Budapesti parkolás díjak ideiglenes eltörlése a korona vírus járvány vészhelyzeti ideje alatt.

Tisztelt budapesti Lakosok!

Kérem szavazzuk meg együttes erővel,hogy Budapest utcáin ideiglenesen felfüggesszèk a kötelező parkolás díjak fizetèsèt ami alapvetően is megterhelő sok Lakosnak,nemhogy a járvány ideje alatt mikor sok Embernek és Családnak a bevételi forrása is megszűnt.

Kérjük a Főváros Polgármesterèt, Karácsony Gergelyt,hogy mint a fővárosiak legfőbb képviselője hozza meg azon döntését mely ideiglenesen felfüggeszti  a parkolási díjak fizetését Budapest összes kerületében.Segitse helyes módon az Önnek bizalmat szavazó budapesti lakosok életét úgy ,ahogyan azt a Miniszterelnök Úr, Orbán Viktor is megtette Magyarország összes lakosàval ebben az életeket veszélyeztető összefogást kívánó helyzetben!

Tisztelettel és köszönettel:

1. Budapest Főváros Lakossága

Az aláírással engedélyezem Stefán Mária, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.