Budakalászi Kormányablak kialakítása - elő igényfelmérés

Sziasztok / szép napot kívánok mindenkinek,

 

A Budakalászi Városvezetés elé szeretnék benyújtani egy " jegyzőkönyvet", hogy beszéljék át, vitassák meg a képviselőtestülettel, hogy egy helyi Kormányablak kialakítása, milyen költséggel járna, mennyivel terhelné meg a város költségvetését. Kialakítása lehetséges e egyáltalán? Egyéb feltételei megvalósíthatóak e a Városháza épületében? 

 

Budakalász ma már a körülbelül 12 ezer lakosával nagyvárosnak számít, rengeteg hivatalos papírt kell intézni egy ember életében, az ügyfélkapu ma már megkönnyíti az életünket, - részben - , de egy idős, vagy beteg ember, vagy aki nem ért az internethez, az bizony nehezen boldogul el a menűpontok között.

 

A Faluház udvarán havonta megjelenik a Kormánybusz, de sajnos rövid az idősáv, az időjárásnak ki van téve az ember, nem lehet bejelentkezni időre, olyan idősávban jön, amikor a legtöbb ember biztos, hogy dolgozik. Az is felmerült bennem, ha emberhiányra hivatkoznának, akkor legalább egy napon a busz dolgozói egy irodai kialakítás keretében több órán keresztül rendezett körülmények között tudnák e ezt vállalni például... / és akkor az emberek nem lennének kitéve az időjárásnak sem a busznál ácsorogva.

 

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mai digitális világban, mindent online szeretne mindenki intézni, mert úgy kényelmes, de nagyon sokan nem jutnak el Szentendrére ügyet intézni. / akár egy tartós betegség miatt sem /

 

Mint városnak - szerintem - jogos igényünk, hogy kivételesen az állandó egymásra mutogatások helyett, közösen szeretnénk valamit végigvinni, ami tényleg mindenki érdekeit szolgálhatja, és közösen használhatnánk.

 

Ezért kérlek, ha támogatod ezirányú előfelmérésem, akkor egy aláírásoddal támogasd a peticiót. Köszönöm szépen.

 

Az eredményt a budakalászi facebook nagyobb csoportokban mindenképp jelezni fogom, hogy nyomontudjátok követni a Testület válaszát is az igényünkre.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Lovas Krisztina petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...