Ballagást az Egyetem térre!

Az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium 12.c osztálya petíciót indít a 2018. május 4-én megrendezésre kerülő ballagási ünnepség helyszínének az Egyetem térre helyezéséről.

A ballagási ünnepség emblematikus helyszínéül szolgáló Múzeumkertet a jelenleg is tartó felújítási munkálatok miatt iskolánk idén nem tudja igénybe venni, ezért ideiglenesen az Eötvös Lóránd Tudmányegyetem Bölcsészettudományi Karához tartozó Gólyavár épülete lett kijelölve póthelyszínként. 

A Gólyavár befogadóképességben jelentősen alulmúlja a korábbi évek helyszínét, ezért a 12. c osztály javasolja a ballagás Károlyi-kert-Egyetem térre történő áthelyezését. Az új helyszín biztosításával kapcsolatos teendőket a 12.c osztály képviselői magukra vállalják. 

A Gólyavár kis befogadóképessége azt is eredményezheti, hogy korlátozni kell a ballagásra meghívott családtagok/vendégek számát, amely számos családnak okozna kellemetlenséget. A kialakuló zsúfoltság és helyhiány pedig tovább rontaná az ünnepség fényét.

Továbbá nem tartjuk megfelelő megoldásnak a ballagás kivetítőkön történő közvetítését, hiszen ez sok vendégnek élvezhetetlenné tenné a rendezvényt. 

Reméljük, hogy petíciónkkal sikerül meggyőznünk iskolánk Igazgatóságát a helyszínáthelyezés szükségességéről, és az idei évben is iskolánk hagyományaihoz méltó körülmények között ballaghatunk el.

Amennyiben támogatod azon célunkat, hogy a ballagás helyszíne a Gólyavár helyett az Egyetem téren legyen, kérjük, aláírásoddal állj mellénk, és hallasd a hangod! 

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom 12. c osztály petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...