Béremelést a Szociális szférában dolgozóknak.

Szociális szférában dolgozó KOLLEGÁK...bárhol az országban..Egyet értetetek,hogy mi nem kaptuk meg fiztésemelést,az eü.ben dolgozók meg igen...?????Hallassátok a szavatokat,tegyetek fel kérdéseket,nézztetek utána minden info.nak.Mi megtettük,és végre elindult valami.....KERESSÜK EGYÜTT A MEGOLDÁST!!!Osszátok meg minél több helyen,várjuk az ötleteket.Köszönöm,az eddig példátlan összefogást,,sok-sok Eröt,EGÉSZséget mindenkinek ehhez a páratlan hivatáshoz!Mert a mi munkánk sem egyszerű!Írjátok alá,béremelést a szociális szférában dolgozóknak is!!

Az aláírással engedélyezem , hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.