Biztonság az óvoda/iskola elé Kótajba

Szeptember másodika hétfő reggel 8óra. A helyzet kaotikus. Kótaj településen a közbiztonság egyenlő a nullával főleg az óvoda és iskola közvetlen környéke. Akinek van gyereke akár már nagyobb Ők is tisztába vannak azzal a ténnyel hogy nagyon hosszadalmas és komoly munka egy gyereknek megtanítani, hogy milyen veszélyes az utca. Százszor és egy milliószor elmondjuk nekik, de Ők még nem képesek felmérni hogy gyakorlatilag milyen következményekkel járhat ha véletlenül kiszalad az útra. Sose tudhatjuk mikor vonja el valami annyira a figyelmét, hogy egy pillanat töredéke alatt kirántja a kezünkből a kezét mindezt legrosszabb pillanatban. Ezért nekünk felnőtteknek kell gondoskodni hogy ne legyen gond. A petíció Kótaj község önkormányzatához készül, hogy tegyen valamit a gyerekek biztonsága érdekében. Fekvőrendőr, közlekedési lámpa zebrával bármi ami biztosítja hogy a gyerekek éppségben bejussanak az óvodába iskolába. Minél többen írjuk alá a gyermekeink érdekében.

Szigiliné Hegedűs Zsófia    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Szigiliné Hegedűs Zsófia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.