Budapest Miskolci utcai forgalomcsillapítás

https://szabad.ahang.hu/petitions/budapest-miskolci-utcai-forgalomcsillapitas

Üdvözlöm tisztelt Miskolci utcai lakos!

Zuglóiként, Miskolci utcai lakosként szeretnék az egyre növekvő zaj, és gépkocsiforgalom, nem kevésbé a megnövekedett teherautó forgalom ellen tenni valamit.

Ezért írom levelem, mert felvettem kapcsolatot önkormányzati képviselővel, rendőrség képviselőjével, körzeti rendészettel, és sok más szervezettel, akik talán illetékesek lehetnek ebben az ügyben és továbbra is keresem azt a kompetens illetékest, akinek a hatáskörébe tartozik, illetve tudna tanácsot adni, a fent leírt problémánkra.

Zuglóban, Miskolci utcában lakunk több mint húsz éve. Odaköltözésünkkor szuper csendes utca volt a miénk, mindenhol föld utcák, és emlékeim szerint jobbkezes utcák voltak, az átmenő forgalom minimális volt. Tökéletes kertvárosi utca volt.

Szép lassan az akkori vezetés elvette ezeket az előnyöket, főútvonallá alakította, majd jelzőlámpákat telepítettek, és pár évvel ezelőtt harmincas zónákat csináltak majdnem mindenhol, kivéve a Miskolci utcában.

Sajnos az új építkezések miatt sokkal nagyobb lett az átmenő forgalom (ideértve a teherautó forgalmat is), mint azt eredetileg tervezve volt, jelentősen rontva a Miskolci utcában lakók lakhatási minőségét. Mára eljutottunk oda, hogy az utca egyik oldaláról a másikra gondot jelent átjutni, akkora a forgalom, a zaj a por lassan elviselhetetlen lesz, ingatlanok értéke tovább csökken, és semmi előnyét nem érezzük, hogy kertvárosban lakunk.

Miért fontos?

Több levelet irtunk, amelybe forgalomcsillapítási javaslatokat tettünk. Kértük, ezt a Miskolci utcai részt is vonják bele a harmincas zónákba. Javasoltuk, hogy akár a patak parti utcát (Rákos Patak utca) alakítsák át kétszer két sávossá, mivel ott az ingatlanok, nem az úttól öt méterre épültek, környezetkímélési szempontból tökéletes lenne, hogy a nagy átmenő forgalmat elvezesse.
Sajnos csak annyi valósult meg belőle, hogy a Rákospatak utcát a Török Béla óvoda mellet kiépítették, hogy becsatlakozzon a Kacsóh Pongrác útba, ezzel gyakorlatilag lehetővé vált a kétszer két sáv megvalósítása.

Esetlegesen forgalomlassítási 40km/órára való csökkentése, illetve a teherautó forgalom teljes kitiltása az Erzsébet Királyné-Csömöri közötti szakaszról, sajnos sem az út, sem pedig az itt lévő lakóházak nem bírják ezt a terhet.

https://szabad.ahang.hu/petitions/budapest-miskolci-utcai-forgalomcsillapitas

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Tóth László petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...