Cizikee kirúgása

Amióta a ChillPvP fut Cizikee egy csapattag, sajnos, ez egy tény amit el kell fogadni. De persze ezen lehet változtatni, ha a vezetőség rájön, hogy súlyos hiba ekkora hatalmat rábízni, mert visszaél vele.

Az elején még normális ember volt, tudott értelmes mondatokat kreálni, használta az eszét és nem bannolt mindenért, ami rá nézve akár egy kicsit is romboló volt, magyarul tudta, hogy ki mikor poénkodik és ki mikor beszél a szívéből.

Ám amióta megkapta az Admin rangot, eléggé megnőtt az egoja és ebből nem képes visszavenni, egy kicsit sem. Mindenki fölé képzeli magát és van olyan játékos, akit utál /nem kedvel és ezért nem hagyja játszani sem. (képpekel bizonyítva) Jelenleg, az a helyzet, hogy ő sem külömb azoktól az emberektől, akiket bannol. Persze, meg lehet érteni, hogy nem szép dolog "kokszos"-nak hívni, illetve egyéb nem helyén való megnevezéssekkel illetni, de azért neki is tisztelettel kéne beszélni másokkal, illetve  mivel ő egy csapattag, a káromkodást is el kéne hanyagolni, ha már úgy hírdetitek a szervert, hogy "Ez nem MesterMC, itt a káromkodásért mute jár."

Jelenleg az eddig elemezett Admin rendszerint nem helyénvaló szavakat rejt el mondataiban, amivel nem csak a közönséget rombolhatja, de másokat is megsérthet, ezért ha ő azt szeretné, hogy mi változzunk, és ne illessük semmilyen jelzővel, akkor ő sem tegye meg, mivel ugyanannyi tiszteletet érdemlünk mi is, mint ő. Illetve így a végére, ő próbál megváltoztatni 40 embert, de még ő maga sem képes változtatni magán.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Soma. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...