CIVIL ÖSSZEFOGÁS RUDABÁNYA 1/4 HRSZ BELTERÜLETI ERDŐ, AZAZ A MAJÁLIS ERDŐ MEGMENTÉSÉÉRT

Védjük meg az erdőt, hogy megvédhessen minket!

Kérjük, aláírásával támogassa, a Rudabánya 1/4.  hrsz. belterületi erdő, azaz a Majális erdő helyi jelentőségű védett természeti területté, parkerdővé nyilvánítását, valamint a gazdasági célú fakitermelés megakadályozását!

1.   Az indokolatlan mennyiségű fakivágás veszélyezteti a környező utcák, a Rózsavölgy utca, Óvoda utca, Petőfi utca telepi temetőtől a postáig tartó részén, valamint az Ady Endre utca páratlan házszámú oldalán lévő lakóingatlanokat közvetlenül, és magát a telepi temetőt, csökken a terület vízvisszatartó képessége, amely beláthatatlan károkat okozhat.

2.   Követeljük a felelős erdőgazdálkodást, ami nem a gazdasági haszonszerzést helyezi előtérbe, hanem a vadon élő állatok élőhelyének megőrzését, illetve a lakosság és a jövő generációjának jólétét, védelmét a szélsőséges időjárástól és a légszennyezettségtől, mivel ez az erdő a település „tüdeje”.

kiserdő2.jpgkiserdő.jpg

Az aláírással felhatalmazom Csúzda Lajosné petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.