kölcsönös elismerésen alapuló együttélés értékteremtő lehetőségeit, akik hiszünk a becsület, a tisztesség, az alkotómunka értékében, mi, akik mindezt sokat szenvedett, szeretett szüleinktől megtanultuk, a leghatározottabban tiltakozunk a gyűlölet, a meg nem értés, a kirekesztés, a depotizmus minden formája és megnyilvánulása ellen és arra kérjük mindazokat, akik ezen értékeket vallják, hogy fejezzék ki aláírásukkal egyetértésüket. Különösen fontos, hogy a tömeges egzisztenciális krízisek előttünk álló időszakában is odafigyeljünk egymásra, összefogjunk, szerveződjünk és ne hagyjuk lerombolni az ember és ember közötti kapcsolatokat.

Győri Péter Győri János Győri István Győri Ani Győri Eszter Győri Dávid Győri Márton Soós Nóra Győri Noémi Madaras Gergely Győri (Rothmann) Gabriella Győri Benjamin

Az aláírással felhatalmazom Győri Péter petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.