Beterelték a teherforgalmat az otthonunkba. Nem értünk ezzel egyet!

Tiltakozunk a döntés ellen, amely értelmében átterelték a teherforgalmat a DN 13b és DN 12, Gyergyószentmiklóst keresztező útszakaszokról a DJ 126-os megyei útra, amely Gyergyócsomafalva, Gyergyóalfalu és Gyergyóújfalu, illetve a DJ 138-os megyei útra, amely Kilyénfalva és Tekerőpatak településeket érinti.

Indoklásunk a következő: a DJ 126-os és DJ 138-os megyei útszakaszok településeket átszelő részein sok helyen nincs a gyalogosan közlekedők számára járda kialakítva, így az átterelt teherautó-forgalom veszélyt jelent a gyerekekre, idősekre, gyalogosokra; növeli a por és zajszennyezést, kárt tesz az épületek szerkezetében. Gyergyócsomafalván a legtöbb közintézményt, iskolát és óvodát a fent elmített úton lehet megközelíteni.

Kérjük az átkelő, tranzit teherforgalom leállítását, csak a célforgalom jöhessen be, akik ezeken településeken rakodnak le és fel, ugyanakkor kérjük a sebességkorlátozás betartatását.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Csala Hermina, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook