Balmazújváros nem zsarolható!

Kedves Balmazújvárosi Lakos!

Hónapok óta a város értelmetlen blokkolása történik a hat képviselő által. Észérveik már nincsenek, céljuk a többség által választott polgármester megbuktatása. A város már idáig is nagyon sok kárt szenvedett a blokkolók miatt.

A jövővel kapcsolatosan sem lehetnek kétségeink: ugyanezt el fogják játszani a 2023-as év rendeletmódosításaival és zárszámadásával is. Egyformán kárt okoznak minden lakosoknak.

  • Nem engedhetjük tovább a város és lakosságának zsarolását!
  • Nem engedhetjük, hogy választott képviselők aljas politikai érdekből ezreket tartsanak folyamatosan bizonytalanságban!
  • Nem engedhetjük, hogy további károkat okozzanak nekünk!
  • Nem engedhetjük tovább, hogy az elferdített híreikkel megtévesszék a lakosok egy részét, egymás ellen fordítva a lakosokat, barátokat, szomszédokat!
  • Ki kell állnunk magunkért, nem hagyhatjuk, hogy a város működtetéséből ismét politikai hadszínteret csináljanak!

Ferenczi Mária és Dobi Sándorné képviselő asszonyok felelőssége a kialakult helyzet miatt még súlyosabb. Minden szempontból méltatlanná váltak a lakosok képviseletére.
Jogi eszközünk sajnos nincs a visszahívásukra: de állampolgári jogunk van kifejezni a véleményünket és követelni a lemondásukat!

KÖVETELJÜK FERENCZI MÁRIA ÉS DOBI SÁNDORNÉ LEMONDÁSÁT!

"Aláírásommal kifejezem, hogy választópolgári bizalmamat megvonom Ferenczi Mária és Dobi Sándorné képviselő asszonyoktól. Ők ketten egyéni képviselőként elárulták választóikat, a lakosoktól kapott megbízatásukkal ellentétesen, a város és lakóinak érdekei ellen cselekszenek. Felszólítom őket, hogy teljes mértékű bizalomvesztés okán, azonnali hatállyal mondjanak le képviselői mandátumukról!"

Írja alá az online petíciót, VAGY keresse vasárnaptól aláírásgyűjtő pultunkat, az előre meghirdetett időpontokat és helyszíneket a Közösen Balmazújvárosért Egyesület Facebook oldalán megtalálja.

 ↓ ALÁÍRÁSSAL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK ↓

1. Csak egyik módon írjon alá (vagy online, vagy papíron)!
2. Csak balmazújvárosi lakosként írjon alá!
3. Ha email cím megadással írja alá, az aláírást követően érkezik egy email, amit MEG KELL ERŐSÍTENI, csak így kerül be az aláírás a többihez!
/A megerősítő email spam mappába is kerülhet, ott is nézze, ha nem találja. Ha sehol nincs, írjon üzenetet itt lentebb a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül: adja meg az email címet, amivel aláírt, és kérje új megerősítő email kiküldését.
4. Ha a "Folytatás Facebook használatával" opciót választja, be kell jelentkeznie a Facebook fiókjába, azzal azonosítja a rendszer, ekkor nem küld megerősítő emailt.
5. Ha nem szeretné, hogy a neve nyilvánosan megjelenjen,  "Az aláírásom nyilvánosan hozzáférhető az interneten" opciónál jelölje a NEM választ. Ebben az esetben a listában nem fog látszani, csak az adminisztrátor látja az adatokat.
6. Ossza meg a petíciót minél többször, hogy ismerősei is értesüljenek róla!

Megadott adatait a Közösen Balmazújváros Egyesület Adatkezelési szabályzata szerint kezeljük.


Közösen Balmazújvárosért Egyesület    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Közösen Balmazújvárosért Egyesület láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.

Ezt az információt nem fogjuk interneten közzétenni.

Ezt az információt nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...