Bevásárlóközpont építése ellen gyűjt aláírást a veszprémi Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprémi Alapszervezete aláírásgyűjtésbe kezd a jövő hétfőtől kezdődően a Jutasi út – Munkácsy úti körforgalom mellé tervezett bevásárlóközpont ellen.
Úgy véljük, hogy Veszprém város önkormányzata semmibe veszi a kormány legújabb – 300 m2-nél nagyobb bevásárlóközpont építésének korlátozásával kapcsolatos – döntését, és újra lehetőséget biztosít a multiknak a magyar kisvállalkozókkal szemben a volt Vasas pálya mellett, tönkretéve ezzel a zöld területet (Barátság park), a várra néző látképet, az ott lakók nyugalmát, a sportolás feltételeit. Hozzá fog járulni az új bevásárlóközpont a most felújított sétálóutca kiüresítéséhez, a közlekedés ellehetetlenítéséhez, a környezetszennyezéshez.
Veszprémben a Jobbik irodájában (Budapest út 2.) a nyitvatartási idő alatt (hétfő, szerda, péntek 9:30-16:30) bárki aláírhatja az íveket, de az elkövetkező 2-3 héten keresztül a város több pontján is meg fogunk jelenni a standasztalunkkal, és azt fogjuk kérni a város polgáraitól, hogy támogassák kezdeményezésünket.
Várjuk továbbá azok jelentkezését is, akik szívesen segítenének az aláírásgyűjtésben.
Tegyünk közösen Veszprémért, ne engedjük, hogy a multik "fővárosa" legyen a megyeszékhely!
Kovács Rajmund elnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom, Veszprémi Alapszervezet


További részletek: http://kuruc.info/r/2/88937/#ixzz1fVXnloFV