Bűzmentes Nyírbátorért!

Évek óta megkeseríti a Nyírbátorban élők mindennapjait az időszakosan érezhető, jellegzetes, hányingert keltő elviselhetetlen BŰZ!  A szaghatás minimalizálását ill. megszüntetését közös célunk elérni. A lakosságot nem érheti bűzhatás. 

EGYETLEN LAKOS SEM KÖTELES ELTŰRNI, HOGY LAKÓHELYÉN SZAGTERHELÉSNEK LEGYEN KITÉVE, 

mindannyiunk alapvető joga, hogy tiszta levegőt szívhasson, ezért közös civil összefogásra hívjuk az itt élőket.  
 Kedves Városunkban élő: Ugye Ön sem akar bűzben élni?
 
Kérjük, aláírásával támogassa közös törekvésünket a bűz végleges megszüntetése érdekében. A minél erősebb nyomásgyakorlás érdekében kérjük, az aláírása mellett tüntesse fel azt is, hány gyermek vagy 18 éven aluli fiatal lakik Önnel egy háztartásban.
 
Kérjük, a felhívást és a linket ossza meg más helyi csoportokban is, szóljon a szomszédainak, az érintett településen élő rokonainak, ismerőseinek.  
 
"Hogyha az emberek összefognak, elképesztő, hogy mi mindent elérhetnek. És sok mindenre rá tudnak venni másokat is." (Agatha Christie)  
 
Összefogással sikerülhet!

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kerezsi István petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...