Biztonságosabb és élhetőbb Százhalombattáért

Tisztelt Vezér Mihály polgármester úr! Tisztelt Városvezetés!

 

A battai lakosok körében a következő problémák merülnek fel városi szinten. Az elmúlt években nem sok változást tapasztalunk városunkban. Leült a városvezetés. A következő kérdésekben várunk mielőbbi intézkedést:

1. Városunk közbiztonsága évek óta a semmivel egyenlő. Régen folyamatos járőrözés volt az utcákon, tereken, mostanra eljutottunk oda, hogy "fura" alakok lepik el a várost és már nappal sem érzi magát senki biztonságba. Kérjük vissza a biztonságunkat!

2. Nincs vásárlási lehetőség. A vasutállomásnál lévő Spar szinte üres. Ķerjük, hogy helyette Aldi vagy Lidl legyen. Ezen áruházak egyike szinte már minden kisközségben van, itt, egy 20 ezres lélekszàmú városban akkor elvárható. Minden második szàzhalombattai Érdre jár át vásárolni. Elvárjuk, hogy a városban is meg tudjuk ezt oldani! LIDLIT VAGY ALDIT kérünk!!!

3. Parkolókat mindenhová!

4. Szakrendelőnk a jelen vezetés mellett minősíthetetlen színvonal alá romlott. Az ügyeletirendszer kritikán aluli. Az ügyeleten dolgozók embertelen módon beszélnek a rászorulókkal. Kérjük vissza a színvonalas betegellátást.

5. Nagyon örülünk a Summerfestnek, meg a Battai napoknak, ( de a közvélemény szerint már unalmasak)de ezeken túl is van élet és egyéb fontosabb teendő is a városban. 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Battai Polgár petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGYFizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...